Şimdi Ara

BAŞKASININ ADINA İNTERNET ÇEKTİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir arkadaş evine internet çektirmek istedi.Okumadığı için Taahhütnameyi 24 ay veriyorlarmış.Buda bana geldi az öğrenci belgeni alda senin adına 12 AY taahhütlü
    Alalım dedi.Şenlik bi olay yok vs dedi.Ben pek böyle şeylerde kimseye guvenmem.Sizce bi sıkıntı çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam hayatta yapmam babam olsa bile imza atmam hiç bir yere hele 12 ay hayatta atmam.
  • sonra da evine gelen polislere fetöcülerle işinin olmadığını anlat dur.

internetinizi başkalarıyla paylaşmayın sakın. başı yanan siz olursunuz.

• Ödemezse, modemi geri teslim etmezse ya da modem bozulursa vs ne olacak?

• Ya hocam deli oldum kankamiz diye laf etmiyorum yokta diyemiyorum sıkıntı çıkar mı
    Ne gibi sorumluluklar gelir bana.

• Faturayı ödemezse sana patlar. Ödemeyi geciktirdigi zaman seni ararlar,kabul etme bence. Taahhüt vermek istemiyorsa turknet baglatsin.
    Ek: Internette bi suç işlerse de tamamen sen suçlu olursun, kesinlikle kabul etme, akraba vs. bile değil sadece arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karragenan -- 18 Eylül 2016; 21:05:32 >
  • Şimdi ödemezse hocam benim siciline geçer o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başka Şubeden para çekmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani bide benim ailem sıkıntılı bişey falan olsa başım yanar hocam

• aynen, sana gelir fatura
  • Fatura senin adına çıkacaktır.Kişiye güveniyorsan bir problem olmaz senin bileceğin bir iş :)
  • Valla söylerim o zaman hocam çocuk oyuncağı değil ki bu daha bide sorun çıksa işin yoksa uğraş dur iki kuruş kyk alıyoruz onuda ona mı verelim

• alsın 2 yıllık evini taşısa bile hattınıda taşır sıkıntı olmaz. bence hiç girme o işe en basitinden faturayı yatırmaz sana patlar hem para kaybedersin hem arkadaş.
  • Ödemezse senden alirlar

• evdekilere sordum internet benim üstümeymiş gibi bahane uydurabilirsin. veya amcam benim üzerime kullanıyor diyebilirsin, salla bişeyler ama kabul etme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karragenan

Faturayı ödemezse sana patlar. Ödemeyi geciktirdigi zaman seni ararlar,kabul etme bence. Taahhüt vermek istemiyorsa turknet baglatsin.
    Ek: Internette bi suç işlerse de tamamen sen suçlu olursun, kesinlikle kabul etme, akraba vs. bile değil sadece arkadaş.

Aynen hocam dediğinizi söyledim ve bu işin cezası var ben bunu kabul edemem dedim istiyorsan git buradan bağlar daha karlı dedi. Bi iki artizlik yaptı fakat anlamıştır diye tahmin ediyorum galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.