Şimdi Ara

Başlangıç için bir motor istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, uzun zamandır araştırıyorum bakıyorum okuyorum ilgileniyorum, araba ehliyeti sahibiyim istanbul'da oturuyorum 20 yaşındayım, herkes'e selamlar iletiyorum..
    şimdi ben araba ehliyeti var fakat araba ile pek aram yok açıkçası fazlada araba ile kullanıcak şehirler arası bir işim yok motorlara hep bir merakım vardı her ne kadar ailem babam izin vermesede ben onu gönlünü fet edeceğim benim çok fazla bir işim yok açıkçası dün sınavdan önce gece kullanmayı öğrendim bir activa ile.
    şimdi sizden istediğim her ne kadar kötülesenizde bir şey merak ediyorum.
    ben çok fazla kullanayacağım servis yapmayacfağım günlük eğlence fobi amaçlı arada sırada işe gideceğim 30 k uzaklıkta fatih'den ikitelli civarına ve arada sırada kullanmak için istiyorum..

bütçem benim olduğu için mondila ve kanuni bir modeline bakabildim. sizlerde rica çeşitli markaların kalitelerini duydum yaşadım fakat 2 bin üstüne çıkamyacağım sanırım.

uğur mondial arasından bunu beğendim ve sizce daha iyisi var mı o kategoro içinden

Mondial 150 ZC
    Rokko 150 kanuni

sizden rica neler yapmam gereir alırken ne dikkat etmeliyim ?

neler verirler yanında plaka işlemleri için ne gerekir fiyata dahilmidir acaba tecrübelerinizi paylaşırmısınız bana

bu arada mondial içinde daha iyi ürün var ise önerebilir misiniz ?

• Ne kadar az yol yapacak olursan ol uzakdoğu üretimi motosiklet önerilmez.
    Motosikletten soğutur adamı. Tecrübe ile sabittir.
    2. el bi Yamaha YBR 125 al, hem vitesli kullanmayı da öğrenirsin. Zorlanırım diye korkma kimler kullanıyor. Araba kullanıyorsan rahat kavrarsın olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Ne kadar az yol yapacak olursan ol uzakdoğu üretimi motosiklet önerilmez.
    2. el bi Yamaha YBR 125 al, hem vitesli kullanmayı da öğrenirsin. Zorlanırım diye korkma kimler kullanıyor. Araba kullanıyorsan rahat kavrarsın olayı.

Aldıktan sonra da bir baktır ustaya ne olur ne olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Öyle biri işte

quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Ne kadar az yol yapacak olursan ol uzakdoğu üretimi motosiklet önerilmez.

Aldıktan sonra da bir baktır ustaya ne olur ne olmaz

Alıntıları Göster
    Çok bir numarası yok benim sana tavsiyem bütçen el verirse yamaha yzf r-125 serileri çok güzel ve hoş.Çok iyi alışırsın o motorda vitesli sürmeye. Sonra onu satıp 600e yada 1000'e geçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertleo

Çok bir numarası yok benim sana tavsiyem bütçen el verirse yamaha yzf r-125 serileri çok güzel ve hoş.Çok iyi alışırsın o motorda vitesli sürmeye. Sonra onu satıp 600e yada 1000'e geçersin.

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Aynen

Alıntıları Göster
    R 125 ile falan başlama bence başlangıç motoru olarak.Hem iri birisiysen altında güzel durmayabilir hemde yedek parçaları çok pahalı.Çünkü başlangıç motoru olarak alıyorsun ve motordan düşebilirsin.

• quote:

Adam 2 milyarın üstüne çıkamam demiş sen gidip 9 milyarlık motor önermişsin. Arkadaşım bencede temiz bir ybr 125 bulabilirsen 1800 e filan al diyeceğim 200 noter işlemleri tutsa 2 ye işi halledersinde 1800'e temiz bir motor bulabileceğinden emin değilim ama yinede araştır.

Çin malına bulaşmamaya çalış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evt bende arkadaşların fikrine katılıyorum bende ymaha 125 ybr tavsiye ederm ist gibi biyerde mondial scoterr dağıtır bence randıman alamassın üzer seni ybr al 125 tam şehir motoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat&

quote:

Adam 2 milyarın üstüne çıkamam demiş sen gidip 9 milyarlık motor önermişsin. Arkadaşım bencede temiz bir ybr 125 bulabilirsen 1800 e filan al diyeceğim 200 noter işlemleri tutsa 2 ye işi halledersinde 1800'e temiz bir motor bulabileceğinden emin değilim ama yinede araştır.

YAZIYI İYİ OKU .BÜTÇEN EL VERİRSE DEDİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsu*

quote:

Orijinalden alıntı: Ferhat&

quote:

YAZIYI İYİ OKU .BÜTÇEN EL VERİRSE DEDİM.

Alıntıları Göster
    Ybr 125 şehirler arası iş görür mü? Ben de bir motor almayı düşünüyorum. Aslında alacağım model belliydi ama bazı nedenlerden dolayı bütçe düşürmek zorunda kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Ybr 125 şehirler arası iş görür mü? Ben de bir motor almayı düşünüyorum. Aslında alacağım model belliydi ama bazı nedenlerden dolayı bütçe düşürmek zorunda kaldım.

görür ama eğer bütçen kaldırıyorsa yzf r-125 daha fazla işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsu*

quote:

görür ama eğer bütçen kaldırıyorsa yzf r-125 daha fazla işini görür

Alıntıları Göster
    Uzak doğudan kaçın, ama aralarında bi kaçı diğerlerine göre iyi olsada, satarken 0 aldığının yarı fiyatından bile az gider. 2 el japon alırsan aldığın fiyatlarda satarsın, kafan daha rahat olur, daha uzun süre değiştirmek istemezsin, sadece büyütmek istersin.
    Eğitim içinde donald duck ın kitabını internetten ücretsiz indire bilirsin, ayrıca bulunduğun yerdeki iyi bir motosiklet klübünden öneriler için yardım isteyebilirsin. Bazılarının ücretsiz eğitimleri oluyor. OMM desteği ile biz Bursada BursaChoppers ailesi olarak ücretsiz teori eğitimi düzenledik. Pratik eğitimler ücretli olabiliyor, sadece bazı klüplere yada firmalara özel ücretsiz kontenjan dahilinde sürüş eğitimi verilebiliyor bazı eğitim grupları tarafından BMW,Honda,OMM gibi. Teori eğitimleri heryerde ücretsiz olur.

• quote:

Şehirler arası için en az 250cc gerek, hızlı gitmen gerekcek çünkü ağır kamyonlar bile 90-100 takılıyor buda 125 cclik motorda sürekli yüksek devir demek. Ve o hızda yiyeceğin rüzgarı düşün motor biraz ağır olmalı söz konusu sehir dışı olunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

Şehirler arası için en az 250cc gerek, hızlı gitmen gerekcek çünkü ağır kamyonlar bile 90-100 takılıyor buda 125 cclik motorda sürekli yüksek devir demek. Ve o hızda yiyeceğin rüzgarı düşün motor biraz ağır olmalı söz konusu sehir dışı olunca.

Alıntıları Göster
    Kanka insanlığın bu cinmalı motor nefreti nedir bilmiyorum. evet japonlar kadar sağlam değil birasa as125T scooterim oldu 10.000 km kullandım benzin bitmesi hariç yolda bırakmadı uzun yolda yaptım. mondial 250MCT de kullandım o da beni yolda kolmayı sayılır.

2.500Tl civarına sıfır motor alınabilir bence sıfır bir sey al kullan cin mali da olsa sıfır motor sıfırdır. su an YBR125 im var ilginç bir sekile 250 mct ile yani 250cc cin mali ile yaptığım hızları yapıyorum hemde daha ekonomik olarak. Sorun su ki cin malları eşşekleme binmeye gelmiyor ikinci el o yüzden tavsiye etmem herkes taze gelin diye satıyor ama 40 yıllık katır cıkbliyor.

sıfır al cin mali da olsa garntisi var basın ağrımaz. Gönül ister japondan sasmayalım heğimiz Honda yamaya kullanalım ama imkan meselesi. fiyatına göre iyidir cin malları

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

Kanka insanlığın bu cinmalı motor nefreti nedir bilmiyorum. evet japonlar kadar sağlam değil birasa as125T scooterim oldu 10.000 km kullandım benzin bitmesi hariç yolda bırakmadı uzun yolda yaptım. mondial 250MCT de kullandım o da beni yolda kolmayı sayılır.

2.500Tl civarına sıfır motor alınabilir bence sıfır bir sey al kullan cin mali da olsa sıfır motor sıfırdır. su an YBR125 im var ilginç bir sekile 250 mct ile yani 250cc cin mali ile yaptığım hızları yapıyorum hemde daha ekonomik olarak. Sorun su ki cin malları eşşekleme binmeye gelmiyor ikinci el o yüzden tavsiye etmem herkes taze gelin diye satıyor ama 40 yıllık katır cıkbliyor.

sıfır al cin mali da olsa garntisi var basın ağrımaz. Gönül ister japondan sasmayalım heğimiz Honda yamaya kullanalım ama imkan meselesi. fiyatına göre iyidir cin malları

Alıntıları Göster
    Al sana motor

• quote:

Orijinalden alıntı: maxirabit

Al sana motor

Kadının suratı şeytanı andırıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

Orijinalden alıntı: maxirabit

Al sana motor

Kadının suratı şeytanı andırıyo

Alıntıları Göster
    2.000e temiz ybr lar var motorsiklet forumlarına bi bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

2.000e temiz ybr lar var motorsiklet forumlarına bi bak derim

Alıntıları Göster
    kanuni windys 125 war sıfırı 2300 kusur.kullanan bır kaç kişiye sormuştum memnunlardı.internettekı yorumlarda ıse fıyatına gore ıyı motor denılıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaskerem37

kanuni windys 125 war sıfırı 2300 kusur.kullanan bır kaç kişiye sormuştum memnunlardı.internettekı yorumlarda ıse fıyatına gore ıyı motor denılıyor....

Alıntıları Göster
    scooter alınacaksa 2.el temiz kymco agilty125 , honda beat , sym fiddle bulunabilir o paralara.
    çin malından şiddetle uzak durmanı öneririm . sıfırda olsa 2. elde olsa pişman olursun. sağlamlığı geçtim , motorda güvenlik namına hiç bir şey yok. aerodinamik sıfır , fabrika çıkışlı lastikleri dandik olduğundan yol tutuş-fren mesefasi berbat. (söylediklerim piyasada bulunan çin üretimi olan motorlarının geneli içindir. )
    benim yıllardır edindiğim kişisel tecrübem budur. (12-13 yıldır aktif olarak motosiklete binmekteyim )
    vitesli motosiklet istersende yamaha ybr tarzı 125 cc commuter motosikletleri bütçene uygun olarak çok rahat bulabilirsin.

• Bende 2 sene mondial kullandım , son zamanlarda sorunlarından bikip sattım. Sonra yeni motor almaya karar verdim. Bende ise gidip geliyorum ,basta böyle bir niyetim yoktu ama.2.el Honda vb markalara baktım.3000 tlyi gözden çıkardım. Belki 10 dn fazla kişiyle konuştum. Kiminin ruhsatı kayipmis , kimisinin muayenesi bitmiş. Bazıları dökülmeye başlamış, 3000 km yazmış ama guvenemedim.gittim yine Çin malı aldim (Motoran karry 125) bir bakın isterseniz.sym ve suzukiyi getiren şirket satıyor.2000 tl ye aldım , 2yil veya 30 bim km garantili.elalemin dökük motoruna Honda diye binecegime buna binerim dedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.