Şimdi Ara

Basketbol Alt Yapı(Yardım Lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.. Uzun zamandır buraya uğramıyorum. Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Eğer yanlış yere açtıysam kusra bakmayın. Geçelim benim sorunuma ;

Ben 1996 doğumluyum.Boyum 170.Kilom 50-54(Değişiyor.) Daha önce okul dışında bir kulüpte oynamadım. Bir basketbol kulübüne gitmek istiyorum. Şutlarım çok iyi değil ama,driblingim yeterince iyi(4. sınıftan beri basketbol oynamanın payı var.)Bunu sadece ben değil çoğu kişi söylüyor. Turnikeleri kaçırmam.Bacak arası olsun(Zıplayıp bacağımdan geçirip diğer elimle atmak) bir çok hareketi yapabiliyorum.Kendime güveniyorum.Ama ne yapacağımı bilmiyorum. Galiba bu aralar seçmede yok. Ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin. Seçmeler mayıs ayındaymış.Ayrıca haftaya şehir dışındayım(Ayın 5'inden itibaren). O yüzden katılamam haftaya varsa. Ama onun dışında katılırım.Lütfen yardım edin.Konuyla ilgili sağlam bir kulüp söylersiniz sevinirim. Ve katılabileceğim olsun =) [Yani seçmeleri devam eden ya da seçmeleri olacak olan :) ]

• Evet ArkadaşLAr banada Lâzım bende 95 doqumLuyum 70 kiLoyum .. Dışardan sayıLarım ve TurnikeLerim gayet iyi ... Top konTroLüm iyi ... Bacak Arası hareketleri qayet koLay yapıyorum ... Bende bi basketbol kulübüne girmek istiyorum ... Ankara'da oTuruyorm Ltfn yardımcı olun

Orijinalden alıntı: bugraya
    Evet ArkadaşLAr banada Lâzım bende 95 doqumLuyum 70 kiLoyum .. Dışardan sayıLarım ve TurnikeLerim gayet iyi ... Top konTroLüm iyi ... Bacak Arası hareketleri qayet koLay yapıyorum ... Bende bi basketbol kulübüne girmek istiyorum ... Ankara'da oTuruyorm Ltfn yardımcı olun

sen duzgun yazmadikca sana kimse yardim etmez burda. Gerci kucuksun daha ogrenirsin forumu yavas yavas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.