Şimdi Ara

Başlangıç için CBR125?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 6 Mart 2017; 18:3:58 >

• 2000 bin lira cbr var mı bilmiyorum varsada size bir yardımı olacağını sanmıyorum . Dediğiniz fiyatlar da vitesli motor almakdansa bence paranızı biriktirin ve bunun daha ekipmanları var .

Tabi bu benim düşüncem daha bilgili abilerimizinde görüşlerini al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leqloq

2000 bin lira cbr var mı bilmiyorum varsada size bir yardımı olacağını sanmıyorum . Dediğiniz fiyatlar da vitesli motor almakdansa bence paranızı biriktirin ve bunun daha ekipmanları var .

Tabi bu benim düşüncem daha bilgili abilerimizinde görüşlerini al

ilk motor illa ki dusecek cizilecek diye en bastan masraf yapmak istemiyorum hocam. yas da 17 oldugundan para su an icin problem. yani biliyor olsam sorun degil ama, hadi 8bin'e motor alayim duserse de dussun amaaan diyemem.

site adi vermek yasak mi bilmiyorum ama s ile baslayan ikinci el esya vs satan siteyi bilirsiniz, orada 2000'e 2500'e cbr125 var

• ilk motor olarak düşme kalkma ihtimalinden dolayı koruma demiri takılabilen commuter motorlar daha mantıklı geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

ilk motor olarak düşme kalkma ihtimalinden dolayı koruma demiri takılabilen commuter motorlar daha mantıklı geliyor bana

guvenlik sorun degil hocam boluda trafige tamamen kapali alanda motorcu amcamla birlikte kullanacagim. duserken de sele yuksekligi alcak oldugundan sorun olmaz diye dusunuyirum. onemli olan fiyat

• oda varda ben motorun güvenliği için demiştim
    cbr125 yatırır ,devirirseniz karenajı koruyan bir şey olmıyacağı için gereksiz masraf çıkaracak
    ama eğer cbr 125i beğendiyseniz alın tepe tepe öğrenin . oda güzel bir seçim
  • başlangıç için ss kesinlikle önermem bi scooterle başlamanız sizin için çok daha iyi olur,ama vitesliyle başlamak isterseniz de naked-commuter'a yönelin,1000-1500 liraya da size ikinci el ybr 125 önerebilirim,scooter olarak da agility 125 olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç için Saksafon
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

başlangıç için ss kesinlikle önermem bi scooterle başlamanız sizin için çok daha iyi olur,ama vitesliyle başlamak isterseniz de naked-commuter'a yönelin,1000-1500 liraya da size ikinci el ybr 125 önerebilirim,scooter olarak da agility 125 olabilir

yok hocam scooter olmaz. ehliyet kursuna gitmek yerine motorcu amcamdan faydalanarak 400 kusur lira harcamaktan kurtulmak istiyorum. vitesli motor ogrenmek icin alacagim yalnizca. yani sirf temelini ogreneyim diye. ogrendikten sonra sinava girip ehliyet alacagim yas tutuyor suanda da. kullanacagim yer de boluda trafige tamamen kapali olan bir yer. normalde ankarada oturuyorum ama malumunuz oyle pek yer yok.

bu arada hic ikinci el ybr125 gormedim 1000 kusur liraya. pm'den link rica edebilir miyim zahmet olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist.

quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

başlangıç için ss kesinlikle önermem bi scooterle başlamanız sizin için çok daha iyi olur,ama vitesliyle başlamak isterseniz de naked-commuter'a yönelin,1000-1500 liraya da size ikinci el ybr 125 önerebilirim,scooter olarak da agility 125 olabilir

yok hocam scooter olmaz. ehliyet kursuna gitmek yerine motorcu amcamdan faydalanarak 400 kusur lira harcamaktan kurtulmak istiyorum. vitesli motor ogrenmek icin alacagim yalnizca. yani sirf temelini ogreneyim diye. ogrendikten sonra sinava girip ehliyet alacagim yas tutuyor suanda da. kullanacagim yer de boluda trafige tamamen kapali olan bir yer. normalde ankarada oturuyorum ama malumunuz oyle pek yer yok.

bu arada hic ikinci el ybr125 gormedim 1000 kusur liraya. pm'den link rica edebilir miyim zahmet olmazsa

1000 küsur liraya biraz zor 2 bin kadar ayırabilirseniz bütçe temiz bi alet bulunur

• Önce ehliyet alın,ehliyet moturlar kaçmıyo.....Eylül 15 gibi fiyatlarda düşer...Bu arada moturcu amca ile idman yapın....
  • al ama ilk başta grenajlarını sök öyle gez düşerken yan yatırırken motoru haşat edersin satarken zorluk çekersin yada naked commuter tarzı bi motor bak bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.