Şimdi Ara

Baskı Devre Çıktı Alma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde devrenin şeması var. Çıktı alıcam ama boyutunu ayarlamam gerekiyor. Nasıl ayarlanacağını anlatabilirmisiniz acaba?
    Ölçüler: 3.7 inç ve 1.2 inç

Baskı Devre Çıktı Alma Yardım

• Ha pardon ben yanlış anlamışım sizde sadece resim olarak bu şema var sanırım. Eğer öle ise şemayı paintte açıp sol üstteki seçeneklerden orada bi ok gibi bişi var, oradan özellikler kısmından resmin boyutunu ayarlayabilirsiniz fakat bi kağıda çıktı alıp komponentleri kağıdın üstünde denemek en mantıklısı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf351 -- 30 Aralık 2013; 16:51:59 >
  • normalde proteus kullanıyorum ama bunu hazır olarak buldum
  • Eğer 3.7 inç ve 1.2 inç olacaksa dediğim ayardan boyutunu ayarlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf351

Eğer 3.7 inç ve 1.2 inç olacaksa dediğim ayardan boyutunu ayarlayabilirsiniz.

edit:Hocam şimdi buldum teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladimir Lenin -- 30 Aralık 2013; 17:00:10 >
  • quote:

Eğer 3.7 inç ve 1.2 inç olacaksa dediğim ayardan boyutunu ayarlayabilirsiniz.

hocam boyutu ayarladığımda tamamen küçültmüyor o ölçüdeki kısmı bırakıyor sadece
  • Üstte yeniden boyutlandırma var oradan oluyor fakat orada da yüzde olarak veriyor. Paint i iyice karıştırdım bende Kusura bakma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Üstte yeniden boyutlandırma var oradan oluyor fakat orada da yüzde olarak veriyor. Paint i iyice karıştırdım bende Kusura bakma.

Önemli değil hocam yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.