Şimdi Ara

Başlıksız (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
10
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle anlar yaşadım ki onunla gel cennete gideceğiz deseler benim cennetim yanımda derdim. Sabrettim... Belki ben ilk defa bu kadar çok savaştım . O bi geldi bi gitti. Gideceğini bile bile gelişine kucak açtım. Herşeyimsin demişti bana en son. O kadar inandım ki tekrar gidebileceğini unutmuşum. Nasıl sevdiğimi anlatmaya kalksam yüreğim tükürecek dilime , sus diyecek sus!
    Kıyamadığım mesajlarını sildim , bakmaya doyamadığım resimlerini.. Baktıkça kaybolduğum gözlerini unutmaya and içtim!
    Numarasını bile sildim. Tüm bunları yapınca rahatlıyor insan , bitti bitecek sanıyor.
    Allah sizi inandırsın günden güne kahroluyor!
    Sesi kuluklarından çıksın diye sağır olmak istiyor. Sildiği mesajların , resimlerin , numarasının bile hafızasında saklı kaldığını unutacak kadar çok seviyor.
    Hani hepimizin çok sevdiği biri olur ya asla unutamadığımız.
    Onsuzken ölmeyi istediğimiz.
    O benim en güzel şiirlerimin sahibi oldu. O benim kalbimde çok derine gömüldü.
    O benim inançlarımı , umutlarımı , aşkımı unut beni diyerek öldürdü.
    O hiç bilmiyor..
    Mutluluklar diliyor..
    Mutluluğa dair tüm iyi dileklerimi gittiği yollara gömdüm.
    O hiç bilmiyor!

• Gittin sevgilim.
    Gittin sevdiğim.
    Aldın gittin neyim varsa !
    Bana kalan türlü türlü acılarla yaşama çabasındayım şimdi...
    Herşeyi yaşattın sen bana herşeyi..
    ... Hiçbirşey kalmadı kursağımda !
    Önce aşık olmayı öğrettin,
    Sabahlara koca bir heyecanla uyanıp sana koşmayı...
    Çok geçmeden aşkımı aldın ellerimden,
    Yüreğimden alamadın ama aldın işte ellerimden !
    Bir başkasıyla oldun,
    Kırkımı bile beklemeden...
    Söylesene hiç mi tahammül edemedin böyle sevilmeye ?
    Hiçmi kimse sevmedi seni ?
    Annende mi sevemedi seni ?
    Sonra sevdiğimi mezara gömdürdün sen bana.
    Bi başıma taşıdım tabudunu !
    Bi tek ben toprak attım üzerine...
    Canım seninle kaldı !
    Ah sevgilim !
    Ahh sevdiğim ...
    Ben seninle cehennem ateşinde bile yanmayı göze almışken;
    Sen başımı yasladığım cennetimi niye aldın ki ellerimden ?

• Eline aklina kalbine saglik hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

Gittin sevgilim.
    Gittin sevdiğim.
    Aldın gittin neyim varsa !
    Bana kalan türlü türlü acılarla yaşama çabasındayım şimdi...
    Herşeyi yaşattın sen bana herşeyi..
    ... Hiçbirşey kalmadı kursağımda !
    Önce aşık olmayı öğrettin,
    Sabahlara koca bir heyecanla uyanıp sana koşmayı...
    Çok geçmeden aşkımı aldın ellerimden,
    Yüreğimden alamadın ama aldın işte ellerimden !
    Bir başkasıyla oldun,
    Kırkımı bile beklemeden...
    Söylesene hiç mi tahammül edemedin böyle sevilmeye ?
    Hiçmi kimse sevmedi seni ?
    Annende mi sevemedi seni ?
    Sonra sevdiğimi mezara gömdürdün sen bana.
    Bi başıma taşıdım tabudunu !
    Bi tek ben toprak attım üzerine...
    Canım seninle kaldı !
    Ah sevgilim !
    Ahh sevdiğim ...
    Sen başımı yasladığım cennetimi niye aldın ki ellerimden ?

Sen başımı yasladığım cennetimi niye aldın ki ellerimden ? ...

• Hocam çok güzel yazıyorsunuz.Kaleme küsmemeniz dileğiyle.Bizleri yazılarınızdan mahrum etmemeniz dileğiyle.
  • Üşüyorum.
    İnan bana ben 40 derecede eksilere inmiş kadar üşüyorum
    Sonra düşünüyorum.
    Hiç bu kadar yanlız kaldım mı ben?
    Koca kalabalığa inat , bu kadar yanlız kaldım mı?
    Adınla karşılaştığım her yerde,
    İçimde yanan ateşe inat üşüyorum.
    Telefon rehberinden silmeye tek bir tuş yetiyor.
    Defterimden silmeye tek bir silgi..
    Yüreğimden silmeye yetemiyorum!
    Ve inan bana , buzullarda yaşadığım için değil!
    Beni yokluğunla yaşattığın için,
    Üşüyorum.
  • Seni özlüyorum.
    Sonra bir sigara daha yakıyorum.
    Çok içiyorsun yeter diyorlar.
    Oysa ben özlediğim kadarını yakıyorum.
    Özleyemediklerini içime akıtıyorum.
    Şimdilik ciğerlerim zararda.
    Kalbimi hiç söylemiyorum !
  • Şimdi Bitirdin Ve Diyorsun ya '-Ben naptım ki?' Hiç birşey yapmadın.. Be...n kendi kendimle buluştum, Kendime sarıldım, Kendimi öptüm, Kendimle yemek yedim, Çift kişilik sinema bileti alıp tek başıma oturdum, Kendimle bakıştım, Kendimle konuştum.. Kendi elimi tuttum.. Hayaller birtek benim hayalimdi .. O sözler sana ait değildi, Ses benim sesimdi, Elin benim elimdi.. Sen yoktun ve ben tektim?. Sen hiç birşey yapmadın.. Sadece 'gittin' Zaten gitmesini de en iyisi sen bilirsin, Nasıl ki '-Ben naptım ki?' diyebiliyorsan, Şimdi de ben gelmedim ki gidiyim diyebilirsin... Madem hiçbirşey yaşamadık, bende ki bu hatıralar niye? Kapıyorum gözümü, Senle yaşadığım ne varsa bölüm bölüm geçiyor gözlerimin önünden, Şimdi gitsem bir sinemaya, Elimi tutuşun gelir aklıma. Çekmece sahili az tanımadı bizi, Şimdi uğrasam oraya, Kayalıklar bile seni sorar, Deniz ağlar, Yıldızlar kayar boşluğa... Şimdi hiç olmamışım gibi davranıyorsun ya bana, Onlar bile şahit yanımda olduğuna. Şimdilerde daha iyi anlıyorum herşeyi, Bedenin benim, ruhun başkasının yanındaymış.. Tıpkı bedenimin başkasının ruhumun senin yanında olduğu gibi.. Şimdi sorsan yine bana '-Ben naptım ki?' diye, Dilimden çıkan hep aynı, Sen değil, Ben yaptım.. Çok sevdim seni..Kusura bakma..

• Tövbe bismillah hocam ne yaptınız siz ya süper bunlar
  • Çok özledim seni.
    İnan gelişinden çok sevişini özledim.
    Bu defa geciktin, çoktan gelmiş olmalıydın.
    Bu defa çok uzadı.
    Haddini aşıyor ayrılık, gel!
    Hiçbir yol hatırlatmıyor mu beni sana?

Hani o beraberken yıldızları saydığımız sokaklar?
    Hafıza kaybı geçirmedin sen üstelik!
    Benimdin benim, hatırlasana senindim!
    Yastığın ıslaklığını, evime sinen kokunu geçtim ben..
    Aynaya bile bakarken binlerce sen varken, nasıl savaştın bensizlikle?
    Sen hiç mi anmıyorsun adımı?
    Oysa benim kulaklarım hep çınlıyor.
    İyi ya da kötü an işte adımı an!
    Unutma, unutturmasın kimse.
    Ben çok özlüyorum seni.
    Bak o kadar uzağa gittin ki,
    Özlemim bile çınlamıyor yüreğinde.
    Hissetmiyorsun.
    Ben hala yolunu gözlüyorum.
    Sen hiç mi özlemiyorsun?
  • Arkadaşın yaşadıklarını bir aralar bende yaşadım. Bende yazdım bu tür şeyler. Koca bir ajandayı doldurdum. Bu tür ayrılık temalı yazılarla.
    Ama ben paylaşma cesareti gösteremedim acımı kimselerle. 1 yıl geçti 2 yıl geçti derken... Artık bitmişti. Düşünemiyordum artık. Kalemimde mürekkep kalmamıştı. İlham perisi derler ya. İşte o gitmişti benden. Aşk ateşi sönünce, ilham periside terk ediyor seni.
    Geriye kalan koskocaman bir ajanda vardı. Yüreğimden söküp gece gündüz aklımdan geçenleri yazdığım bir ajanda. Dedim ya işte paylaşamıyordum kimseyle ne sanalda ne reelde. Yapacak tek bir şey vardı, onuda yaptım. Götürdük alev alev yaktım.
    Şimdilerde çok iyiyim rahatladım artık. Atlattıktan sonra arkasına dönüp bir baktığı zaman "vay be" diyor insan. "Ne günlermiş" diyorsun ve bir gülümseme beliriyor suratında istemsiz.
  • Yanlızlığın kaleminden yazıyorum sana bu gece.
    Ayrılığı yüz üstü bırakıyorum.
    Göz yaşlarımı birkaç mendil parçasına değil avuçlarına emanet ediyorum !
    Bu gece içiyorum..
    Bu gece ihaneti aşka katıp seni onursuzca seviyorum !
  • Gözü kapalı güvenebilmek birine... Sarılabilmek yüreğini eritircesine... Zor değil mi?
    Ya da tam sevmişken her şeyi göze alıp, güvenivermişken birine, ‘'İşte gerçekten seviyor beni, inanıyorum bu kez...'' demişken...
    Bir anda mutluluğu hissetmişken damarlarınızda, ruhunuzda... Güzel bir rüyaya kapı açacakken beklenmedik bir şey olur ve kalakalırsınız... Gözünüzde yaş olmaz, ağzınızdan bir kelime çıkmaz... Gülersiniz de belli etmezsiniz yani, belli etmek istemezsiniz kimselere... Ama çok ağırdır o yük... Çünkü gururunuz kırılmışsa acınız son raddesindedir... Can kırıkları batıyorsa yüreğinize sesiniz çıkmaz, çünkü; haykırışlarınız kalp atışlarınızdadır kimse farkına varamaz...
    Bir yük de sessizliğinizdir aslında... Aklınızda her an katiliniz varsa, bile bile kurbanı olduğunuz, konuşamazsınız zorlasanız da... Gülüşleri gelir aklınıza, gözleri gelir... Hatta bu öyle bir şeydir ki siz, bir kere bakamamışsınızdır gözlerine... Belki korkmuşsunuzdur, belki inanmak istememişsinizdir deli gibi inandığınız halde, belki de... Belki de âşık olduğunuzu itiraf etmek istememişsinizdir kendinize... Ama kaçamak bir bakışla her şeyi anlatmışsınızdır yüreğinize. ‘' Bak, seviyorsun artık anla, itiraf et kendine!'' demişsinizdir. ‘'Belki bu defa olur, hadi bir şans daha... ‘' demişsinizdir. İşte ilk darbeyi o anda vurmuşsunuzdur kendinize. Sessizlik o anda başlamıştır... Zaman zamanı kovalamış yüreğiniz ömrünü kısaltmıştır. Aşk denizine açılmış ve kaptana güvenmişsinizdir. Fakat kaptanın sizden haberi bile yoktur. Ya da kaptan sizinle oyun oynuyordur. Bunu bile kabullenirsiniz. Dedik ya belki bu defa diye... Ama olmayacak dua olmaz işte. Yazılmamıştır çünkü onun yüreği sizin yüreğinize. Her gülüş bir bıçak yarasıdır... Her gülüş ömürden bir nefes daha silmektir. Ve acımadan kendinizi silersiniz.

• Kimsenin adını içimde büyütemedim.Bazen dünya küçüktü bazen de benim içim.Ağlamayı çaresizlik olarak görenlere inat ağladım.Üzgünsem onlara neydi,üşüyorsam...Yalnızlık bile olsa bu,benden başka kimi ilgilendirirdi.Bu yüzden belki 'bencil' dediler.
    Oysa 'gitme' demeye üşenen dillerin her harfine kalbimi bıraktım bir zamanlar.Bu yüzden,şen şakrak kahkahalara boğulmadı ama suya düşüp boğuldu hayallerimin çoğu.Anlamadı kimse,kimse kurtarmadı.Rüya dediler,masal dediler.Kim ne bilirdi ki 'aptal' dediler.

Ne-densizdi bazen her şey,
    Ama hep 'neden?' dediler...

Sussam suçluydum,konuşsam anlamsız.Gittim 'bıraktı'dediler.Kaldım,görmediler..
    Çelişkilerle doluydu hayat ama hep netice beklediler.Anlasaydık ya işte,sonuca ulaşmıyordu başlayan her şey.Belki hepsi bitiyordu birgün ve yaşanmamış sayılıyordu geçmiş.Bazense geçmiyordu.. Gitmiyordu.. Yaralıyordu ve azarlıyordu kalplerimizi.Ağırlığı vurdukça yüzümüze ''unutulmalarımızın'',su yüzüne çıkıyordu ''unutulmayanlarımız''...

Ne kadar uzağına gidrsek kendimizin,o kadar tuzak oluyorduk gölgemize.Ne kadar seslensekte duymuyordu bizi mazi.Uymuyordu bize zaman.
    Amansız çığlıklar büyüyüyordu içimizde
    Çığ'lık çığ'lik ölüyordu kelimeler dilimizde.
    Kaderle keder arasındaki o ince çizgide,herkes kendi kaderini yaşıyordu,kendi kederiyle.Herkes kendi kaderini yazıyordu,kederli kalemiyle.

• Daha az çıkıyorum sokağa,artık daha sık başım yerde geziyorum,kalabalıklar yormuyor gözlerimi,böyle daha çabuk mu avutuyorum ki kendimi artık sana yüzler yakıştırmıyorum.
    Denizlere kızıyorum bazen, mavisini senden çaldı sanıyorum,dalgalar yüzüme vurdukça ben daha da hırçınlaşıyorum kendimi kıyılarına atmak için dualara sarılıyorum,en son kurşunumu çıkarıyorum mazeretlerimin arasından sen gelmeyeceksin nasıl olsa daha bir işe yaramaz bu deniz feneri boşa yanıp durmasın.Benim günahlarımla karardı bu deniz benim yüzümden, dalgalar dünyama vurur yüzüm seni yansıtır.
    Dibe vurdum sığınacak bir filikası bile olmayan kimsesiz yalnızlığımla Kendime sığınmışım, dağılmışım senin nefes aldığın her yere, barış için küreklere asılmalar, sen ne kadar dönersen bana, savaşlar o kadar biter dünyamda.Oysa Kendimle girdiğim her savaşta yenilgiyle dönüyor sevda ülkemin cesur askerleri , Ben uğruna kaç şehit verdim kendimden biliyor musun , kaç kere satışa çıkardım esirin olmuş aciz bedenimi. En çok düşlerimi satarken öldüm.Düşmeye gör aşktan üşüşür başına yalnızlık akbaba misali, senin çizdiğin gökyüzünde kanatlar büyüterek.
    Kendime çıkan yollarda kayboldum Sen'den dönerken,kayıplara bulaşmayım diye yollara bıraktığım öykülerim yem olmuş aç kurtlara , ve heybesinde azık edecek tek satır öyküsü, matarasında bir damla sevda kalmamış yorgun bir seyyah olarak derinliklerinde kayboldum sevgili, Sen'in dudağındaki bir parça güneşe susarken ...
    Kanatmışım tüm yarınlarımı, az önce gözüme güzel gelen dünya neden çekilmez oldu birden ,oysa ben yol bilmez bir küfürbazım aşktan geliyorum kimin kapısını çalsam ki alır beni,buyur eder içeri... Ama işte gel gör ki varmıyor elim koca tokmaklı, pas tutmuş kapılarını çalmaya, dokunsam eriyecek balmumundan zırhları, öyle aç ki yürekleri sevdaya, öyle aç ki ille de sen, ille de sen ... Son yaprağı da seni getirmedi solmuş papatyanın....oda diğerleri gibi yalanlar ekledi yangınıma. İlle de sen, ille de sen! Bir aldım bir verdim gibi bir sen gel bir ben geleyim sonra yağmur uyandırsa beni bu rüyadan büyüdün artık sen bunları çocuklar bile oynamıyor diyerek gözümden düşse...
    Masal kokan yaşamları yazmak için kalemtıraşımla canını yaktım kurşun kalemimin , başlıkları kırmızı kalemle yazmalısın dedi öğretmen , benim kırmızı kalemim olmadı ki hiç ... şimdi içimde başlıksız kalacak öykülerimin hüznü, adı olmadan yaşanmaz ki hiçbir sevda, ne olur elinde sahte kimlik yabancı fotoğraflarla gelme sakın karşıma..
    Sonra iki yabancı diye anılırız başka dillerde, hangi meridyenden geçsek değiştiremeyiz kaderi o yüzden sen dur burada ben terk edişleri sırtlayıp giderim.Gitmekten daha ağır değil kalan olmak, umut dolu yarınların hepsi sana benden kalan mirasım, artık hiçbir gözde anlamı olmayan değersiz bakışlarımı yüklenip gidiyorum işte...
    Onca sene bekledim,şu gemide benim için gelseydi ne olurdu sanki,senle doldurup yelkenlerini..Son çırpınışlarım bunlar deniz kızları da kol kanat germez artık gelmeyişlerine... suskunluğumun adı oldun artık sen ve söyleyemediğim her cümlede içimde biraz daha büyüdü çığlığım .İç denizlerimde boğuluyor şimdi yüzmeyi öğretmeden gittiğin deniz yıldızlarım. bu son kıyıya vuran deniz yıldızımdı...zaman tükendi...düşler tükendi elveda gülüşü yaralım kendi ipimi kendim çekiyorum ama bende cesaret kalmadı sen ise her şekle büründün şimdide celladım olur musun?

• Aklımdasın Sevgili Acıyor Anılarım,Düşünmekten ,Çaresizlikten , Kısacası Sensizlikten yorgunum.Yüreğim Sende, Sensizlik Bende , Bu Gece İsyanda Göz Kapaklarım. Ruhumdasın Sevgili Ve Kurtulup Bedenimdeki Esaretten Yanına Gelemiyor İsyan Dolu Karanlıklardayım. Gönlümdesin Sevgili Farkında Değilsin Ama Yanlış Tarafımdasın, Acıyan Yanımdasın. Gönlümün Çiçek Bahceleri Dururken Sen Karanlık, Kanayan Yanındasın. Kabuk Bağlamaya Yüz Tutan Yaralarım Var Ve Sen Üzerinde Gezinip Yeniden Kanatmaktasın. Atsan Bir Adım Geçiversen Cennet Bahceme ,Uzatsan Ellerini ,Sana Hasret Ellerime ,Ben Usulca Bırakıversem Avuçlarına Al Desem Ömrümü,Sevgimi,Yüreğimi.Gel Desem Hayatıma Dünyama Yanıbaşıma. Duymuyorsun Sevgili Ne Yakarışlarımı Ne Çığlıklarımı Ne De Kahreden Susuşlarımı. Bilmiyorsun Sevgili Sadece Sevmenin Bana Yetmediğini , Benim Sevgimin Yanımda Yüreğimde Hissetmekle Beslendiğini. Görmüyorsun Sevgili Damla Damla Bittiğimi. Adım Adım Gittiğimi Ve Bu Kahreden Sensizlikte Yitip Tükendiğimi.

• bu ne be nasıl bir aşk nasıl bir sevgi sen yazıyorsan içtensen helal olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

bu ne be nasıl bir aşk nasıl bir sevgi sen yazıyorsan içtensen helal olsn

• iki eli yakamda yalnızlığın .Sen gitmelere gittiğinden beri,ben yok olmaları öğreniyorum. Şansım yaver gitseydi eğer ;gelir bulurdu beni,yeşerirdi toprağımda ölüm. O değil de en çok seni öpmeleri arıyorum saklandığım sığınaklarda.

Yoksun ...
    Hiçbir şey kar kalmıyor artık yanıma. Sırf senin hatırına ;selam veriyorum hayaline, ve her defasında borçlu çıkıyorum Özledim diye yolculukları çağıyorum imdadıma ama;nafile!faydalar boyunları büküp kaçıyorlar. Bu kaçırdığım kaçıncı hayat! Olsun diyorum zaten hiç birisi gözlerine bakmıyordu Zaman bütün dünyayı hükmü altına alsa da bir benim sokaklarımda koşarak geçmeleri beceremiyor. Yani sı askıda kalıyor hep gidişin. Yanlış anlama sakın bir gün;bir kaç tesadüfü denkleştirip de bulursam yine sevmeleri, işte o zamanlar kapılar çizeceğim duvarlara ,gelip de içeri girip baş köşeye oturtmak için unutmaları. Sevmek dedim de öyle bir şey vardı dimi neyse bir örnek verip kuvvetlendirmek isterdim bu iddiamı ama gerek yok. Bu saatten sonra haklı çıkmalar seni geri getirmeyecek nasıl olsa
    Özledim elimden geleni ardıma koyduğum yer burası ,belki gelirsin diye bir arpa boyu bile gidemedim bu hüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 28 Ağustos 2012; 2:22:02 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.