Şimdi Ara

Basketbol Okulu(Altyapısı) vesaire gidenler bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim 2003 doğumlu,boyu 1.55 kilosu 62 (maaşallah),kendisi futbolda oynuyor basketbolda fakat basketbolda daha ümitliyim ondan,atışları gayet güzel ve fizik gücüde yeterli,geçen gün bahçelievler galatasaray basketbol okulunu aradım,aylık 180 lira fiyat çektiler,haftada 2 şer saatmiş üstelik,yani direkt olarak soygunculuk,

sorum şudur ki,soygunculuk yapmadan,para olayını arka planda tutan, gerçekten profesyonel basketçi yetiştiren altyapılar var mı? Böyle uçuk rakamlar istemeyen? Sinan Erdem spor salonuna yakın oturuyoruz,sanırım efes orada oynuyor maçlarını,efesin alt yapısı falan var mı? Kardeşimin sporla ilgilenmesini istediğimden yollamak istiyorum

teşekkürler

• güncel
  • hayret yahu kimse basketbol oynamadı mı pro olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

Arkadaşlar kardeşim 2003 doğumlu,boyu 1.55 kilosu 62 (maaşallah),kendisi futbolda oynuyor basketbolda fakat basketbolda daha ümitliyim ondan,atışları gayet güzel ve fizik gücüde yeterli,geçen gün bahçelievler galatasaray basketbol okulunu aradım,aylık 180 lira fiyat çektiler,haftada 2 şer saatmiş üstelik,yani direkt olarak soygunculuk,

sorum şudur ki,soygunculuk yapmadan,para olayını arka planda tutan, gerçekten profesyonel basketçi yetiştiren altyapılar var mı? Böyle uçuk rakamlar istemeyen? Sinan Erdem spor salonuna yakın oturuyoruz,sanırım efes orada oynuyor maçlarını,efesin alt yapısı falan var mı? Kardeşimin sporla ilgilenmesini istediğimden yollamak istiyorum

teşekkürler

Vardır. Efesin alt yapısı sanki daha ucuzdu diye hatırlıyorum ona bir bak istersen. Ya da size yakın yerlerde ki yerel yerlere bak daha uyguna bulursun. Tabi orada ki koç için güzel bir araştırma yap bir kaç antreman falan izle. Zaten ufak bir klübe gitmesi daha iyi çünkü daha çok emek verirler. Zaten o başarılı olursa yetenekli ise istekli azimli ise bir kaç maç sonra galatsaray gibi vb klüpler onla ilgilenir.

• Hocam ev esenlerdeyse 80liraya basket okulu var esenlerdeyse pmden ulas bende gidicem yakin zamanda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

quote:

Arkadaşlar kardeşim 2003 doğumlu,boyu 1.55 kilosu 62 (maaşallah),kendisi futbolda oynuyor basketbolda fakat basketbolda daha ümitliyim ondan,atışları gayet güzel ve fizik gücüde yeterli,geçen gün bahçelievler galatasaray basketbol okulunu aradım,aylık 180 lira fiyat çektiler,haftada 2 şer saatmiş üstelik,yani direkt olarak soygunculuk,

teşekkürler

Vardır. Efesin alt yapısı sanki daha ucuzdu diye hatırlıyorum ona bir bak istersen. Ya da size yakın yerlerde ki yerel yerlere bak daha uyguna bulursun. Tabi orada ki koç için güzel bir araştırma yap bir kaç antreman falan izle. Zaten ufak bir klübe gitmesi daha iyi çünkü daha çok emek verirler. Zaten o başarılı olursa yetenekli ise istekli azimli ise bir kaç maç sonra galatsaray gibi vb klüpler onla ilgilenir.

Hocam ben futbol tutkunu biri olaraktan basketboldan hiç anlamam,yani o antrenörü izlesemde çocuklara ne yaptırdığını ne yaptırmadığını hiç anlamam o yüzden tecrübeli arkadaşlar varsa bekliyorumü

quote:

Hocam ev esenlerdeyse 80liraya basket okulu var esenlerdeyse pmden ulas bende gidicem yakin zamanda

hocam şirinevlerde oturuyoruz,esenlere gitmesini hiç istemiyorum şahsen,hemde tek başına gidemez,uzak kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bırak Zaman Aksın -- 25 Nisan 2013; 14:21:25 >

• güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

quote:

teşekkürler

Hocam ben futbol tutkunu biri olaraktan basketboldan hiç anlamam,yani o antrenörü izlesemde çocuklara ne yaptırdığını ne yaptırmadığını hiç anlamam o yüzden tecrübeli arkadaşlar varsa bekliyorumü

quote:

Hocam ev esenlerdeyse 80liraya basket okulu var esenlerdeyse pmden ulas bende gidicem yakin zamanda

hocam şirinevlerde oturuyoruz,esenlere gitmesini hiç istemiyorum şahsen,hemde tek başına gidemez,uzak kalıyor

Dostum basketboldan anlamayan biri olsan bile çocuklara karşı ilgili olup olmadığını anlarsın. Yani antreamanı sadece zamanı geçirmek için mi yapıyor yoksa çocuklara bir şey öğretmek için mi yapıyor anlarsın. İlgili mi değil mi yani bu kadar kafana göre bir yer bulursan git kardeşini getirtmek istediğini söylemeden hatta kardeşini de al izleyin antremanı o ve sen severseniz parası da uyuyorsa kaydı yaptırın.

Bence ufak bir klüp kardeşin için daha iyi olur. Özellikle bu yaşlarda. Ama eğer gerçekten basketbolcu olmak istiyorsa yaşı daha çok ilerlemeden bir şekilde başlamalı.

• aman okullara bırakmada çocuğu , okuldakilerin % 80 i bi halttan anlamıyorlar. okul basketbol takımıymış peh. en az 8-10 arkadaşımın basket hayatı bitti sakatlıkları yüzünden , nedeni ezik antrenör olması.

soruna gelirsek kardeşini küçüklükten başlatman bi spora gayet güzel vücudu yeterince esnekliği kazanacaktır.
    galatasaray fenerbahçe beşiktaş gibi spor klüpleri aylık 150 ile 200 arası alır ortalama bildiğim kadarıyla. fakat efes ucuz oluyor onlara göre , efese bi sor derim.
  • hepiniz saolun beyler,efese soracağım
  • Bahçelievler/Siyavuşpaşa'da Beyoğlu Spor Kulubü var aylık 110 lira bir bak derim.Ama pek ümitlenmemek lazım.Kardeşiniz yaşına göre ortalamanın biraz üstünde yani ilerde profesyonel olarak oynamak istiyorsa sadece oyun kurucu olarak oynayabilir ki, yaşına/boyuna göre aşırı kilolu zayıflaması lazım
  • Belediye spor klüplerine göndermeyi dene o kadar fiyat biçmezler ve eğer kaliteliyse bulunduğun yer gelecek için güzel olur
  • 2003 doğumluymuş. Yaşı başlamak için gayet iyi. Bence Anadolu Efes , Fenerbahçe , Beşiktaş , Galatasaray gibi kulüplerin altyapı seçme
    tarihlerini takip edin. Yalnız basketbol okullarından bahsetmiyorum. Altyapı seçmelerinde bir şansını denesin. Yaşı küçük olduğu için
    bir şansı var. Eğer güzel oynuyor ve birşeyler ortaya koyuyorsa seçilebilir. En azından bir şansını denesin derim ben. Bunun yanında
    spor okulu olarak bence belediyenin kursları daha iyi ve uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherlockSM -- 26 Nisan 2013; 17:59:28 >
  • İllaki büyük kulüplere göndermene gerek yok , bölgesel bir kulüpte şimdilik iş görür.
  • Basketbol okulu olarak Basketbol Okulu basketbol okulunu önerebilirim. Hem fiyat açısında, hem de profesyonellik açısından oldukça iyiler. Üsküdar Basketbol okulu, Kadıköy Basketbol Okulu ve Kartal Galatasaray Basketbol okulu olarak üç farklı okulları var. Kadrosu da iyi. En azından konuşmanda fayda var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.