Arkadaşlar uzun süredir inceliyorum bütçem çok kısıtlı 300 tl. Abim de manuel raymond vardı 2.el 60 tl aldık. o gitara 60 dan fazlada verilmez aslında. Benim 300 tl ye anfi + gitar almam gerek 2.el bişey bulamadım bi türlü! anfi çalışsın yeter yada nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçeniz gerçekten de çok kısıtlı bu bütçeyle gitar + amfi bulmak zor ama daha önce hiç gitar çalmamışsanız klasik gitarla başlamanız daha doğru olur. Eğer böyle bir şey varsa zaten araba kelimesinin anlamını bile bilmezken ferrari sürmeye benzer.
gitar çalmaya klasik gitarla başlanır diye bir saçmalık uydurmuşlar gidiyor. bunu diyenlere aldırış etmeyin yok öyle bişey. klasik gitar ayrı elektro gitar ayrı enstrüman biri parmakla çalınıyor diğeri penayla. bu arada 300 tlye gitar + amfi yerine 300 e 2. el bi gitar al bir jak dönüştürücüyle bilgisayara bağlayın ve guitar rig programını kurun çok daha iyi verim alırsınız. internette nasıl yapıldığı gösteriliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DDRll
Arkadaşlar uzun süredir inceliyorum bütçem çok kısıtlı 300 tl. Abim de manuel raymond vardı 2.el 60 tl aldık. o gitara 60 dan fazlada verilmez aslında. Benim 300 tl ye anfi + gitar almam gerek 2.el bişey bulamadım bi türlü! anfi çalışsın yeter yada nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun tavsiyelerinizi bekliyorum.
Öncelikle Ankarada oturmana çok sevindim Kızılayda bir müzik market biliyorum,öyle çok büyük bir yer değil ama çalışanları çok iyi,çok yardımcı oluyorlar,ve çok uygun fiyata veriyolar %20 indirim yapıyolar,yani 400 tl lik gitarı 300'e veriyolar,zaten o fiyata alacağın şey de çok kötü olmaz. Sana birkaç model göstereyim o fiyata alabileceğin,sen de bir ara gider sorarsın hangisini önerirsiniz diye ;
Bunların hepsi 300 tl ye alabileceğin gitarlar,ve hiçbiri başlangıç seviyesi için kötü değildir,hepsi 2 sene götürür seni.Ama çalmak istediğin müzik tarzını da yazsaydın iyi olurdu. Bu arada kızılaydaki müzik marketin ismi ''Gür Müzik''. Adres : Meşrutiyet cad. Bayındır-2 sok. 53/B Telefon : (312) 419 48 32 Buraya git,söyle adama,bunların hangisini önerirsiniz diye sor,bunlardan başka önerdiğin bişey var mı diye sor,300 tl bütçem var de,konuş işte..
quote:
Orijinalden alıntı: DDRll
Bu arada yazmayı unutmuşum. Öncelikle,elektro çalmak istiyosan elektro alcaksın,önce klasikle başlanır,bu paraya akustik falan al diyenlerin hiçbirini umursama. 300 tl ye hem gitar hem amfi almaya kalkarsan ikisi de vasat olur.Onun için bu paranın hepsini gitara harca,bilgisayara bağlayarak çalarsın 1 ay falan,zaten amfide verdiğin efektlerin hepsi bilgisayara kuracağın programlarda oluyor.Sonra para biriktirir, ''yine aynı yerden'' 100-150 tl ye bir amfi alırsın.Öyle işte..
http://forum.donanimhaber.com/m_81494234/f_//tm.htm#81494234 Şu konuya bir bakın sizce nasıl almalımıyım ? Metal felan çalmıyacağım daha çok muse benzeri . Yatılı okulda okuyorum o yüzden anfi mecbur pc yok olsa zaten anfiyi düşünmem bile .
Bütceyi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim. O fiyatta gitar, amfi ikilisini bulmanız neredeyse mümkün olmadığı gibi bulsanızda işinize yaramayacaktır pek.
Bu arada ilk klasikle başla filan diyenleri umursamayın. Gitar konusunda kendini usta sanan bazı kişiler ve daha gitar hakkında tek bir şey bile bilmeyenler genelde bunu söyler.