Şimdi Ara

baskı yapımı ile ilgili soru ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben baskı yapmak istiyorum fakat ütüleme ile falan uğraşmak istemiyorum. CD kalemi ile elimde ben çizsem olurmu. baskı yapımında adam ütü ile yapılan yerleri tam cıkmayınca cd kalemi ile tamamliyodu

olurmu... teşekkürler

• olur. Ukalalık etmek istemem ama kullandığın dile dikkat etmelisin
  • acelem vardıda onda şimdi geçti teşekkür ederim
  • arkadaşlar perhidrol bulamadım
    yaklaşık 40 eczaneye sordum bulamadım abartı deil onun yerine kullanabilirim
  • öncelikle deil değil, değil. Yer neresi? Bir de bayan kuaförlerine sor nereden malzeme alıyorlar. belki ellerinde bile vardır( parfumeri depolarında saf olarak olarak ve litrelik şişelerde satarlar haberiniz olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.fusion -- 16 Haziran 2010; 23:10:47 >
  • eczanelerde satılanlar pek iyi olmuyor aldığın zaman bak en az %20 lik olsun,@mr.fusion ın dediği gibi parfumeri depolarında bulabilirsin
  • sağolun teşekkürler. bende yapamayacağım diye üzülmüştüm
  • bu maddeleri kulanırken dikkatli ol, damlası değdiği yeri yakar,
    elini hele hele gözünü sakın ha iyi koru,
    perhidrol ün kapağını açarken dikkat et, gaz sıkışmasından kapak patlar.
    kullandığın karışımı ortalığa dökme, iyice sulandırarak kanalizasyona at,
    bu işlerde henüz acemisin.
    benim sana tavsiyem hep söyledim gerçi,
    bu işlerle uğraşan yada elektronik bölümünde falan okuyan birilerine binraz takıl.
  • Perhidrol enteresan bir maddedir eline değdiğinde elini bembeyaz yapar Perhidrol+HCl yerine demir içerikli bir madde vardı adını hatırlamıyorum onu kullan. Suyla karıştırarak kullanılıyor, daha yavaş tepkime veriyor ama kullanımı daha güvenli ve maliyeti daha düşük
  • demir3klorür
  • eczanelerde satılan perhidrol yüzde3lük hidrojen peroksittir ve istediğin sonucu alamazsın onun yerine kimya malzemeleri satan yerlerde litrelik perhidrol bulunur yüzde50liktir hcl yerine de yine kimya malzemeleri satan yerlerde yüzde34lük hcl bulabilirsin ki fazlasıyla işini görür ilk başlarda ben de çıldırmıştım ama sonunda çareyi böyle buldum fiyatları da hcl litresi 5 tl perhidrol 7 tl yüzdeye vurduğunda çok ucuza geliyor tek sıkıntı perhidrol 2 dk da elimi bildiğin yakmıştı acillik oldum -tıp fakültesinde öğrenciyim ona rağmen yani derste gördüğümüz şeyleri bizzat kendi elimde gördüm hiç hoş bir duygu değil kendimi aptal gibi hissetmiştim- dikkat et böyle kimyasallar şakaya gelmez sistemik etkileri de vardır
    kolay gele...

-edit- eczanede perhidrol oksijenli su adıyla satılır kutusuna bak üzerinde yüzde3 hidrojen peroksit yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoptrik -- 17 Haziran 2010; 3:17:18 >

• kimse yazmamış ben yazayım buda önemli, diyelim karışımını yaptın plaketi attın asidin içine çıkan dumanı sakın soluma zehirlidir, ve bunu mümkünse acık bir alanda yap yani dışarıda,banyo wc gibi küçük odaları kullanma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.