Şimdi Ara

başlangıç seçeneklerinin açılması uzun sürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemimde win98 ve xp yüklü. açılırken boot ekranın gelmesi 20s. kadar sürüyor. sorun ne olabilir?

ayrıca sistemde spy,virüs vs.. çıkmadı.

Teşekkürler

• Bak şöyle yap bence. Açılıştaki SETUP a gir. Orada virüs taramasını inaktif yap. Ayrıca bilgisayarına sanırım çok şey yüklemişsin yani açılışı çok erteler bunlar. Kurtul onlardan. Bir de scandisk yapabilirsin. Denetim masasında bir ayar var işletim sistemleri gösterme ile ilgili onu ayarlayabilirsin şuan hatırlayamadım ama denetim masasındaydı. Kolay gelsin
  • bence yüklü programlarla ilgisi yok çünkü windowstan önce olan bişey bu....
    sistemin en son ne zaman yüklendi....eğer uzun zaman olduysa yavaşlaması normal olabilir.....
  • bilgisayarda fazla yüklü program yok.en son 1 ay filan oldu kuralı ama kurduktan sonra yedeğini almıştım geçenlerde restore ettim ama düzelmedi.(yedeğini aldığım zaman böyle bir sorun yoktu.)

xinteractive , setup ta virüs taraması inaktif zaten ayrıca başlangıçta işletim sistemlerini gösermesi lazım win98 lazım oluyor çünkü...
  • Yaw ne diyeyim o zaman. Sanırım ben de çözemedim olayı. Ama sana format yolları gözüküyor gibi...
  • Registry Mechanic gibi bir program ile registry temizliği yapın.
    Reg Cleaner ile açılışta çalışan programları kontrol edin. Mümkün olduğunca az program kalsın.
    Defrag yapın.
    Bootvis programı ile windows açılış hızını düzenleyin.
  • tuneup 2006 ile düzenli olarak temizliği, defrag olayını yapıyorum ama değişen bir şey yok. işletim sisteminde hızlanma oluyor ama sorun yine devam ediyor. Format atmakda bana çok zor geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önce start run msconfig yaz yukardan startup ı seç başlangıçta açılan progrmalrı azaltabildiğin kadar azalt. Desktopta çok icon kalmasın backgrounduna yüksek çözünürlük resim koyma.
    Cyi fazla doldurma. Bootvis de yükle arkadaşın dediği gibi Registry mechanic de yükle birde defragment yap mutlak en az ayda bir yapmalısın.
    Bir bunları dene olmazsa artık bir format atarsın zor bir şey diil format arkadaşım biliyosun.
  • açılışta zone alarm ,kav ve cftmon var.

Bootvis ve defragment olayına bakıcam olmazsa format atarım.

yardımlarınız için teşekkürler..
  • kasperskyden sonra mı böyle oldu iyi düşün bi çünkü kaspersky çok kastırır makinayı sölim istersen NOD32 fln yükle veya AVAST yükle bunlar iyi antivirüsler ve kastırmaz makinayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.