Bi Anda Bi Heves Geldi Bass Gitar Öğrenmek İçin Ama Gitarla Uzaktan Yakından Alakam Yok. Başlamak İçin Klasik Gitardanmıı Başlamak Gerek ? Ortalama Bi Bass Gitar Kaç Paradir ? Ne Kadar Zamanda Öğrenirim ? Yardimci Olabilirmisiniz Yaş 17 Lise 3
Yokmu Yardim Edicek ?
İnterneten araştır bir fiyatları.Bass gitar hakkında pek bilgim yok ancak.Ellerin haraketli olmalı diye biliyorum.Fiyatlar ise 450-500-650 bulabilirsin bu fiyatlara yeni başlayanlar için bişiyler.
Saol Yorum İçin Asil Öğrenmek İstediğim Ne Kadar Süre Alacağı Bass Çalan 2 Arkadaşım Var Onlarla da Çalışıcam Haftada 2 En Az
quote:
Orjinalden alıntı: BridgeOfDestiny
Saol Yorum İçin Asil Öğrenmek İstediğim Ne Kadar Süre Alacağı Bass Çalan 2 Arkadaşım Var Onlarla da Çalışıcam Haftada 2 En Az
Ya o çalacağın şarkıların zorluğuna göre değişir en basitini 1-2 haftaya çalarsın
Normal olarak çalarsın bi kaç ayda ama slap tekniği ile çalman çok uzun zaman gerektirir bass gitarlar 200-400 arasında alabilirsin güzel bi amfi almanda şart ama önce klasik gitarla kulağını geliştirmelisin.
Müzik kulağın var mı? İlk onu öğrenmen gerek, yoksa gitarı alırsın bir işe yaramaz sonra...
Normal olarak çalarsın bi kaç ayda ama slap tekniği ile çalman çok uzun zaman gerektirir bass gitarlar 200-400 arasında alabilirsin güzel bi amfi almanda şart ama önce klasik gitarla kulağını geliştirmelisin.
slap tekniği nedir ya
Klasikle başla bence..Daha sonra bassa geç
Klasikle Bassin Tamamen Farklı Olduğunu Falan Söyledi Bazi Arklar Çalcaksan Direk Bass Çal Dediler Aslında Ama Klasikle Başlamamin Ne Gibi Bi Faydasi Olur
klasikle sakın başlama bence benim arkadaşlar var çalan saçmalık diyolar zmn kaybı...bass la klasik çok farklı şeyler bass al dire..ben de yeni başlıcam yakında..
Kesinlikle bass gitarla başlama , ben klasikle başladım ve devam ediyorum , önce klasik öğren , klasik gitar standart ama bass biraz daha farklı hemen başlarsan birşey anlamazsın , kafan allak bullak olmasın
Herkez Birbirinin Tersini Söylüyor Kafam Karıştı Müzik Kulağından Kastiniz Nedir Anlamadim Bi Şarkıda Elektro - Bass - Bateri Sesini Ayırt Etmek mi Kastiniz ?
İlk önce çadır kurmayı öğren gerisi gelir.
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
Yorummu Bu Şimdi Yaş 17
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
Bende elektroya taktım kafayı
klasik gitar öğrenmek isteyenler önce bas gitar öğreniyormu? isteyen istediği enstrumanı çalar ve müzik adına ifade etmek istediği şeyleri notalara çevirir, burada enstrumanın önemi çok yoktur, ensturman sadece fiziksel bir konu, önemli olan senin müzike söylemek istediklerindir, enstruman bunun için bir araç sadece, bas öğremek istiyorsan demekki hayalinde bir şey var, http://www.emediamusic.com/bass.html bunu tavsiye ederim,
Neyse Slap i Araştırdım Buldum da Slap Tekniğiyle Çalmak Ve Baş Parmağını Kasaya Koyup Çalmanin Belirgin Farki Ne ?