Şimdi Ara

Başkasına boş konuşuyorsun diyenler hakkındaki analizim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birisinin ateşli bir şekilde anlattığı bir şeyin üstüne hiç düşünmeden, anlamaya çalışmadan, yorum veya bir şeyler kaygısında olmayan ve bu kişilere ''Boş konuşma, boş yapma, boşçu...'' diye atlayan tipler mutlaka sizin çevrenizde de vardır benim çevremde de bunlardan bol miktarda var ve sizin için bunların analizini çıkardım.

- Günlerinin %60-70'ini Facebook, Instagram, Snapchat gibi ortamlarda geçirir ve buradaki ünlüler ve fameler hakkında dedikodu yaparlar.
    - Başarılı ve ilgili oldukları bir veya iki spor dalı vardır ve sohbet edebilecekleri sınırlı konulardan biri de budur. Bu kişilerin yanında bu spor dalından başka muhabbet yapmaya çalışmayın çünkü anlamayıp hemen boş kelimesini kullanacaklardır.
    - Son 3 yılda okudukları kitap sayısı burun deliklerinin sayısından fazla değildir. Fazlaysa da dizi veya film izlermiş gibi roman okurlar. Siyaset ve felsefe gibi insanın düşünce hayatını geliştirecek şeyleri okumazlar. Okuyanları da boş okuyorsun diyerek aşağılarlar.
    - Dalga geçtiğinizi, ironi yaptığınızı, kendisini tiye aldığınızı fark etmezler. Her lafınızda ciddi olduğunuzu zannederek size laf sokmaya çalışırlar ve bunu yapınca da çevreleri tarafından onaylanırlar çünkü Türkiye'de yaşıyoruz ve byrada kimse mizahtan, sarkazmdan anlamaz. Siz ne bekliyordunuz ki?

• Okumadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatim bu tiplerle gecti.Ek olarak tam bir sunepe beyinliler kitap okumaz.Bordo klavyelidirler.Hayatlati selfie cekinmekle gecer.

• Sonuna kadar katılıyorum hocam, kendi düşüncelerini anlatan kitap ve gazeteleri de baş kaynak olarak göstermekten çekinmez, düşüncelerine lider olan kişinin her davranışını doğru sayarlar +, yapıcı eleştiri de yapsan edilmedik küfür bırakmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: .Aslan.

Okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yapıyosun

• Son cümlesine kadar katılıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim çevremde de var. Genelde bilmedikleri veyahut ilgilerini çekmedikleri konu hakkında ''boş'' tanımı yaparlar. Mesela dün tarihi bir olay hakkında konuşuyorduk, çocuk ''oğlum sabah sabah boş yapmayın, gözünü seveyim.'' diye tepki verdi. Bu aynı çocuk bol bol karı kız, seks, kavga dövüş muhabbetleri yapıyor. Bu tipler karşıt fikre kesinlikle tahammül edemezler. Senin düşüncelerini, duygularını pek dikkate almaz. Anlattıkları her şeyi onaylamak zorundasın.

İnsanları yalnızlığa biraz da çevre faktörü itiyor. Kafamın uyuşmadığı insanlarla sırf ''sosyal olmak'' için kafelerde oturamam.
  • Seni pek sevdiğim söylenemez ama dediklerinde haklısın.Çevreden de onay alırlar ki bu beni deli ediyor mal,gerizekalı yerine koyarlar sizi.Siz de eliniz kolunuz bağlı köşe de durursunuz.işi düşünce sizi kullanır kenara atarlar.Hepsi de aşağılık kompleksine sahip insanlardır

Çözüm:Aşağılayın bağırın çağırın gerekirse dövün.

• Gercekden haklısın arkadasim bu dini konuda da böyle benim bildim birsey hakkında ki kaynani biliyorum kuranda gecen bi ayet hakkinda adama diyorum kardeşim şöyle bi ayet var yaziyor yok öyle bise sen nerden bilirsin salliyorsun dedim dur telefondan kuran hatim etmis birini aradım sordum ayeti bulduk bana itiraz edene verdim telefonu ilkden almak istemedi yanimizdakiler al sana lan diye itiraz edince aldi ve mosmor oldu ve ardından dedim Allah senle ayni camide namaz kilmayi nasip etmesin benlede birdaha muhabbet etme

Bu tur insanlara karsi her zaman dik olacam yoksa zayif görüp üstüne gelirler bi kere samarla yanina yaklasmaz ( tecrubeye sabit tavsiye )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.