Şimdi Ara

Basketbol İle İlgili Mağazalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar İstanbul'a işim düştü İstanbul'a gidicem NBA Concept Mağazası duraklarımdan biri bunun yanında başka basketbol eşyaları,ayakkabıları özellikle nerden bulabilirim ? Yanlız ben 2 kategori istiyorum 1.si büyük mağazalar 2.si daha küçük olan yani ankara'da denk geliyorum bu tarz yerlere t-mac 6 yeni çıkmıştı 230 lira civarıydı adamla anlaşmamız üzerine fiyatı 185 liraya kadar indirmişti biliyorsunuz YKM falan gibi mağazalarda bu olay yok bende T-mac 7'yi düşündüğümden böyle diyorum acil yerler söylerseniz sevinirim kendime gidilecek yerleri planmak istiyorum şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 24 Ekim 2007; 20:23:10 >

• Arkadaşlar yok mu yer yahu?
  • ben istanbul da oturuyorum.

elimden geldiği kadar yardımcı olayım :

eminönü ismi kulağa pek hoş gelmeyebilir ancak,

reebok adidas , umbro gibi birçok firmanın istanbul dağıtıcıları orada.

hatta bir keresinde kardeşime umbro krampon almıştık 3 günde ucu açılınca hemen aldığım yere gittim.

onlar da umbro nun istanbul dağıtıcısına gönderdi ( eminönü'nde )

ayakkabıyı incelediler yenisini verdiler.

beşiktaş ın forma ve malzemelerini onlar tedarik ediyormuş.

sonuç olarak baya büyük firmaların ana bayileri var.

eminönü'nde YENİ CAMİ ' nin arkasında ( yeni değil en az 300 yıllık hemen sahilde vapur iskelesindeki cami :-)

nike için büyük bir mağaza var, adidas için iki tane var reebok için bir tane var converse satan bir yer de var.

fakat bunlar genelde spor malzemesi üzerine.

fiyatları bence çok uygun.

jordan ın 98 de bıraktığı sene giydiği air jordan vardı ya : dış ön tarafından 2 tane diş gibi çıkıntı vardı.

ona 185 ytl demişlerdi.

fakat lütfen dikkatli olunuz : acil almam gerektiği için dikkat edememiştim :

bana t-mac 6 diye team-mac 3 satmışlardı.

ondan da memnununm ama neyse.

bu arada hep gitmek istediğim bir yer :

gebze yolu üzerinde ( ankaradan gelirken görebilirsiniz )

adidas fabrika satış mağazası var.

ayrıca büyük çekmece ve yenibosna taraflarında da fabrika satış mağazaları var.

bana ters gelmese gitmeyi düşünüyorum ama şimdilik nasip olmadı.

cevahir de nike mağazası yoktu galiba ben aradım o kadar bulamadım

adidas var reebok da vardı. the-answer 9 pump sormuştum 400 küsür ytl deyip beni cinlendirmişlerdi.

sonra millet beğenmeyebilir capitol var üsküdar altunizade'de:

reebok, adidas ve nike var. t-mac varsa orada mutlaka vardır.

carrefour var kadıköy' de baya büyük ayrıca spor malzemesi satan yerler de var içinde.

çekmeköy de ( sarıgazi yolunda tepeüstünde ikea nın yanında ) real açıldı

baya büyükmüş gitmedim ancak bakılabilir.

spor malzemesi alacaksanız mesela basket topu :

spor borsası var eminönünde senede birkaç defa gitsem de

adam artık beni tanıyor genetikle ilgili muhabbet falan ediyoruz.

orayı tavsiye ederim fiyatları güzel . adidas ve selex bayisi.

bana selex marka bir top sattı ( outdoor ) en fazla 20 ytl idi.

inanın 50 ytl lik nike vardı beş para etmezdi onun yanında. çok memnun kalmıştım.

küçük bir yer ama 6 numara basket topunu istanbul da en az 15 tane yere sorduktan sonra orada bulmuştum

fakat basket ayakkabıları çok yok.

ayrıca fiyatlar çok değişiyor.

bazı adidas satan yerler de 1 yıl garanti vermek zorunda oldukları halde 6 ay garanti veriyorlar.

ayrıca fişinizi mutlaka saklayın. garanti belgeniz demektir.

aynı miktarda başka bir fiş verirlerse kabul etmeyiniz.

team-mac 3 satıp bir de farklı fiş vereceklerdi bana oradan hatırlıyorum

beşiktaş'ta ise aktaç spor var. çok büyük değil ancak baya bir çeşit vardı.

hemen onun karşısında yeni bir adidas bayisi açılmıştı. t-mac 6 yı hemen getirmişlerdi.

belki t-mac 7 de vardır.

aktaç spor kaldırılan balık pazaraının birazcık yukarısında kalıyor.

adidas mağazası da yolun karşısında.

beşiktaş taki ile aynı büyüklükte bir de üsküdar merkez de horhor durağının orada adidas mağazası var

fakat bu fabrika satışları mutlaka araştırmanızı tavsiye edebilirim. malum sezon sonu.

bildiklerim bunlar . inşallah faydalı olabilmişimdir. kolay gelsin.

• Eyvallah dostum ;) Bu kadar kişi içinde bir tek sen yardım ettin:)
  • rica ederiz hocam, keşke daha fazla ayrıntı bilsem de onları da yazabilseydim ne yapalım.

öğrenci adam ancak bu kadar bilebilir herhalde.

ben de inşallah bu hafta sonu şort ve şort altına tayt bakmaya gideceğim. t-mac 6 da bakacağım

siz ne dersiniz t-mac 6 ile ilgili ? ben zıplama çalışıyorum ve sol ayak bileğim biraz narin.

yani bileğimi iyi kavraması gerekiyor. bu desteği sağlar mı sizce ?

bir de ağırlığı ve zıplamaya etkisi hakkında bilginiz var mı acaba?

eğer t-mac 6 için sizin bahsettiğiniz fiyata kadar inen bulamazsam ;

sizden ankara da nerede sorduğunuzu öğrenebilir miyim ?

ankara'da abim sayılan bir tanıdığım var da onun vasıtası ile alabilirim.

t-mac 6 hakkında ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar el atabilir mi ayrıca?
  • yeni konu açmaktansa buraya yazayım dedim.. hem nba ürünleri arayanlar için de iyi olur..

bugün ayakkabı almak için enderspor'a gittim.. etrafta dolanırken nba logolu detroit, sacramento ve lakers sweatleri gördüm.. yanlarına gidip biraz daha karıştırayım dedim, o da ne!!! en altta mahsun mahsun duran, biri gelse de beni alsa diye ümitsizce bekleyen bir portland sweati hemen aldım, sevgiyle kucakladım.. ne de olsa ilk kez bir portland ürünü görmüş oluyordum türkiye'de(çakma ürün bile görmemiştim daha önce hiçbir yerde).. kısa bir kucaklaşmanın ardından şunun bir de bedenine bakayım dedim.. aman allahım, bedeni de tam bana göreydi.. hemen gittim kabine, giydim üstüme.. hakikaten de tam bana göre yapılmıştı sanki.. fiyat olarak da çok uygundu.. peşin fiyatına 50 ytl.. sormadım ama o üründen başka beden var mıydı bilmiyorum.. eğer yoksa gerçekten çok şanslı bir günümdeyim.. bu mesajı yazdıktan sonra gidip kazı-kazan oynıcam..

ürünün resimlerini de koyayım bari:

önden

sağ kolunda blazers arması ve üzerinde blazers yazısı çok hoşuma gitti..

bu da arkadan görünümü:

dışarıda bu sweat'le dolaşan biri görürseniz(özellikle de apdi ipekçi'deki maçlarda) muhtemelen benimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 3 Kasım 2007; 17:04:26 >

• hadi hayırlı olsun ürünler çoğalıcak gitgide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol ile ilgili meslek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • drexler sweat çok güzel hayırlı olsun bayağı beğendim bi tane bulursam ben de alırım.. baktığın yerde boston lısı var mıydı acaba bunun?
  • saolun arkadaşlar

melo_15 boston sweat'i görmedim ama t-shirt'ü vardı
  • Hayırlı olsun ..Enderspor nerde ? Eminönü nde mi?
  • evet bu enderspor nerde ben de bir gideyim
  • eminönünde de var ama küçük oradaki.metrocity de ki mağazası güzel oraya gidebilirsin.

Merkez:
    Evren Mah. Gülbahar Cad. No: 12 Güneşli / İSTANBUL
    Tel: 0212 630 00 63 (4 Hat) Faks: 0212 630 00 67

Sirkeci
    Perakende Satış: Mimar Vedat Cad. No:6/8 Sirkeci / İSTANBUL
    Tel: 0212 522 37 99

Toptan Satış:Hamidiye Cad. Altın Han No:3 Zemin Kat Sirkeci / İSTANBUL
    Tel: 0212 526 41 23 Faks: 0212 513 39 40

Levent
    Metrocity Alışveriş Merkezi, Büyükdere Cad. No:171/126 Levent / İSTANBUL
    Tel: 0212 344 04 84 Faks: 0212 344 04 82

Yeşilyurt
    Polat Renaissance Hotel Sahil Yolu No:2 Yeşilyurt / İSTANBUL
    Tel: 0212 622 71 91
  • saolsun quaking gerekli bilgileri vermiş.. ben güneşli'deki merkezinden aldım
  • Pff ben Eskişehir'e dönünce mi söylenir bunlar yahu :
  • hayırlı olsun drexler, mağaza bilgileri için de teşekkür ederim.

ben de geçenlerde eminönünde bildiğim bütün mağazalara gittim ancak kendime göre bir basket şortu bulamadım.

boyum 1.90 ve şortun bol ve uzun ve sade ve koyu renk ve numarasız ve güzel ve ucuz olmasını istiyorum.

şort satan yer bilen arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim.

ayrıca sirkeci de forma yapan yerler ve terziler varmış

12 kasımdan sonra gidip ölçü ve çizimini kendim yaptığım şortu dikip dikemeyeceklerini soracağım.

malzemesi penye olacak ve solundaki şeridin üzerine kumaş boyası ile 15 yazacağım.

sağındaki şeride de güzel bir t-rex pençesi yapacağım.

çizimde çok beğendiğim toronto formasını esas alıp ona benzetmeye çalıştım.

mümkünse benzer renklerde ( ana renk BEYAZ, tamamlayıcı renk MOR, minicik şeritler de KIRMIZI ) bir şort çizimi yaptım onu vereceğim inşallah yapabilirler.

yurt dışında getirtebilme imkanım da olabilir ancak fiyatları çok fazlaydı nba.com'da

ve böyle daha ucuza mal olur herhalde. hem sadece kendinde olan bir şeyi giymenin zevkini anlatamam.

şort için mağaza önerisi olan arkadaş var mı acaba ?

• The_Wade walla hocam ben de böyle bir mağazanın varlığından bihaberdim.. yoksa söylerdim tabii ki

cetinkayas saol hacı şort için kinetix'e bakmanı tavsiye ederim.. ben kendime geçenlerde basketbol şortu değil ama spor yaparken giymek için şort aldım.. tam istediğim gibi bir şort, çok memnun kaldım.. sana da bi bakmanı tavsiye ederim.. hem yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı

quote:

Orjinalden alıntı: cetinkayas

boyum 1.90 ve şortun bol ve uzun ve sade ve koyu renk ve numarasız ve güzel ve ucuz olmasını istiyorum.

öyle bir şort henüz üretilmedi

• Ankara'da bildiğiniz yerler var mı?
  • Orjinalden alıntı: cetinkayas

öyle bir şort henüz üretilmedi

neden ya basketbol uzun sporu değil mi ?

hem hiphop kültürü de oturuyor basketbolun bağrına.

bence bu şartlarda olması lazım.

torontonun orjinal şortu olabilir mesela.

koyu renk bol sade geniş uzun numarasız olanı da var ve çok güzel.

fakat tek eksiği çok pahalı olması.

neyse arkadaşlar cumartesi gidip araştırma yapacağım inşallah.

hem çizimimi hem de inşallah olursa şortun resmini burada gösteriririm.

tabi fiyatını da yazarız.

ayrıca önerileriniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinkayas -- 5 Kasım 2007; 11:18:24 >

• millet aldıklarınızı yakın zamanda buraya yazın fiyatıyla
    güzel kampanya vs olursa haberimiz olur
  • bu sweat in aynısını demeyimde bi benzerini ben geçen yıl bağdat caddesinde bi mağazadan almıştım.ama benim aldığım takım detroit pistons tı..etiketler bile aynıydı seninkiyle ama istanbullu olmadığım için unuttum mağazanın adını..fiyatıda hemen hemen aynıydı.glb 40-45 gibi bi şeydi
    quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

yeni konu açmaktansa buraya yazayım dedim.. hem nba ürünleri arayanlar için de iyi olur..

bugün ayakkabı almak için enderspor'a gittim.. etrafta dolanırken nba logolu detroit, sacramento ve lakers sweatleri gördüm.. yanlarına gidip biraz daha karıştırayım dedim, o da ne!!! en altta mahsun mahsun duran, biri gelse de beni alsa diye ümitsizce bekleyen bir portland sweati hemen aldım, sevgiyle kucakladım.. ne de olsa ilk kez bir portland ürünü görmüş oluyordum türkiye'de(çakma ürün bile görmemiştim daha önce hiçbir yerde).. kısa bir kucaklaşmanın ardından şunun bir de bedenine bakayım dedim.. aman allahım, bedeni de tam bana göreydi.. hemen gittim kabine, giydim üstüme.. hakikaten de tam bana göre yapılmıştı sanki.. fiyat olarak da çok uygundu.. peşin fiyatına 50 ytl.. sormadım ama o üründen başka beden var mıydı bilmiyorum.. eğer yoksa gerçekten çok şanslı bir günümdeyim.. bu mesajı yazdıktan sonra gidip kazı-kazan oynıcam..

ürünün resimlerini de koyayım bari:

önden

sağ kolunda blazers arması ve üzerinde blazers yazısı çok hoşuma gitti..

bu da arkadan görünümü:

dışarıda bu sweat'le dolaşan biri görürseniz(özellikle de apdi ipekçi'deki maçlarda) muhtemelen benimdir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.