Şimdi Ara

Basket Ayakkabısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 - baya bi süre kros takımındaydım şimdi iste basketbol oynuyorum ama benim basket ayakkabım yok baskete çıkarken koşu ayakkabılarımı kullanıyorum buynun bi zararı varmıdır ?

2- basket ayakkabılarının zıpmamamda bi artısı varmıdır ?

3- boy ölcerken ayakkabılımı ölcülüyoruz yoksa çıplak ayakmı ?

4- ayakkabılı 176 boyundayım 17 yaşındayım ve 65 kiloyum bu şartlarda çembere asılabiliyorum ama smaç yapamıyorum zar zor oluyor yani sizce bu idealmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: doogukan

direk sorularıma geçiyorum

1 - baya bi süre kros takımındaydım şimdi iste basketbol oynuyorum ama benim basket ayakkabım yok baskete çıkarken koşu ayakkabılarımı kullanıyorum buynun bi zararı varmıdır ?

2- basket ayakkabılarının zıpmamamda bi artısı varmıdır ?

3- boy ölcerken ayakkabılımı ölcülüyoruz yoksa çıplak ayakmı ?

4- ayakkabılı 176 boyundayım 17 yaşındayım ve 65 kiloyum bu şartlarda çembere asılabiliyorum ama smaç yapamıyorum zar zor oluyor yani sizce bu idealmi ?

oha bende 182 yim gerçi çok fark yok ama çembere değemiyorum zıplamam pek iyi değil şu air alertı yapıyorum işe yarasa bari

• Bende ayakkabı olayını sorcaktım. zıplamak ayakkabı işi değil kişide bitiyo demeyin ben conversle oynuodum basketi böyle converse e nazaran 5-10 cm fark ettirebilcek ayakkabı var mı
  • Profesyonel anlamda bilgim yok onu belirteyim baştan.

Basket ayakkabıları bilekten sardığı için hem koruma sağlar (gerek rakip müdahelelere gerek zıplamadan sonra yere atılan adımlarda bileği korur) hemde zıplama kolaylığı sağlar doğal olarak.

En kaliteli ayakkabıların bile zıplamanı çok fazla artıracağını sanmıyorum ancak etkisi vardı tabiki. Aslında mevkine göre ayakkabı tercihin değişebilir. Bazı forvetler bileksiz ayakkabılarda kullanıyor, oyun tarzın çok dinamik ve hızlıysa bileksiz daha rahat ayakkabılarda tercih edebilirsin bu sana kalmış birşey.

Basketbolda ayakkabıyla boy ölçülür.

1.76 65 kiloda gerçek potaya asılabilmen muhteşem birşey. 1.90'lık profesyonel arkadaşlarım bile zorlanıyor çoğu zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    basketbol ayakkabısı hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.