Şimdi Ara

Başlangıç için ne kullanmam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alacağım aleti İstanbulda trafikte kullanmayı düşünüyorum, okula gidip gelmek veya genel olarak ulaşım amaçlı.İstanbulda ilk kez yaşayacağım ve motor almamı önerdiler.Pek tecrübeli değilim. Derdim hem trafikte rahatlık hem üzerinde biraz rahat olmam.Boy 1.88, kilo da 93-95 civarı benim, kalıplarıma da uygun bir öneri bekliyorum sizden.

• Nmax Abs
  • tecrubesız bırı ıcın scooter vıtes derdı olmadıgından,125cc ve altı ise , fazla guc ıle sıkıntı yasanmaması ıcın uygun fakat.. trafıkte 125 ın nıspeten yetersız kaldıgı alanlar oluyor ve 125cc scootera genelde boyunuz sbebebıyle sıgamayacaksınız,rahat sıgacaklarınızda 200 yada 2500cc olacak genelde buda sakat.

o yuzden sahsı fıkrım ehlıyet ve egıtım alın 150 cc lık vıteslı ıle baslayın.mısal hero hunk , yamaha ybr 125 , honca cbf 150 , bunlar hep baslangıc ıcın ıdeal motorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 18 Ağustos 2016; 14:25:42 >
  • önce ne sürmek istediğinize karar vermelisiniz. vitesli mi olsun yoksa scooter mı olsun supersport mu naked mi supermoto mu olsun size kalmış bi şey. scooter istiyosanız pcx xmax falan bakın. commuter diyorsanız cbf150 ybr125 ya da hero falan bakabilirsiniz. kymco - sym de güzeldir scooter için onlara da bakabilirsiniz. supersport isterseniz cbr125, supermoto isterseniz de yamahanın 125lik ile başlayabilirsiniz.
  • İstanbul'da motosiklet kullanabilmek için önce burada bir süre yaşamak ve otomobil kullanarak trafiği öğrenmek gerekir. Okula gidip gelecek sıfır tecrübe ile trafiğin içine atlayacak bir öğrenci için değil bu şehir. Maksat ulaşım ise toplu taşıma araçlarını tavsiye ederim. Daha pratik daha hızlı ve güvenli.
    Sanıyorum ehliyet de yok, ne motor almalıyım diye sormadan önce eğitim ve ehliyet konularını bayağı bir araştırmalısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.