+ basmak serverdan server a Basma olasılıgı farklıdır. ama Şu kamael de gelen crosbow deiştirmeskilli baya ii bi skill bakın serverin kesin bastıgınız + ya kadar basın kesin yancagını düsündügünüz zaman skilli basıp crossbow yapın öle + basın denenmiştir. :)
peki bunun interlude sini anlatırmısın(biliyorsan)
interlude derken?
ben oyunun yabancısıyım datalarını inceliyordum grafiklerine bakıyordum.. ne oldugunu sölersen belki yardımcı olabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: iZMnObLe
interlude derken?
ben oyunun yabancısıyım datalarını inceliyordum grafiklerine bakıyordum.. ne oldugunu sölersen belki yardımcı olabilirim
sen bi gezinde gel
quote:
interlude derken?
bu yazıyı yazabildigin halde ne cabuk bu oyunun + basmaları hakkında bilgiye ulaşabildin
dere yüzü görmemiş eleman okyanusda yüzüyorum sanıyor :P
sen gel serevra ben saana dizim +16 rahat ol :D
ya su vicious da bi + basma taktii yok mu yhaw? amele gbi +5 le dolasiom millette 15 war
quote:
dere yüzü görmemiş eleman okyanusda yüzüyorum sanıyor :P
hahaha kitlendim :)))) Ya arkadaşlar taktik maktik yok !!!! kaç kere daha diycez...
ama buglar var
anlat da genclerimiz faydalansin burda mahrum kaldik agzimizin suyu akio
Arkadaşlar Ben Size Kesin Bi Enchant Basma Taktiği Veriyim : Hiç Bi Serverda Enchant Basmak için Bug , taktik denilen şeyler yoktur. Enchant Basmak Sadece Ve Sadece Şans işidir. Kendinizi Saçma Sapan şeylerde Avutmamanızı Tavsiye Ederim. Tşk.
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
quote:
interlude derken?
bu yazıyı yazabildigin halde ne cabuk bu oyunun + basmaları hakkında bilgiye ulaşabildin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme