Şimdi Ara

Başlıycam yazılımınıza da bilgisayar mühendisliğinize de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
7.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onun bunun dediğiyle bi işe başlarsanız çok üzülürsünüz. anneniz babanız bile bazen sizi zehirliyor yok şu meslekte çok para var yok şusu var busu var diye. en mantıklısı kendiniz oturup araştıracaksınız hatta o mesleği yapan biriyle konuşma imkanı bulursanız mutlaka kafanızdakileri soracaksınız. yoksa kulaktan dolma bilgilerle GELECEĞİNİZİ DE MAHVEDERSİNİZ. o yüzden körü körüne değil bilinçli tercih yapın sonra üzülmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok nadir ailelerdensiniz  

bizim akrabalar tıp kazanınca öyle sevinmediler zaten pek sevmiyorlardı daha da sevmemeye başladılar,    ve iyice kin beslemeye başladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 8 Mayıs 2021; 22:44:46 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

1.derece ailem degil ama 2.derece yakinlarda cidden tutuculuk var biraz

Doktorlugu cok buyutuyorlar ailem karismiyor pek ama sen bilirsin diyorlar

• en iyi kararı vermek için

tek tek okulları gezip ve okullarda son sınıflarda okuyan ve yeni sektöre atılmış insanlarla konuşmaları gerek

hem onlar için çok eğlenceli olacaktır hem de fazlasıyla çok şey öğrenecekler hem de kendilerine yakın olan okulu ve bölümü bulacaklarını düşünüyorum

bu yıl nerdeyse okul gezileri çok çok az oldu normalde 2. yarıyılda haftada 2-3 okul gezerdi bizim okulu hatta okulun sonunda bu sayı günde 1 falan olurdu ayrıca tek başlarına gelenler de olurdu

ama bu sene olmadı nasıl tercih edecekler merak içindeyim 

• çok şanslısınız hocam bizim 2. derece akrabaların çoğu doktor olmasına rağmen kıskançlık var onların çocukları tıp kazanamadı diye bir öfke besliyorlar

ve tüm eğitim hayatında da hep küçümsediler hatta aflyi kazanamadım diye çok gülmüşlerdi  bir tuhaflar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 8 Mayıs 2021; 22:53:29 >
  • kiskanclik gizliyse siz nasil biliyorsunuz hocam ahhahahahahahhaba.

Biz de kuzenlerimle yas farki 5-6 dan basliyor 20ye kadar uzaniyor. En kucuk cocugun cocugu oldugum icin. O sebepten pek mukayese ortami olmuyor

Edit:mesajda kiskancligin gizli olduguna dair bir sey gecmiyormus :) bu soguk espri oturma organimin bir hediyesi olmus bana kusura bakmayin :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58877ED11 -- 8 Mayıs 2021; 22:57:12 >

Hocam iyi niyetli degilse akrabadan baska dusmana gerek yok hayatta. Ama iyi insanlarsa akraba gibisi de yok kanindan insan baska oluyor

• mimarlık 2.sınıfım tekrar hazırlanıyorum :d

• Yazılım öğren.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arz talebin bozulduğu her alanda sıkıntı çıkacaktır.her lol oynayan cs yazdı zamanında inşaat yatırımları fazla diye yazanlar asgariye iş bakıyor.Allah herkesin yardımcısı olsun zor.

• Sysmmhg S kullanıcısına yanıt

bence rahat bölümlerde biri hele de bu kanalı gördükten sonra niye yazmadım diye sınav dönemlerimde kendimi sorguluyorum tüm gün yatmak varken   

belki de üni 1. sınıf diye böyledir bilemem orasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 9 Mayıs 2021; 0:47:23 >

• Sysmmhg S kullanıcısına yanıt

haklısınız o konuda 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

forma dönmeye başlamışız cıkss <3

• 13trance kullanıcısına yanıt

Bi konuda (su 117 yazdiginiz) cok iyiydim de sildiler Dis mihraklar hep tkr ye karsi adminlerle ittifak kurmus durumdalar 

discordun tanıtım videosu vardı bi dahakine onu da at baya inasanın aklını çeler

Yatakta gercekten o kalin polarla yatabilen insan evladi var mi ya. Burdan bakarken tuylerim diken diken oldu asiri rahatsiz gozukuyor

• kendini geliştir..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.