Şimdi Ara

Basketbol Öğrenmek İstiyorum & Futbol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Dalga geçeceklerde olacaktır ama beni anlayan da çıkacaktır elbet Yaşım 16. Şu yaşıma kadar hep futbol olsun basketbol olsun hepsinde savunmada kaldım. Savunmada iyi olduğumdan değil göbekli olduğumdan. 9. sınıfa kadar bilgisayar başından kalkmayan , sporla ilgisi olmayan sürekli yemek yiyen biriydim. Haliyle futbolda , özelliklede basketbolda kendimi hiç geliştiremedim. 9. sınıf yazında kafama tak etti ve 83 kiloydum ve spora başladım. Şuan 69 kiloyum. Şuan çok kilolu değilim ama 1.63 boy olunca Her neyse konuya geçeyim bu 2 spor dalında kendimi nasıl geliştirebilirim? Basketbolda daha top sürmesini bilmem. Futbolda da kötüyüm. Hayatımın en büyük pişmanlığı göbekti benim için. Bu yaz kiloları tamamen atmış olurum.

• Boşver çok şey yapma sen ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • senden bişiy olmaz artık
  • Önüm Arkam Sağım Solum Troll Konuyu Açmaz Olaydım
  • Bende ilkokulda kilolu bir çocuktum ve bayağı zor günler yaşadım 9.sınıfın başları azmettim ve 15 kilo verdim. Şuan 1.85 - 75 kiloyum. Basketbol ile aram çok iyidir ama futbol beceremem Basketbol topunu eline al ve en yakın sahaya git. Sayı atmaya çalış. Etrafında oynayanlar varsa onlara öğrenmek istediğini belirt. Ben 9.sınıftayken 12.sınıflar sayesinde kendimi geliştirdim ve şuan gayet iyi oynuyorum.
  • Futbolu bilmem ama basketbol azim oyunudur, kilolu olmama rağmen iyi oynadığıma inanıyorum ve hırslıyımdır; maçlarda defalarca kendimden uzunların üstünden rebound aldığım olmuştur. Tek yapman gereken oyunu ciddi oynamak ve oyunu okumaya çalış, öğrenmek için maç izleyebilirsin. Ve kesinlikle topu kullanmayı öğren; top sür, pas at, şut at. Geliştir kendini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL MU? // BASKETBOL MU?
    19 yıl önce açıldı
    Futbol Kariyeri Oyunu Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özelden yaz sana yardımcı olayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topsuz boş koşu yap

Vaktin varsa ki vardır, ikisinden birine yönel aynı anda ikisini yaparsın da fazla geliştirir misin bilemem. Futbolu seç mesela, en çok yapılanı odur. Halı saha geleneği bitmez bizde. 30 40 yaşına gelsen de arkadaş çevreni kaybetmemişsen oynarsın. Futbol da biraz yetenek + çok çalışma şart. Koşu, yetenek, hızlı düşünme hepsi lazım. Önce top kontrolü çalış, ardından pas, toplu koşu böyle devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Topsuz boş koşu yap

Vaktin varsa ki vardır, ikisinden birine yönel aynı anda ikisini yaparsın da fazla geliştirir misin bilemem. Futbolu seç mesela, en çok yapılanı odur. Halı saha geleneği bitmez bizde. 30 40 yaşına gelsen de arkadaş çevreni kaybetmemişsen oynarsın. Futbol da biraz yetenek + çok çalışma şart. Koşu, yetenek, hızlı düşünme hepsi lazım. Önce top kontrolü çalış, ardından pas, toplu koşu böyle devam et

Arkadaşlarla her hafta cuma günu gideriz hali sahaya. Şansıma tuttugumuz yazlikta futbol sahasida var degerlendirmeyi planliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Danısman Dedektif

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Topsuz boş koşu yap

Arkadaşlarla her hafta cuma günu gideriz hali sahaya. Şansıma tuttugumuz yazlikta futbol sahasida var degerlendirmeyi planliyorum.

Bende onu demek istedim, basketbol bizim ülkede gelip geçici. İstisnalar vardır ama kolay kolay 30 yaşında falan toplanıp basket oynayan yoktur. Çoğu bilmez zaten. Yaz tatili de geldi hazır, döktür. Vaktin bol, kolay gelsinnn

• O boyla basketbolda iyi olman için çok hızlı olman lazım biraz da yetenek lazım ama illa öğrenmek istiyorum diyorsan öncelikle bolca basketbol maçı izle sonra git şut çalış. Sonra bir arkadaşınla teke tek maçlar yapın. Futbolla alakam yok ona yorum yapamıcam. Ama basketbol lisede genellikle futboldan çok daha popüler olur yani bizim okulda öyleydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.