Arkadaşlar bu iki üniversite arasından sizce hangisi? Sosyallik bakımından,eğitim bakımından,yurtdışı değişim programı,kampüs..vs bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim
bende endüstri düşünüorm ve eskişehir osmangaziyi yazacagım... puanım cankayanın burslusuna tutuo ama ben tercih etmeyecegim ama baskent olsa ankarada oturmama ragmen eskişehiri yazmazdım... sana tavsiyem eger baskent tutuosa baskent yaz cünkü cankaya biraz lise havasında bi okul... ve baskentin egitimi cankayadan daha iyi... cankayanın tek avantajı şehirin içinde olması ama baskentte pek uzak sayılmaz... sana tavsiyem başkent...
ben de başkente daha yakın duruyorum fakat çankaya ingilizce olması kafamı karıştırıyo
ama cankaya ya barajı geceni alıolar onu da düşün... ordaki ögrencilerin yeterliliğini düşün... bi işe basvururken üniversitenin adını söledğin zaman sana da o gözle bakmasınlar...
quote:
Orijinalden alıntı: brindar_emre
ama cankaya ya barajı geceni alıolar onu da düşün... ordaki ögrencilerin yeterliliğini düşün... bi işe basvururken üniversitenin adını söledğin zaman sana da o gözle bakmasınlar...
adam cv'sinde burslu okuduğunu yazarsa neden baksınlar, hatta daha avantajlı durur diğer üniversite mezunlarına göre ama burssuz okuyacaksa dediğin doğru tabi
quote:
Orijinalden alıntı: flynn5
quote:
Orijinalden alıntı: brindar_emre
adam cv'sinde burslu okuduğunu yazarsa neden baksınlar, hatta daha avantajlı durur diğer üniversite mezunlarına göre ama burssuz okuyacaksa dediğin doğru tabi
yok burslu gidicem büyük ihtimal hangisi olursa
Burs durumlari nedir,arastirdiniz mi? Cankayada devamsizlikdan kalmadigin surede burs kesilmiyor fakat 5 yil siniri var mi yok mu onu ogrenemedim.Baskentin burs sistemi nasil acaba ?
Bursa bakmazlar unı bıtınce okuldakı basarına bakarlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme