Şimdi Ara

Baskısı kalmayan kitapları almanın bir yolu yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Akmar Pasajı'na gider, tüm dükkanları fellik fellik arar, tam vazgeçmiş iken mucizevi bir şekilde kitap var denir.

Sonra bir bakmışsın ki kitap korsan. Hiç olmamasından iyi deyip fiyat sorarsın. Örneğin orijinali 35TL olan kitabın korsanı 25TL dir.

Ben mecbur olduğum için almak zorunda kaldım. Hem korsan alıp hem de bu kadar fazla para vermek çok mantıksız. Lakin almak zorundaydım.
  • İkinci el alabilirsin.
  • gittigidiyor'a bakabilirsin.
  • valla bende ejderha mızrağı serisin ilk 2 kitabını bulamamıştım int. yada kitapçılardan sonra şöyle bir teori ortaya attım;
    mantıken eski kitapçılardakiler satılmıştır (D&R falan da dahil).Daha sonra ise aklıma burada açılan yeni bir alış-veriş merkezine bir de D&R açıldığı aklıma geldi hemen gittim baktım bütün arayıpta bulamadığım kitapları aldım(120 TL civarı para bayıldıM :S normalde de hep orjinal alırım ama int. siparişi yaptığımdan en az bir %30 indirimli alıyordum her kitap yani en fazla bir kitap 15 TL ye geliyordu şimdi 4-5 kitaba 120 verince biraz oturdu ilk başta ama okuduktan sonra değdiğine inanıyosunuz :D)
    burdan sana çıkarılacak olan sonuç eski yerlerde gezmekten ziyade yeni kitapçılara bir göz at(0 kitap için :D)bulamazsan Korsan ve 2.el için Sahafçılara gideceksin(Antalya'da oturduğum için yer adı veremeyeceğim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.