Şimdi Ara

Basketbol forması mı alayım şortu mu? [İZMİRLİ BASKETÇİLER GELSİN] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bence de şort alman yeterli boston veya bulls seviyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TheGreenArrow

Hocam bence de şort alman yeterli boston veya bulls seviyorum ben

Barçında indirim varmış, yarın bi bakayım boston ya da bulls bulursam hemen alıcam hocam

Orijinalden alıntı: FURY.

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Nerede gördün hocam ? Adidas'dır da hangi mağaza. Chicago taraftarı olarak almak istiyorum bir tane de.

boynerde gördüm. buydu sanırım ;http://shop.bulls.com/Chicago_Bulls_T-Shirts/Mens_Majestic_Threads_Black_Chicago_Bulls_Outline_Contrast_Stitch_Tri-Blend_T-Shirt

epey incelemiştim mağazada inanılmaz kaliteli bi malzemesi vardı.

Sağolun hocam çok güzelmiş belli zaten kaliteli ama 100 lira da cidden çok. En kalitesi olsa bile kumaş sonuçta %300-400 kar payı vardır onun. Doların da etkisi var gerçi.
    @Kiss Ya Matilda Link için teşekkürler hocam ama bana biraz kalitesiz geldi bu. Gerçi Adidas bu da ama modeli biraz basit geldi ve çok uzun kapri gibi. 3-4 sene önce Lakers şortu almıştım Adidas'tan, üstünde hem NBA amblemi de vardı. Yanda da LAKERS yazıyordu, o kadar senede baskılar bile silinmedi. Yani almışken kaliteli almak lazım pahalı olsa bile çok uzun süre eskimiyor. Ki yazları hep giydim ona rağmen iyi durumda hala.
    EDİT: sitede daha güzel modeller var Bulls'un. Ama onlar da pahalıymış. Artık burdaki Adidas'a bakarım bir ara ordan alırım bir tane. Artık sezon açıldı çekeriz şortları efil efil gezeriz her ortamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 23 Mayıs 2015; 1:06:16 >

• dostum şortun üstüne istediğin tshirt yada sıfır kol uydurabilirsin ama forma alırsan altına hiç bir şey uyduramazsın. şort al üstüne giydiğin bedenşn 1 yada 2 beden büyük rahat bir tshirt yada sıfır kol al (rahat hareket imkanı ya bol yada dar kalıplar ile olur ki dar kalıplar kolsuz olmalı) yeter
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.