Şimdi Ara

Başlangıç ve sonrasi için motor tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Geçmiş yıllarda motor düşünmüyordum bu yüzden ne motor kullanmayı öğrendim ne de ehliyetini aldım. Fakat geçen günlerde hem Hayabusya hem de copper tarzı bir motora binme fırsatım oldu (kullananın arkasında). Şuan motor kullanmayı çok istiyorum ve motor almak istiyorum. Belirtmeliyim ki racing motorlara geçmek istemiyorum. Hız tutkunu birisi değilim. Yamaha Vulcan çok güzel bir motor çok sevdim tam istediğim tarz. Hayal olarak da Harley Davidson V-Road. Hep bu tarzda motor kullanmak istiyorum.

Şimdi sizlerden ricam bana bana başlangıç motoru ve bir sonraki basamak için tavsiye vermenizdir.

İstanbulda yaşıyorum. Bütçem 4bin liradır (piyasayı çok bilmediğim için düşükte bir ihtimal olsa bütçeyi biraz daha arttırabilirim).

Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence çinli markalardan uzak durun. Cbf150 ve ybr 125 mutlaka inceleyin. Bu 2 motor siz satarken de kullanırken de sorun çıkarmaz parçaları ucuz ve kalitelidir sizi pişman etmez

• Anladigim kadariyla cbf150 ve ybr 125 motorlari tamamen baslangic motorlari. Peki bir sonraki adim icin bu tarz motorlarla kac km yapmak gerekir ?

Bir sonraki afim icin dusunceleriniz nelerdir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mttant

Anladigim kadariyla cbf150 ve ybr 125 motorlari tamamen baslangic motorlari. Peki bir sonraki adim icin bu tarz motorlarla kac km yapmak gerekir ?

Bence bu tamamen size bagli birsey. Gecmis trafik tecrubeniz (görüş ve bakış ), denge kabiliyetiniz ve kullandiginiz motorda kendinizi ne kadar gelistirdiginiz, sonraki motora gecis surenizi ve km miktarini degistirir.
    Bu km 5000 de olabilir, 10000 de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mttant

Anladigim kadariyla cbf150 ve ybr 125 motorlari tamamen baslangic motorlari. Peki bir sonraki adim icin bu tarz motorlarla kac km yapmak gerekir ?

Sonraki adımdan kastınız nedir ? Süpersport agresif bit motor istiyorsanız 600 cc 1000cc gibi bu size de bağlı olarak bi 5bin 6bin kilometre gereklidir diye düşünüyorum. Bu arada 600cc supersport motorla başlayanlar da var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.