Bildirim
Başlangıç için program tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Up yardım beyler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Up
Up
Photoshop'la başla devamı zaman içerisinde gelecektir zaten, daha ilerde corel, illustrator kullanmaya baslarsın nette eğitim videoları var izleyebilirsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Game1907
Photoshop'la başla devamı zaman içerisinde gelecektir zaten, daha ilerde corel, illustrator kullanmaya baslarsın nette eğitim videoları var izleyebilirsin.
Adobe ps cs5 veya adobe cs6 hangisi daha uygun logo tasarımı için.
Up up up
quote:
Orijinalden alıntı: parayban
quote:
Orijinalden alıntı: Game1907
Photoshop'la başla devamı zaman içerisinde gelecektir zaten, daha ilerde corel, illustrator kullanmaya baslarsın nette eğitim videoları var izleyebilirsin.
Adobe ps cs5 veya adobe cs6 hangisi daha uygun logo tasarımı için.
ben genelde cs5 kullanıyorum pek fark yok programlar arasında_____________________________ -
Başlangıçta cs3 dahi yeterli olacaktır; elini alıştırman açısından. _____________________________ -
Adobe PS CS3 Extented ile başlayabilirsin. Sonrasında Adobe Illustrator CS5 ile devam edebilirsin. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler