Şimdi Ara

Başlasam mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 de falan oynuyordum ama bebeydik ozaman hatiralarimda sadece dusen itemler kaldi hafiza resetlendi resmen

1-2 tavsiye alirsam iyi olur class stat buyuler hakkinda mele karakter dusunuyorum

Bide server tavsiyesi alirsam

Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba , biz de bu oyuna 10 seneden fazlamizi verdik SNN serverinda basladik nice serverlar degistirdik ara verdik gene basladik velakin yillar once baslamayi dusunupte kararimizi degistirip gene tr sunucusunda basladik gene kapandi gene kapandi :) UO Demiseye basladik yaklasik 6 kisiyiz gelecek 3-4 arkadasimizda var Beraber egleniyoruz sunucu 14 yildir acik RUNUO nun kendi sunucusu oldugu icin kapanma gibi bir derdi yok eski gunleri animsamak istersen senide aramizda gormek isteriz yapabilecegimiz yardimlari esirgemeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir Runuo rehberi olsa da bende runuo başlasam artık. bi karışık geliyor bana. SNN'de ben de oynamıştım. ardından olympus derken baya bir oynayıp ara verdim. sonraki serverlar hep aynı. yok hack yer yok edit olayları olur. boşuna vakit kaybı oluyor. fakat hep sphere oynadım runuo cahiliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan2250

Güzel bir Runuo rehberi olsa da bende runuo başlasam artık. bi karışık geliyor bana. SNN'de ben de oynamıştım. ardından olympus derken baya bir oynayıp ara verdim. sonraki serverlar hep aynı. yok hack yer yok edit olayları olur. boşuna vakit kaybı oluyor. fakat hep sphere oynadım runuo cahiliyim

Pm gönderildi
  • Gethron G kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yıllar yıllar oynadım bu oyunu en son 5yıl öönce falan oynamıştım sanırım ama hala sürekli aklıma gelir o kadar oyun üretildi grafiklerin aksiyonun patlama yaptığı ama bana hiçbir oyun uo kadar zevk vermedi cok başkaydı ya uo:) bende başlayabilirim zaten hep runuo oynadım ama hem okul hem iş çok zamanım olmuyor malesef arada girebilirim yeriniz var mı banada :)

• Grkngr vallahi doğru soyluyorsun wow , lineage 2, swor , hepsini denememe rağmen hiçbiri bu kadar kapsamlı detaylı ve eğlendiren bir oyun yok bana da göre :) Bizde çalışan insanlarız genelde haftasonları ve haftaiçi akşamları online oluyoruz tamer karakterlerimizi bitirdik Champion kasmak için karakterlerimizi yaptık 4-5 tane ev diktik ufak bir köy oluşturmaya çalışıyoruz az da olsa kendimizce para kastık 1 hafta içerisinde Df ve Perless bossları kasmaya başlayacağız :) Maksat eğlenmek zaman geçtikçede Türk guildimizi kurmak bu yolda herkeze kapımız açıktır buyrun gelin arkadaşlar :)
  • Sağolasın hocam. Ya Tamer dedin ev dedin champ dedin beni benden aldın resmen duygulandım ya:) blood paragonlardan item ve hazine düşürmeyi o kadar özledim ki yada baraccondaki guild savaşlarını... Hemen başlıyorum hocam :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigaraya Başlasam Ne Olur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır nickim başında R harfi görürsen bizim tayfadandır oyundaki nicklerim Sandro ve Amondi beni sor buluşalım :)
  • Selamlar kolay gelsin. Nebulada acclerim vardı geri donmek istedim fakat butun accler girmedigim icin silinmiş. Hırs yaptım fakat hıc run uo oynadım cocuksu geliyodu.
    14 yıldır acık server ve sizleri gorunce bende aranızda olmak istedim kabul ederseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SekerciiBaba

Selamlar kolay gelsin. Nebulada acclerim vardı geri donmek istedim fakat butun accler girmedigim icin silinmiş. Hırs yaptım fakat hıc run uo oynadım cocuksu geliyodu.
    14 yıldır acık server ve sizleri gorunce bende aranızda olmak istedim kabul ederseniz.

Aramizda gormek isteriz tabiki de . Kalabalik bir grup olduk , eskiden beri beraber oynadigimiz arkadaslar ile demise de bulustuk. Ufak ufak item bazinda gelisim gosteriyoruz. Runuo hakkinda detayli bilgi icin cesitli siteler var onerebilecegim. Onun disinda sormak istedigin birdey var ise bende yardimci olabilirm.

• Sabahtan beri girmeye ugrasıyom lutfen yardımcı olurmusun. İp port nereye yazıcagımı ve nası uyelık alıcagımı cozemedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SekerciiBaba

Sabahtan beri girmeye ugrasıyom lutfen yardımcı olurmusun. İp port nereye yazıcagımı ve nası uyelık alıcagımı cozemedım

Razor açtığında ip port yazmana gerek yok razora kayıtlı server zaten oradan UOdemise seçmen yeterki sonra ok basıcaksın ve client açılacak , account name ve passowrd belirle kendine oyuna gir oyuna gırdıgınde sana maıl adresi soracak mail adresinide gir mailine onay gelecek onu copy paste yap oyuna accountun aktif olur direk Pm. olarak Uo nun patch li versıyonunu nereden ındırebılecegını yolladım sana razorun yoksa onuda bulurum.
  • Razor olayında takıldım geri kalanlar tmm.sitenin verdigi yerden razor cekiyorum net flame work cıkıyo orasını cozemedım.
  • Evet net framework te indirmen gerekiyor ondan sonra razor calisabilir duruma gelir google dan arat net framework diye

• Bu oyuna yillarimi harcadim ve birakmakta gucluk cekiyorum :) sinavlarim oldugu icin bu sene girmeyi dusunmuyorum ama yazin acisini oyle bir cikarticam ki. :) ayrica bende birsuru guzel grafikli oyunlar oynadim fakat uo dan aldigim zevki hic bir oyun veremedi. Arkadaslarim bu oyun oynanirmi diyor dalga geciyor ama baslasalar birakilmadigini bilmiyorlar :) ben ilk revolution ile basladim. Enson arcanum uo oynuyordum pvp serveri. Yazin guzel bir server bulup char kasmak istiyorum ve hayatima ultimayla devam etmek istiyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eski tadı tekrar yakalamka istiyorsanız SlayerTr tekrar açıldı. Hepinizi bekliyoruz.
  • oyunda 2 client var biri classic diğeri enchanted fark ne yardımcı olsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

oyunda 2 client var biri classic diğeri enchanted fark ne yardımcı olsanız

http://www.uo.com/Getting-Started

İkisiylede oyunu sorunsuz oynayabilirsin ama bir göz at seçimini öyle yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcybg

quote:

Sence hangisi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arcybg

quote:

Sence hangisi

Enhanced client'le oynamadım hiç bilgisayarım kastığı için o yüzden bir şey diyemem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.