Şimdi Ara

Başlangıç Hakkında yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows başlangıçtaki bu PLFsetI.exe ve PLFsetL.exe nedir ne işe yarar bunları açılışta iptal etsem bir problm olurmu?

Başlangıç Hakkında yardım lütfen.

• Dostum sanırım Acer kullanıyorsun. Emin değilim ama Realtek'in ya da Sonix'in bir exe si olabilir.

Exe yi aratıp Windows klasörüne girince ona benzer bir çok Realtek dosyası gördüm, dokunmadım. Zarar vereceğini sanmıyorum. Yabancı forumlarda da zararlı olmadığından bahsedilmiş. Bırak kalsın. Eğer başlangıç çalışmasını iptal ettiysen şimdiye kadar sorun çıkıp çıkmadığını da yaz, biz öğrenelim. Başlangıçta ne kadar az program o kadar hızlı bilgisayar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piert34 -- 13 Nisan 2009; 21:09:27 >
  • bende google da baktım fazla bilgi yok. acer laptoplarda olan birşey diyorlar.windowsun sistem dosyası olmadığı için çok büyük bir soruna yol açmaz.iptal edip denemekte fayda var.tahminim acerin programlarından birinindir ama emin değilim.
  • Kardeş o exe malware olarak sınıflanmış. Hiçbir windows işlemi ile ilgili değil ve girdiğin verileri kaydetme özelliğine sahip. Normal koşullarda windows altında bulunamıyor (gizli). Bilinen hiçbir programla ilişkili değil. Yayımcısı belirsiz. Dolayısıyla %63 oranında tehlikeli kabul ediliyor. Bu dosyayı derhal terminate özelliği olan bir siliciyle silmeni öneririm. Ayrıca registry ayarlarında da görürsen affetme sil. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run altında görürsen patlat gitsin. Kolay gelsin.
  • plfset.exe dosyasi ekran ile ilgili yazilimin devami..bilgisayar hizli acilmasini sagliyor..virus falan degil..ozellikle windows 7 de bu bulunur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Çok açık soru lütfen yardım?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.