Şimdi Ara

Bass'a Duyarlı Işık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar z-5500'e böyle birşey yapmayı düşünüyorum. Yapan var mı ? Nerede satılır, bulabilirmiyim ? Ya da küçük disko topu tarzında birşey

• Sadece var olduğunu biliyorum
  • Elektronikçilere sor. Mesela İzmir'de yaşıyorsan Emre Elektronik var. Hobi devresi olarak "Vuumetre" isteyeceksin adam sana vericek. Ama devreyi tamamen kendin yapman gerekiyor. Piyasada hazırları pahalıdır diye düşünüyorum. Bu şekilde alırsan 5.5 TL. Lehim falan elimden gelir dersen, buyur al
  • Ben oto aksesuarcıdan kablo şeklinde neon almıştım bassa duyarlı.Çakmağa göre girişi vardı onu kesip adaptöre bağladım.Kare şeklinde bir algılayıcısı var onu bass veren kısma yapıştırıyorsun bassa göre neon yanıp sönüyor falan çok hoş oldu.İstersen oto aksesuarcılara bir sor belki bulabilirsin.Fiyatıda 15-20 lira gibi birşeydi
  • Demek istediğini anladım bir tane vu metre yaparsın ve bu vumetrenin bacak sayısına göre sondan 2. yada 1. bacağını alıp transistör ile sürüp istediğin herşeyi çalıştırabilirsin istersen 500W halojen lamba bile çalıştırabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.