Şimdi Ara

Basketbol ayakkabısı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 13-14 yaşımdan beri basket oynayan biriyim yaşım şuan 20.Bugune kadar ayakkabılarla hiç bir sorunum olmadı fakat son zamanlarda bir basket ayakkabısıyla maç yaptım ayakkabı ayagıma tam oturuyordu ama sol ayak başparmagımın tırnagı kanlandı sağ ayak başparmagımın tırnağı ise çıktı 2 kez(yeni tırnak cıkmıyor artık).Şuan tam 29 cm 45 numara ayakkabım var ayagıma tam oturuyor ama onlada 10-15 dakka tempolu oynayınca ayak tırnaklarım acıyor.Acaba 1 numara büyüğünü alsam sorun geçer mi ? Yoksa 1 numara büyükte ayagım biraz daha kayar daha mı cok acır?

not olarak basketbol oynamadan once el ve ayak tırnaklarımıda keserim.
    (Basketbol bölümüne de bu konuyu dün açtım fakat hiç bir yorum yoktu ve az kişi bakmıstı bura daha guncel diye buraya açıyorum )

• 45.5 numara tam sana göredir bu durumda. 1 numara büyük bol gelir biraz.
  • ayakkabıyı yeni aldıysan yeni bir model deneyebilirsin. Belki alışamamışsındır şimdiki ayakkabına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spock

ayakkabıyı yeni aldıysan yeni bir model deneyebilirsin. Belki alışamamışsındır şimdiki ayakkabına.

yok yeni değil ayakkabı ReNeCaN'ın dediği gibi 45.5 numara kafama yattı yeni ayakkabı alıcam galiba
  • 46 numara çok bol gelir.Rahat hareket etmenizi engeller.Dediğin gibi ayağından kayar.Ben ne bol ne de ayağa tam oturan ayakkabıları tercih etmiyorum.45.5 en iyisi olacaktır.Zamanla ayağınada oturur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.