Şimdi Ara

Başlangıç için tecrübesi olmayan birine tavsiyeler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hocalarım. Gerek ekonomik sıkıntılar gerek bu sorunların doğurduğu yakıt fiyatlarını karşılayamamam nedeniyle bir motor almak düşüncesindeyim. Şimdiye kadar 4 tekerin altında bir araç kullanmadım.

Başlangıç için önerilen öğrendiğim kadarıyla maksimum 250cc naked bir motor oluyor genellikle. İlk defa 2 teker üstüne bineceğim ancak almışken içime sinen hoşuma giden bir motor almak istiyorum bu nedenle 250cc ss bir motor alma fikrindeyim. Uzun yıllar yükseltmeyi düşünmüyorum. İmkanlarım tamamen normale dönerse de satıp tekrar 4 tekere geçmeyi umut ediyorum.

Şimdiye kadar hiçbir araçla otobanda bile 120 üstü hızlara çıktığımı hatırlamıyorum. Elimden geldiğince tedbir alarak araç kullanırım bu nedenle motoru da ekipmansız kesinlikle kullanmayacağım. Oldu bitti çekinirim motor kullanmaktan bu nedenle güçlü bir motor olmasından ziyade hem bu işi güvenle öğrenip güvenle kullanabileceğim, hem estetik olarak baktığımda hoşuma giden, hem de mümkün olduğunca servise yolumu düşürmeyecek bir motor alma niyetindeyim.

Bu işte tecrübeli yıllarını motor kullanarak geçirmiş ve altındakinin onu değil de kendisinin bindiği motoru kullandığı abi, kardeş, hocalarımdan yol göstermelerini rica ediyorum. Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam 3 ay olmuş almışsınızdır belki ama ben cevap vereyim
    Araba ve motor farklı olaylar araçta 90 km hızın üzerine çok nadir çıkarım ama motosiklette 90a gelince 2. Vitese atıyorum ben yapmam demeyin motor şeytan işi diye boşuna demiyorlar 😅
    250 cc başlamak için ideal 125 150 cc al diyenlere bakmayın hantal kalıyor motordan soğutur. Ss konusu size kalmış başlangıçta ss biraz daha zorlar açıkçası ama benimde ilk motorum r25di sıfır tecrübe ile başladım sorun olmadı
    Son olarak önce ekipman sonra motor alın hocam yada ekipman parasını ayırın kenara öyle motoru alın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.