Şimdi Ara

Başrol erkeğin kusursuz olduğu filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar baş roldeki erkeğin kusursuz, kendine hayran bıraktığı yada ne bileyim özel güçleri olduğu filmleri çok seviyorum, mesela para avcısı, alacakaranlık serisi gibi. Tavsiyeleri bekliyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 18 Mayıs 2014; 10:06:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

sonuncu dışındakileri izlemiştim hocam, American Psycho' yu da senin tavsiyenle izledim beğendim baya.
    Yeni tavsiyeler bekliyorum
  • Wolverine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Wolverine.

izlemedim henüz alıyorum listeye gece izleyeceğim, sanırım seri filmiydi tüm seriyi izlerim bu gece.
  • EmooN kullanıcısına yanıt
    hocam anladığım kadarıyla istediğin filmler başrol oyuncusunun sadece özel güçleri olmasından çok, karizmasıyla,para ve gücüyle etrafındakileri kendine hayran bıraktığı filmler. çok var editleyeceğim bu mesajı.
  • quote:

hocam anladığım kadarıyla istediğin filmler başrol oyuncusunun sadece özel güçleri olmasından çok, karizmasıyla,para ve gücüyle etrafındakileri kendine hayran bıraktığı filmler. çok var editleyeceğim bu mesajı.

aynen hocam + olarak o şehre,kasabaya,okula veya ofise yeni taşınmış/gelmiş gizemli adam olursa çok çok süper olur sadece film değil dizi de olur, merakla bekliyorum editi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmooN

quote:

aynen hocam + olarak o şehre,kasabaya,okula veya ofise yeni taşınmış/gelmiş gizemli adam olursa çok çok süper olur sadece film değil dizi de olur, merakla bekliyorum editi.

yukarıda yazdıklarının hepsini kapsıyor; Londra'ya yeni gelen, geldiği günden itibaren tüm şehrin dikkatini çeken, özel güçleri olan(dracula), karizmatik, kadınların sevgilisi, güçlü ve gizemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 18 Mayıs 2014; 16:25:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmooN

quote:

yukarıda yazdıklarının hepsini kapsıyor; Londra'ya yeni gelen, geldiği günden itibaren tüm şehrin dikkatini çeken, özel güçleri olan(dracula), karizmatik, kadınların sevgilisi, güçlü ve gizemli.

Yanlış anlamadıysam dizi hocam bu aldım listeye sağolasın güzele benziyor

• ,

• quote:

,

Çok iyi oldu bu uzun liste. İzleyeceğim hepsini alıyorum tek tek listeye

• Doğa üstü yetenek yok ama

Tom Hardy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 18 Mayıs 2014; 17:45:14 >
  • quote:

Wolverine.

Hocam biliyorsan serinin doğru sıralamasını yazarmısın ? . İnternette sıralamasıyla ilgili karmaşık saçma şeyler yazmışlar.İzlemediğim tek süper kahraman filmi bu kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

quote:

Wolverine.

Hocam biliyorsan serinin doğru sıralamasını yazarmısın ? . İnternette sıralamasıyla ilgili karmaşık saçma şeyler yazmışlar.İzlemediğim tek süper kahraman filmi bu kaldı

X men filmleri gerçekten biraz karışık hocam. Ben konunun cevabına göre sadece Wolverine olan filmleri söylemiştim. Bu 2 sini izlemeniz Wolverine tadınızı almanıza yetecektir 2. attığım son çıkan Wolverine.

http://www.imdb.com/title/tt0458525/

http://www.imdb.com/title/tt1430132/

• Ben de o tarz filmleri çok seviyorum da aslında iyi olmuyor beklentiyi yükseltiyor
    Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemişsindir belki ama Die Hard olabilir. Ayrıca tüm James Bond serisi buna dahil edilebilir. Drive filmindeki muhteşem Ryan Gosling var mesela... Başka aklıma gelen filmler:

Goodfellas

Leon: The Professional

Yojimbo

Hot Fuzz

Blade

Ayrıca dizilerden Sherlock'u şiddetle tavsiye ederim! Tam tarif ettiğin sınıfa giriyor.

• Thor 1-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.imdb.com/title/tt0964517/?ref_=fn_al_tt_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantingg -- 29 Mayıs 2014; 10:11:35 >
  • The Wolf of Wall Street (Bence gayet kusursuzdu )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.