Şimdi Ara

BASS AGİRLİKLİ KULAKLİK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadadlar ipod touch ta kullanmak icin yuksek ses gucune sahip ve kafami dondurecek basslara sahip bir kulaklik ariyorym..baslar hem diger sesleri ezecek hemde gumbur gumbur cikacak..suandan ep630 kullaniyorum..kisacasi ep630 dan daha agirlikli baslara sahip bir kulaklik ariyorum..fiyatida ortalama 50 tl civari olssun butcem bu kadar..

Lutfen yardimlarinizi esirgemeyin

Saygilara

• Belirttiğiniz gibi bir kulaklık yok. EP630 kullanmaya devam edin.
  • belirttiğiniz gibi bişi kulaklık olmuyo ekolayzırdan bası yükselt bari
  • bence iyi bass veren bir mp3 çalar almalısınız.ipodların bass performansı rezalettir.cowon veya sony marka oynatıcı almanızı öneririm.sahip olduğunuz kulaklık zaten bass kulaklığıdır.
  • al bitane w800 basa doy

şaka maka bi yana kulaklıgın cidden iyi kullandım daha önce w960 ve ep630 ikilisi kullanıyordum yoktu böyle bi güzellik hala o sesi ararım...sırf bu yüzden sony mp3 çalar almayı bile düşünüyorum...

arkadasların dedigin gibi sony.nin basları gerçekten itouch.lardan falan iyi... arkadasta itouch 4g var bakalım onda denicem bi nasıl bişeymiş bunun ses kalitesi :)
  • ep630'un bass'ı yetmiyorsa en çok bass veren kulaklıktır o ya

kulaklığın orjinal olduğuna emin misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

ep630'un bass'ı yetmiyorsa en çok bass veren kulaklıktır o ya

Zuhahhahahaa En çok bass veren kulaklık ep 630 sa

Nereye kayboldu bizim Cks70-90 lar. Cks 70 ve 90 nın baslarında ep 630 un sesini duyamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    8 ay önce açıldı
    Anfi onerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50tl lik en iyi bass veren oldugunu söylemek istemiştir
  • kacak123

cks 70-90 kulaklıkları biraz daha açarmısının hocam??nasıldır kaç paradır çok yüksekmi ses çıkışı bass çıkışı vs vs
  • Peki arkadaşlar para sorun değilse (yani 150 TLye kadar) en iyi bass veren kulaklık hangisidir? 2007 de aldığım CX300 lerin kablosu yarıldı da yakın zamanda bozulacak gibi duruyor, şimdiden ne alacağımı netleştirmek istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak123

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

ep630'un bass'ı yetmiyorsa en çok bass veren kulaklıktır o ya

Zuhahhahahaa En çok bass veren kulaklık ep 630 sa

Nereye kayboldu bizim Cks70-90 lar. Cks 70 ve 90 nın baslarında ep 630 un sesini duyamazsın.

onları 40 tl'ye garantili alabiliyorsan tabiki daha iyi

• eğer istersen elimce sennheiser cx500 var forumda daha önce birçok sennheiser kulaklık sattım metan garantili arkadaşım metan bayisiydi ondan alıp satıyordum elimdeki cx500 1 aylık ama sıfırından farksız kulaklığın ızgarasının ucuna pad taktığım için pislik filanda yok tertemiz kulaklık istediğim fiyat 100 tl metan garanti belgesinide kaşeli olarak vereceğim tüm kutu içeriği ve kutusuda duruyor referanslarıma bakarsanız metan kulaklıklar ile ilgili aldığım yorumları görürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Peki arkadaşlar para sorun değilse (yani 150 TLye kadar) en iyi bass veren kulaklık hangisidir? 2007 de aldığım CX300 lerin kablosu yarıldı da yakın zamanda bozulacak gibi duruyor, şimdiden ne alacağımı netleştirmek istiyorum...

audio technica cks-70 iyidir.
    http://www.accessoryjack.com/-strse-1407/Audio-dsh-Technica-ATH-dsh-CKS70-CKS70-Dynamic/Detail.bok
    belki forumun ikinci el bölümünde satışı da vardır

• Arkadaşlar CKS 70 Bass ağırlıklı bir kulaklıktır ve sınıfında çok iyidir. Benim bir arkadaş almış ondan dinledim. Baslar yayılıyor sesler birbiriyle karışmıyor.
    150 Tl ye alınacak en iyi bass kulaklıktır.
  • Israrla ve kaçıncıya söylüyorum bilmiyorum ama söylüyorum, cks70'ten daha iyi kulaklıklar var o fiyat aralığında
  • Var ama cks 70 te baslar daha çok yayılıyor. Bendede etherna v2 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

İyi forumlar

Arkadadlar ipod touch ta kullanmak icin yuksek ses gucune sahip ve kafami dondurecek basslara sahip bir kulaklik ariyorym..baslar hem diger sesleri ezecek hemde gumbur gumbur cikacak..suandan ep630 kullaniyorum..kisacasi ep630 dan daha agirlikli baslara sahip bir kulaklik ariyorum..fiyatida ortalama 50 tl civari olssun butcem bu kadar..

Lutfen yardimlarinizi esirgemeyin

Saygilara

okudukça başım döndü. eğer birşeyleri değiştirme niyetiniz varsa önce kendinizden başlamalısınız. saygılar...
  • Öyleyse 150 liraya kadar en iyi bass ağırlıklı kulaklık cks70 değilmiş demekki :) Ben olsam phonak perfect bass alırdım mesela cks70ten iyi olduğu kesin ama ne kadar daha iyi olduğunu hayal dahi edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Peki arkadaşlar para sorun değilse (yani 150 TLye kadar) en iyi bass veren kulaklık hangisidir? 2007 de aldığım CX300 lerin kablosu yarıldı da yakın zamanda bozulacak gibi duruyor, şimdiden ne alacağımı netleştirmek istiyorum...

15-20 lira daha verirseniz Audio Technica CKS90 bulabilirsiniz sanırım. Forumda da satan bir arkadaş vardı. Kulaklık dükkanı diye bir bölüm vardı. sanırım halen vardır.
    Süper kuvvetli ve hızlı bas verir. Sennheiser ie8 ile yarışır. Monster Turbine de bulabilirsiniz belki orjinal. Bu fiyat aralığında bunlardan daha iyilerini bulmak biraz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CENTAURO -- 25 Ekim 2010; 23:09:29 >
  • Forumun deneyimli adamlarının neden yazmak istemediğini çok iyi anlıyorum artık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.