Şimdi Ara

Başlangıç MMR Tahmin edebilecek varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar genelde safelane carry pozisyonunda oynuyorum o yüzden kda pek yüksek değil ama ortalama gpm im 540 civarı. Hesap 12 level , sizce kaç mmr açılır ? tahminlerinizi bekliyorum

DOTABUFF :https://www.dotabuff.com/players/232160637

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DayDreamerr -- 10 Ağustos 2015; 12:59:39 >

• Carry oynuyorum o yüzden kda pek yüksek değil biraz garip olmuş asıl senin kda'nın yüksek olması lazım. Çok az öleceğin için KDA'nın yüksek çıkması lazım. Ben de carry oyuncusuyum benim tüm safe lane oynadığım karakterlerde kda en az 4.5 civarı, ki o bile bence az. 3400-3500 oyunum olduğu için artık yükseltemiyorum Oyun sayına bakarak yeni olduğunu varsayıyorum, öyleyse zamanla gelişirsin. Ama smurfsen carry konusunda sıkıntın var demektir. en çok oyunun olan herolara bakıyorum. PA ve AM ile 2,9 KDA çok az

Asıl soruya gelirsek: High bracket üst sınırı 3.7'dir. Oyunun skill ortalamasını yükselten veya düşüren bir arkadaşınla girmiyorsan muhtemelen 3.7den yüksek yaklaşık 3.9-4 civarı açarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 10 Ağustos 2015; 15:14:46 >
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    En az 25 dk farm yapıyorum o yüzden mapte çok aktifliğim yok. Zaten ben kasarken takım iyiyse ben gelince direk bitiriyoruz o yüzden tek fight a katılıyorum kda lane de neyse o olarak kalıyo. Farming carry tarzım var agresif oynamıyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.