Şimdi Ara

Başlat ve bütün o çubuk kayboldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya durduk yere başlat menüsünün olduğu aşağıdaki çubuk kayboldu. Klavyeden başlat'a basınca açılıyor ama ekranda başlat simgesi belirmiyor, sadece başlat menüsü açılıyor. Nasıl düzeltirim bilen var mı?

Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • bilgisyarı kapat ve ac gelmezse o zaman haber ver geri getiriyim ;)

quote:

Orjinalden alıntı: Cernunnos

Ya durduk yere başlat menüsünün olduğu aşağıdaki çubuk kayboldu. Klavyeden başlat'a basınca açılıyor ama ekranda başlat simgesi belirmiyor, sadece başlat menüsü açılıyor. Nasıl düzeltirim bilen var mı?
    Kelimeler küçük birer mürekkep damlasıdır. Çiğ gibi bir fikrin üstüne düşüp milyonlaca insanı düşündürürler.

• hocam görev çubuğu gizlemem zaten gizli olsa bunu şimdiye kadar anlardım.

@memphis, bilgisayarı onlarca kez açıp kapadım, değişmedi durum. Ayrıca windows açılışında ilk başta çubuk gözüküyor, sonra birden kayboluyor. Hiç bir şekilde getiremedim. elimde xp cd'side yok, tekrar yükleyemiyorum...
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • xp kullanıyorsan farklı bir kullanıcı acıp oyle denermisin cubuk varmı ?

quote:

hocam görev çubuğu gizlemem zaten gizli olsa bunu şimdiye kadar anlardım.

@memphis, bilgisayarı onlarca kez açıp kapadım, değişmedi durum. Ayrıca windows açılışında ilk başta çubuk gözüküyor, sonra birden kayboluyor. Hiç bir şekilde getiremedim. elimde xp cd'side yok, tekrar yükleyemiyorum...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_2043596/mpage_1//tm.htm#2044500

bakarmısın bu adrese bi :)

quote:

bakim bi... mümkün.
  • başka kullanıcı adı ile girince başlat kaybolmadı saol
  • OK :)

geçmiş olsun kardeşim

quote:

başka kullanıcı adı ile girince başlat kaybolmadı saol
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.