Bu arada 1 yıl geçti ama arkadaş hala kararsızdır "ne çalsam bass mı? gitar mı? keman mı?" diye düşünüyodur ondan yazdım. Yemedin değil mi? Napim ya aksiyona kaptırmışım kendimi
Bu arada yatsana kardeşim sen sağ sola mesaj atcağına, yarın erken kalcan elektro bakıcan akşama kadar daha
Yav sen ne yapıcağımı görmedinmi.Yazdım oraya istanbula gidicem orda Moğolların Bassçısı ile gitar alıcam.Bana indirim de yaparlarmış , 700 liraya 1.300 lük alet alabilirmişiz.Hem adam müzisyen iyi yardım eder kazıklanmam
@The Beatles Hocam akorları öğretmesine çğretti iki ay için hızlı ilerliyosun bile dedi ama emin değilim...Ben her konuda kendimi beceriksiz hissederim ama az buçuk bişiler yapıyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: GOD32
quote:
Orijinalden alıntı: Wizzyy
Sevip sevemiyeceğimden emin değilim bimde dün gitar görmüştüm 40 liralık klasik onu bir alıyım eğer beğenirsem bass a da geçerim diye düşünüyorum...
Direk bassa başlayın siz.Bimdeki klasik gitarın hiç bir faydası yok.Belki öbür tarafta
quote:
Orijinalden alıntı: The Beatles
quote:
Orijinalden alıntı: GOD32
@ The Beatles
Bu arada 1 yıl geçti ama arkadaş hala kararsızdır "ne çalsam bass mı? gitar mı? keman mı?" diye düşünüyodur ondan yazdım. Yemedin değil mi? Napim ya aksiyona kaptırmışım kendimi
Bu arada yatsana kardeşim sen sağ sola mesaj atcağına, yarın erken kalcan elektro bakıcan akşama kadar daha
Yav sen ne yapıcağımı görmedinmi.Yazdım oraya istanbula gidicem orda Moğolların Bassçısı ile gitar alıcam.Bana indirim de yaparlarmış , 700 liraya 1.300 lük alet alabilirmişiz.Hem adam müzisyen iyi yardım eder kazıklanmam
Oha Taner Öngür'ümü tanıyon leyn? Harika adamdır. Malzemedende anlar, Kontbassi, bass, electro hepsini çalarda, bileşenlerinide bilirde. Yaw ben tüm yazıları takip edemiyorum. Benim forumlarımdan sadece bana atılan mesajları arayıp yorumluyorum. Görmemişim bak. Hadi şimdiden hayırlı olsun gitarın.
quote:
Orijinalden alıntı: alienahmet
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
@Sirrion elime klasik gitarı geç, hiç bir gitar almamışken bass gitarla tanıstım...Suan kendime bass konusunda 10 üzerinden 8 veririm gözüm kapalı... Notayı da herşeyi de basstan öğrendim... Şuanda hem elektro (6/10) hem de bass (8/10) çalıyorum... E noldu şimdi benim bi yerim mi eksildi? Ayrıca klasiği de getir çalarım şimdi.
Sonuc olarak; Klasik gitarın ancak teoride desteği olur. Bass konusunda virtüözite bi konum yakalamak istiyosan, hayatın bass olmalı baska yere sapmamalısın. Bütün gitarlar teoride birbiriyle ilişkili olsa da pratikte apayrıdır.
Klasik gitar eğitimi alan bi insan penaya cok hakim olur notayı bilir fakat ne finger tekniklerini ne de slap tekniklerini bilir, doğal olarak bas gitara sıfırdan başlamış bi insandan pek farkı olmaz... Nota cok zor bişey değil sonucta...
bu konuda forumdaki en bilgili insanlardan biri out of orderdir ona güvenebilirsin.
En Bilgili İnsandır Abicim Benim
arakdaşlar bende bişey danışmak istiyordum size..anlaşılan bu işten anlıyosdun.. şimdi ben yıllardır rock müziğini çersindeyim birçok organizasyonlarda bulundum,ama zamanım olmadığı için bi estrüman çalmayı öğrenemedim...ROCK BENİM YAŞAM TARZIM diyebilirz hiç şüphesiz... yalnız ben sadece bass gitara ilgiliyim..klasik gitar sadece 2 ay kadar çalmışlığım var ve sadece caddelerde rüzgarı biliorum..ama tüm notalaı akorları biliyorum.ayrıyetten jam star elektro gitarım da var... bass çalmak istiyorum ve daha sonra zamanla parmaklarımı alıştırdıkdan sonra elektroyada yoğunluk veririm die düşünüyorum..ama BASS herzaman önceliğim..ama açıkçası yapabilirmiyim bilmiyorum..50 tl lik klasik gitar ile bu işe başladım ve gerçekten müzikten soğudum da diyebilirm :)))) yardımcı olurmusunuz daha sonra bass gitar içinde fikrinizi almak istiyorum hangi bass gitar uygundur yeni başlayanlar için
quote:
Orijinalden alıntı: exorcism666pit
arakdaşlar bende bişey danışmak istiyordum size..anlaşılan bu işten anlıyosdun.. şimdi ben yıllardır rock müziğini çersindeyim birçok organizasyonlarda bulundum,ama zamanım olmadığı için bi estrüman çalmayı öğrenemedim...ROCK BENİM YAŞAM TARZIM diyebilirz hiç şüphesiz... yalnız ben sadece bass gitara ilgiliyim..klasik gitar sadece 2 ay kadar çalmışlığım var ve sadece caddelerde rüzgarı biliorum..ama tüm notalaı akorları biliyorum.ayrıyetten jam star elektro gitarım da var... bass çalmak istiyorum ve daha sonra zamanla parmaklarımı alıştırdıkdan sonra elektroyada yoğunluk veririm die düşünüyorum..ama BASS herzaman önceliğim..ama açıkçası yapabilirmiyim bilmiyorum..50 tl lik klasik gitar ile bu işe başladım ve gerçekten müzikten soğudum da diyebilirm :)))) yardımcı olurmusunuz daha sonra bass gitar içinde fikrinizi almak istiyorum hangi bass gitar uygundur yeni başlayanlar için
Ne kadar paran olduğu önemli öncelikle tabi hangi tarzı yapmak istediğin falan da.
çok bişey değil şimdilik 300 tl yi geçmicek bi bass gitar..bass gitar kursuna gidecem zaten.. ama şimdi elektrou yeni aldım zaten.. 300 tl den fazla veremem açıkçası..
Bu ne yav herkes klasikten nefret ediyormuş . Niye nefret ettiniz ki bu kadar bass ta çalsanız klasik bilmenizde fayda var . Şart demiyorum tabiki
beyler bnm hoca dediki bass gitar icin klasik o kadar gerekli deil fakat ordan notaları ve klasik gitarı ögrenmis olacaksın dedi . ister direk bass la gel yoksa klasikle baslıyalım dedi . :) haksız mıyım ?
ben bass çalmak istiyorum ama çalamam diye korkuyorum :S
Merhaba arkadaşlar. Ben de bass gitara başlamak istiyorum ama bu konuyla ilgili ne bir bilgim ne de önceden görmüşlüğüm var. Bu yüzden sizden yardım istiyorum. Öncelikle gitar ve amfi, sonrasında ise 1-2 ipucu . Bir de yardım etmek isteyenler varsa özel mesaj atması tercihimdir. şimdiden teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme