Şimdi Ara

BAŞKENT'TE SULAMA TANKERLERİ TEHLİKE SAÇIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen akşam, saat 23 sıraları , eskişehir yolundan evime doğru gidiyorum. hızım 90-95 civarı. diğer araçlardan hızlı olduğumdan sol şeritten seyrediyorum. az ilerde de yolun diğer tarafında refüjü sulayan bi tanker, ancak hortumu patlamış ve benim şeridime doğru su püskürtüyormuş. bende görmedim tabi, içinden geçtim, bu arada araç kaymaya başladı. az kalsın orta bariyere çarpıyordum ama bir sağ bir sol zar zor toparladım aracı.

orta refüje çiçek ot diken zihniyette mi suç, yoksa önlem almadan sulayan görevlide mi?

ne zaman adam olacağız bilmiyorum...

internette bi araştırma yaptım , sulama tankerleri birçok kazaya sebep olmuş

kazalardan seçmeler.

http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2008/Temmuz/31/Haber_436724.aspx
    http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2008/Mayis/31/Haber_395640.aspx
    http://www.porttakal.com/haber-baskent-te-uc-ayri-trafik-kazasi-1-olu-4-yarali-98473.html
    http://www.lpghaber.com/Baskent-te-Trafik-Kazasi--1-Yarali--haberi-76024.html

• Otoban ortasında refuju suluyanlar.Allahınızdan bulun.

Ben ve iki motorcu arkadasımıızın hayatına malolacaktı. Kafalarına gore iş yapıyorlar yolumu suluyorlar çimlerimi belli degil
  • akşamları dışarıdayken muhakkak benzer bir olay yaşıyorum.Genellikle bu kamyonları geçmek isterken tehlike oluşuyor.Hem suyu idare edin diyrlar hemde tonlarca suyu otlara döküyorlar.Ağaç falan olsa neyse yaz bittiğinde hepsi ölecek...
  • Aynı şekilde Adana'da gece saat 12 civarında soldan gidiyorum hızım 70 felan, virajı bi döndüm karşımda su tankeri çiçekleri suluyor. Yerler tabi ıslak, sağımda da araba vardı, dedim ölücem heralde. Sonra Allahtan biraz yavaşlayıp yandaki arabanın arkasına kendimi atabildim, yoksa tankere arkadan girmiştim
  • Arkadaslr ayni tür olaylar BURSA dada olmaktaydi ancak valilik buna önlem aldi ve bursanin tüm yesillikleri otomatik fiskiyelerle tek bir merkezden ayni saatte sulaniyor artik, böylece kaza orani sifira indirilmis oldu... Bence sizde harakete gecin ve VALILIGE mail atarak durumu belirtiniz.
  • Bide şu sulayan cahili bi halletmek lağzım arkadaş koyuyo hortumu bitarafa şöförle bir muhabbet fln çimlerden refüj den taşan su yolu göle çevirmiş hem o kadar suya yazık hemde o yolda kaza yapan adama yazık
  • valiliğin bir çözüm olacağını sanmıyorum.

biz ankara"lılar olara, yeşili ne kadar çok severmişiz, baksanıza ankara"nın dörtbir yanını 24 saat boyunca sulayan tanker filomuz bile var. bunlar için kimlere ödeme yapılıyor. o araştırılırsa aslında yeşili değil de YE$İLİ ne kadar çok sevdikleri anlaşılır.

bence B.belediye başkanı değişmeden bu sulama kabusundan kurtulamayız.

quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

Arkadaslr ayni tür olaylar BURSA dada olmaktaydi ancak valilik buna önlem aldi ve bursanin tüm yesillikleri otomatik fiskiyelerle tek bir merkezden ayni saatte sulaniyor artik, böylece kaza orani sifira indirilmis oldu... Bence sizde harakete gecin ve VALILIGE mail atarak durumu belirtiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllar önce İzmir Gaziemir'de bilenler için tam yer Askeriye lojmanlarının önündeki refüjü(tabi yolları da) suladıktan sonra gittiler adamlar.Buraya kadar herşey normal.Islak görüp geçenler de yavaş ve dikkatli geçiyor.Derken arkadan gelen körüklü otobüs o refüjün oradaki kavşaktan dönerken arka taraf yani körükten sonraki kısım kaymaya başladı ve oradaki bir Palio'ya arkadan fena şekilde geçirdi.Ben balkondan saniye saniye izledim olayı.

Sonra dedim ya oradan geçen bir yaya veya bisikletli falan olsaydı
  • Su kalmayınca hepsinden kurtulcaz inşallah
  • melih gökçeğin akrabaları plakalarına bakın anlarsınız.bunlar bir zamanlar kaçak mazot taşıyan tankerler.şimdi Allah ın suyunu 200 liraya satıyolar.haa eğer bahçenizi bu tankerle değil kendi suyunuzla sularsanız cezası var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ATTRACTION

Otoban ortasında refuju suluyanlar.Allahınızdan bulun.

Ben ve iki motorcu arkadasımıızın hayatına malolacaktı. Kafalarına gore iş yapıyorlar yolumu suluyorlar çimlerimi belli degil

aynen serhat usta biz de cıbırla gezerken bikaç kere yakalandık sulamaya. çok sakat aman aman Allah korusun.
  • gece 12 gibi izmirden ankaraya giriş yaptığımızda bizde sok olmuştuk her 200 metreye bir tanker koyulurma yaw tam 12 tane tanker saydım.

bi tankerle 200m alan sulanırmı bana verseler 1 km çim sularım o tankerle en az.
  • geçmiş olsun bir iş yaparken tedbir almak lazım illa tedbir almak için kaza olmasınımı beklamak lazım
  • melihin dengesizliği...

doğuda ne kadar hurda veya boş gezen kamyon varsa doldurdu ankaraya...

bu tankerleri kullananlarda (istisnaları tenzi ederim) tam anlamıyla dikkatsiz kendilerini dağda sanan insanlar...

kapılarını açarlarken falan hiç bakmıyorlar aynaya, 3 defa kıl payı kurtardım...

ayrıca koskoca tankerlerin ne içi var şehir içinde, trafiği tıkamasın diye en küçük çift kabin kamyonetleri bile sokmazlar koskoca tankerler girer... neyimiz düzgün ki zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apia -- 4 Eylül 2008; 22:19:23 >

• Allah akıl fikir versin yaw...
  • yahu ne acımasız milletsiniz.melih ırağa kelle koltukta giden tanker şöförlerine ırak yerine ankarada iş imkanı verdi sizde kalkmış adamlara neler diyorsunuz.tamam adamlar işlerini iyi yapmayabilir ama ırağa gidip orda videolara malzememi olsunlar?hiçmi vicdan yok sizde.hem adamlar urfalı diye illa ayımı oluyor.bu nasıl bir ayrımcılıktır valla utandım sizinle aynı şehirde yaşadığıma.

ben eskişehir yolundan gece çok geçiyorum ama dediğiniz gibi ne yolu ıslak buldum nede sol şeritten taşan tanker gördüm.en sol şeritte tanker mutlaka oluyor alıştım ona .biraz temkinli gidiyorum.hemde bu olaylar zaten gecenin geç saatinde oluyor.o saatte tankerin üzerinde ışıklı ikaz varsa görmeme gibi bir lüksünüz yok ki yolda genelde boş oluyor.şimdiye kadar o yoldan gece 100lerce kez geçtim hiç tehlikeli bir durumla karşılaşmadım...

esas eskişehir yolunda geceleri sorun arıyorsanız 180-200 ile yarışıp makas atanlara bakın.kaç kere iki aracın arasında kaldım.

• İlk paragrafta ayrımcılıkla ilgili sözlerinize sonuna kadar katılıyorum ancak sol şeritte tanker görmedim diyorsunuz ya pes yani diyorum.Her yer onlarla dolu ve bu araçlar sadece geceleri çalışmıyor.Gün boyunca sulama yapıyorlar.Çimlerin sulanmasının daha güvenli yolları da var.Çimler sulanacak diye her hafta insanlar ölüyor bu memlekette.
    quote:

Orjinalden alıntı: berat23

yahu ne acımasız milletsiniz.melih ırağa kelle koltukta giden tanker şöförlerine ırak yerine ankarada iş imkanı verdi sizde kalkmış adamlara neler diyorsunuz.tamam adamlar işlerini iyi yapmayabilir ama ırağa gidip orda videolara malzememi olsunlar?hiçmi vicdan yok sizde.hem adamlar urfalı diye illa ayımı oluyor.bu nasıl bir ayrımcılıktır valla utandım sizinle aynı şehirde yaşadığıma.

ben eskişehir yolundan gece çok geçiyorum ama dediğiniz gibi ne yolu ıslak buldum nede sol şeritten taşan tanker gördüm.en sol şeritte tanker mutlaka oluyor alıştım ona .biraz temkinli gidiyorum.hemde bu olaylar zaten gecenin geç saatinde oluyor.o saatte tankerin üzerinde ışıklı ikaz varsa görmeme gibi bir lüksünüz yok ki yolda genelde boş oluyor.şimdiye kadar o yoldan gece 100lerce kez geçtim hiç tehlikeli bir durumla karşılaşmadım...

esas eskişehir yolunda geceleri sorun arıyorsanız 180-200 ile yarışıp makas atanlara bakın.kaç kere iki aracın arasında kaldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: panisher

İlk paragrafta ayrımcılıkla ilgili sözlerinize sonuna kadar katılıyorum ancak sol şeritte tanker görmedim diyorsunuz ya pes yani diyorum.Her yer onlarla dolu ve bu araçlar sadece geceleri çalışmıyor.Gün boyunca sulama yapıyorlar.Çimlerin sulanmasının daha güvenli yolları da var.Çimler sulanacak diye her hafta insanlar ölüyor bu memlekette.
    quote:

yahu ne acımasız milletsiniz.melih ırağa kelle koltukta giden tanker şöförlerine ırak yerine ankarada iş imkanı verdi sizde kalkmış adamlara neler diyorsunuz.tamam adamlar işlerini iyi yapmayabilir ama ırağa gidip orda videolara malzememi olsunlar?hiçmi vicdan yok sizde.hem adamlar urfalı diye illa ayımı oluyor.bu nasıl bir ayrımcılıktır valla utandım sizinle aynı şehirde yaşadığıma.

sol şeritte tanker görmedim demiyorum .sol şeritten taşan tanker görmedim dedim.yani işgal etmesi gereken yer kadar işgal ediyorlar.ayrıca okulum eskişehir yolunda .o yol üzerinde yakınlarımda oturuyor.hergün mutlaka o yoldan geçerim gündüz sulama aracı görmedim.

çimler yüzünden değilde hız yüzünden o yolda hergün mutlaka kaza oluyor.çoüuda yaralılı kazalar oluyor.bende bu kadar maganda dolu trafikte hala "performanslı" araç alanlara pes diyorum..

• Geçen sene bu şerefsizler yuzunden kaza yaptım ve aracımız pert oldu. Bır arkadasım da cok hafıf yaralandı. Nasıl bir zihniyet bu yaa...
  • quote:

melih yani sırf iş olsun diye gereksizken getirdi onları ankaraya... öylemi demek istiyorsun? anlaşılan öyle demişsin haklısın katılıyorum...

adamlar işlerini iyi yapmayabilir, hoşgörelim, yazıktır, iyi hoşta mağdur olanlara yazık değilmi? kaza yapanlar kaza riski atlatanlar ne yapsın onlara yazık değilmi?

ayrıca forumda hiç kimse urfalılar veya doğudan gelenler ayı oluyor demedi demez diyemezde... inanıyorumki hiç kimse buna müsade etmez... biz sadece daha dikkatli olsunlar bu konuda uyarılsınlar diyoruz...

bunun bi ayrımcılık olduğuna inanmıyorum...

altını çizerek söylüyorum doğuda ne kadar hurda araç varsa onları getirdi dedim... doğulu vatandaşlarımıza bişey söylemedim... böyle bi komplekse girmeniz yersiz diye düşünüyorum...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.