Şimdi Ara

Banshee Nasıl Bir Dizi - Başlamalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, diziye başlamayı düşünen herkes burayı okusun. Diziyi 2 hafta gibi bi süreçte bitirdim, lakin dizinin sadece 1. sezonu mükemmel. Diğer sezonları berbat denecek seviyede. Hatta gerçekten şunu size söylemeliyim ki, bunu izleyeceğinize açın Kurtlar vadisini izleyin. Hatta kurtlar vadisinin inandırıcılığı daha yüksek olabilir. Tamamıyla mantık hatası ve saçmalıklar ile dolu bir dizi (1. SEZON HARİÇ) başlayacaksanız kesinlikle bu yorumu iyi değerlendirin. Hiç bi problemi olmayan bir grup, bi anda birine '' hesabımızı kapatacaz '' diyip peşine düşüyor, 3. bölümde 5 tane serserinin tecavüzüne uğrayacak olan kahramanlarımızdan biri, tek başına ukrayna mafyasını çökertiyor, cia üslerini basıyor, askeri üsleri basıyor, kartelleri öldürüyor. vs vs gibi. çok spoiler vermemeye çalıştım, yani kısacası tamamıyla mantık hataları ile dolu aşırı saçma sapan manasız bir dizi 1. sezon hariç. tekrar ve tekrar söylüyorum, bu diziyi izleyen kitle gerçekçiliği arayan, gerçekçi tarzda dizi arayan kitledir. yoksa bu diziyi niye izlesin, gider iron man falan o tarz şeyleri izler. yani 1. sezon hariç tamamıyla mantık hataları ve saçmalıklarla dolu olan bir dizidir. he 1. sezon mükemmel orası ayrı, ama kesinlikle ve kesinlikle söylüyorum tamamıyla saçmalık kurtlar vadisinden hallice şimdiden iyi seyirler.

• Izledim bitirdim gayette guzel diziydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasted.wastelander

Izledim bitirdim gayette guzel diziydi.
    ben burada kötü bir dizi demedim 1. sezon hariç mantık hataları ve saçmalıklarla dolu dedim. ayrıca noktayı kaçırıyorsun, bu dizi gerçekçilik temasına göre yapılmış bir dizi.
    ama 2 tane hırsız uyuşturucu baronlarını öldürüyor, kartelleri öldürüyor, cia üst düzey yetkililerini öldürüyor, ukrayna mafyasını tek başlarına basıp öldürüyorlar, amerikanın askeri üssünü basıyorlar?????? :D hemde bunu yaparken yanlarında belediye başkanı falanda oluyor. daha atladığımda bolca şey vardır. ben sadece mantık hatalarından bahsediyorum 1. sezon hariç tamamen fiyasko bir dizi
  • Banshee'nin duvağı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    9 ay önce açıldı
    Banshee gibi dizi önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.