Bildirim
Baskı Devre Çıktı Alma Yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ha pardon ben yanlış anlamışım sizde sadece resim olarak bu şema var sanırım. Eğer öle ise şemayı paintte açıp sol üstteki seçeneklerden orada bi ok gibi bişi var, oradan özellikler kısmından resmin boyutunu ayarlayabilirsiniz fakat bi kağıda çıktı alıp komponentleri kağıdın üstünde denemek en mantıklısı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf351 -- 30 Aralık 2013; 16:51:59 > -
normalde proteus kullanıyorum ama bunu hazır olarak buldum -
Eğer 3.7 inç ve 1.2 inç olacaksa dediğim ayardan boyutunu ayarlayabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: wolf351
Eğer 3.7 inç ve 1.2 inç olacaksa dediğim ayardan boyutunu ayarlayabilirsiniz.
edit:Hocam şimdi buldum teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladimir Lenin -- 30 Aralık 2013; 17:00:10 > -
quote:
Eğer 3.7 inç ve 1.2 inç olacaksa dediğim ayardan boyutunu ayarlayabilirsiniz.
hocam boyutu ayarladığımda tamamen küçültmüyor o ölçüdeki kısmı bırakıyor sadece -
Üstte yeniden boyutlandırma var oradan oluyor fakat orada da yüzde olarak veriyor. Paint i iyice karıştırdım bende Kusura bakma.
-
quote:
Üstte yeniden boyutlandırma var oradan oluyor fakat orada da yüzde olarak veriyor. Paint i iyice karıştırdım bendeKusura bakma.
Önemli değil hocam yardımlarınız için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X