Bir hayli yazmışım..O kadar oldu mu ya buraya yazdıklarım ??
18... Vay be...go_spurs_go ve @pi gibi bölüme iki değer veren insan altlarda kalmış
12. yim. 984 tane atmışım. 985 olacak.
oha be,sadece NBA ve sohbet ile ilgili mesajlar atmama rağmen 4. sıradayım. demek Avrupa liglerini de takip etsem Fuat'ı geçecekmişim harbiden benim çenem düşük
Ben boşuna 24 saat(25 diyelim hakediyor ama...)demiyorum.
2587üyelik tarihide eski değil hani. Nasıl başardı acaba? Bir gerçek var ki tebrik edilesi bir performans. Bu gazla ve sözde gururla acaba bir ayda 10.000'i bulur mu?
Artık birilerinin görmesi lazım. Özel rütbe mi verilir? Bölüm modluğu mu verilir?
Ne öğrendik basketbol bölümü aynı zamanda 5 yıldızlı bir otel... yenir,içilir,yatılır,eğlenilir...vs
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
18... Vay be...go_spurs_go ve @pi gibi bölüme iki değer veren insan altlarda kalmış
Ben daha ziyade okumayı tercih ediyorum.
67. yavkar@fb 197
ben daha fazla yazdım buraya ya.bölümde hiç görmediğim adamlar benden fazla mesaj atmış.:S
ayrıca adminlerden ziwro'da yanlış bilgiler var demişti. acaba onun azizliğine mi uğradım?
quote:
Orjinalden alıntı: Chris Bosh
Ben boşuna 24 saat(25 diyelim hakediyor ama...)demiyorum.
2587üyelik tarihide eski değil hani. Nasıl başardı acaba? Bir gerçek var ki tebrik edilesi bir performans. Bu gazla ve sözde gururla acaba bir ayda 10.000'i bulur mu?
Artık birilerinin görmesi lazım. Özel rütbe mi verilir? Bölüm modluğu mu verilir?
Ne öğrendik basketbol bölümü aynı zamanda 5 yıldızlı bir otel... yenir,içilir,yatılır,eğlenilir...vs
tamam
Uzun bi zamandır arada bir uğramama rağmen 14üncü sıradayım.. Zamanında amma sarmışız be..
Hadi koş oğlum yakala , hadi!!! Aferin akıllı çocuk aferin...