Şimdi Ara

bass gitar başlayacagım nota bilgim bile yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaşım 15 , arkadaşlarımın grubu var bass gitaristleri eksik , bana dediler bende meraklıyım rock müzige solo larını dinledim hoşuma gitti açıkçası ama nota bilgim bile yok müzik ve entsromanlarla alakam yok flüt bile çalamam ne yapmam gerekli ? bütçem 500tl , sizce başlamalımıyım ? internetten ögrenebilirmiyim veya kursa gitmem gereklimi ? şimdiden teşekkürler

• gercekten istiyorsan basla ve internetten selim isik derslerini takip et notayi silip supurursun muzigin altindan girer ustunden cikarsin sana gitarda lazim olacak herseyi ogrenirsin

gitar olarakta şunu önerebilirim , videosu da var sitede izle istersen

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=786&gid=181

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 10 Şubat 2013; 21:33:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çok teşekkür ederim , amfi almak zorundamıyım ? bilgisayar la ilgili birşeyler duymuştum , hiç bilgim yok temel bilmem gerekenleri söylerseniz sevinirim
  • Cliff Burton ya da Flea anasının karnından nota bilgisiyle çıkmadılar, oturur çalışırsın zor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orsak26

hocam çok teşekkür ederim , amfi almak zorundamıyım ? bilgisayar la ilgili birşeyler duymuştum , hiç bilgim yok temel bilmem gerekenleri söylerseniz sevinirim

Bilgisayara baglama isini unut. Ses kartiydi ivirdi zivirdi, onlara vercegin parayi amfiye ver. Amfi sart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.