Şimdi Ara

Başkanlık sisteminde kazanınca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın çevrem diktatöre dönüşücek demişti ben pek inanmıyordum ama şimdi anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 7 Mayıs 2019; 20:39:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçim'e giden bir diktatör. Seçime gitmeyi diktatörlük saymak...

• asau kullanıcısına yanıt
    Kaybettiği seçimi yenileten diye düzeltelim onu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hitler de seçime gidiyordu ve seçimle geldi. Maduro da seçime gidiyor. Esad da seçim yapıyordu ve yüzde 90 oy alıyordu. Putin de seçime giriyor ama tek aday olarak, diğer adayları laf olsun diye kendisi belirliyor.

Diktatör değiller o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Seçim'e giden bir diktatör. Seçime gitmeyi diktatörlük saymak...
    diktatörlük kesinlikle denilmez

da kardeşim burda bir becereksizlik var.

seçimi bile yapamıyorsak ben akp li olarak veryansın etsem ne olur chpli veryansın etse ne olur.

beceriksizlikten başka bişi değil.

her sandıkta her partiden adam yokmu bu ne beceriksizliktir.

bu olay benim partim olan akp nin de başına iş açar .millet beceriksiz adamı istemez.

chp nin hatasına düşüp kaybetmeyi öğrenemessek bizde yokoluruz.

satrançta basketbolda veya futolda (ibo da bülent ersoyda sürekli üst perdeden söylemiyor)sürekli saldırı iyi bir taktik değil bazen defansta durmak daha hayırlıdır.

binalı yıldırım gibi muhteşem bir insanda 50.000 oyla kazanacaksa hiç kazanmasın direk imamoğluna bıraksın.

300 binden aşşasını kaybetti sayıcam kendi adıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: yutto

Hitler de seçime gidiyordu ve seçimle geldi. Maduro da seçime gidiyor. Esad da seçim yapıyordu ve yüzde 90 oy alıyordu. Putin de seçime giriyor ama tek aday olarak, diğer adayları laf olsun diye kendisi belirliyor.

Diktatör değiller o zaman?
    Sen git kumda oyna. Kıyasladıklarında şaka yapmıyorsan gerçekten git kumda oyna. Çünkü sen daha siyasetin S sinden bi habersin.

Bu cümleden ne anlamamız gerekiyor sayın siyaset profesörü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

darbeler artık sadece silahlarla yapılmıyor

çok net bir sandık darbesi yemiştir türkiye bir kez daha(bir önceki seçimlerde ankarada mansur'a yapılanlar),( 7 haziran seçimleri)

aynı kurulla bu ülkenin başkanlık sistemi değişince sorun yok, aynı kurulla genel seçim yapınca sorun yok ama chp kazanınca şaibe, usulsüzlük

hadi madem iptal ediyorsun niye tüm oylar iptal edilmiyor da sadece akpnin kaybettiği ibb başkanlığı iptal ediliyor? Çünkü onlara akp itiraz etmedi? Allah allah bir akıllı sizsiniz zaten, millette salak.

Yani böyle demokrasi olmaz olsun

halka resmen deniyor ki bak ayağını denk al , adam akıllı bas oyunu kaydırma yapma sana bir şans daha veriyorum demek. Böyle DEMOKRASİ OLMAZZZZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

diktatörlük kesinlikle denilmez

da kardeşim burda bir becereksizlik var.

seçimi bile yapamıyorsak ben akp li olarak veryansın etsem ne olur chpli veryansın etse ne olur.

beceriksizlikten başka bişi değil.

her sandıkta her partiden adam yokmu bu ne beceriksizliktir.

bu olay benim partim olan akp nin de başına iş açar .millet beceriksiz adamı istemez.

chp nin hatasına düşüp kaybetmeyi öğrenemessek bizde yokoluruz.

satrançta basketbolda veya futolda (ibo da bülent ersoyda sürekli üst perdeden söylemiyor)sürekli saldırı iyi bir taktik değil bazen defansta durmak daha hayırlıdır.

binalı yıldırım gibi muhteşem bir insanda 50.000 oyla kazanacaksa hiç kazanmasın direk imamoğluna bıraksın.

300 binden aşşasını kaybetti sayıcam kendi adıma.

Alıntıları Göster
    Türkiye'ye böyle başkanlar gerek ki kontrol edilebilsin. Ta zeminden başlayarak ilmik ilmik mağduriyet ve korku politikası olmazsa Türkiye halkı birleşir, bu kötü olur. Dünyanın efendileri bunu ister mi?
    Sen hala olayı salt parti meselesi san. Adnan Menderes de öyle sanıyordu, Abdullah Öcalanı astırmayanlar Menderes'i kuklalarına astırdılar, RTE'yi makineli tüfeklerle tarayacak timi oraya gönderen efendiler kuklaları vasıtasıyla sana particilik oynatıyorlar. Sen de demokrasi diye bu tuzağa düşüyorsun. Kaybedenlerin yok edildiği bir sistemde oynadığın oyuna demokrasi mi diyorsun.

Dünkü diktatörleri sana bugün mağdur olarak gösterenler yine aynı şekilde bugün sana dünün mağdurlarını diktatör, dünün diktatörlerini bugün mağdur olarak gösteriyor.
    Her zaman her durumda mağdur olanlar da, diktatör olanlar da aynı efendiye hizmet ediyor. Sana sadece efendilerin Türkiye şubesindeki kuklalarına kölelik etmek düşüyor.

Saddam'ı astılar, Kaddafi'yi linç ettiler, Esad'ı da yemeğe çalışıyorlar diyenler dün onlara diktatör diyordu. Seçimle gelene de gelmeyene de diktatör veya mazlum diyen bir üst akıl ancak Türkiye'de olur. Millet de konjoktüre göre ikiye ayrılıp dün siyah dediğine bugün beyaz diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Mayıs 2019; 21:7:36 >

• quote:

oo asau yoktun ortalarda. gene gelip saçma saçma mesajlar yazmaya başlamışsın. hayırlı olsun, iyi işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

darbeler artık sadece silahlarla yapılmıyor

çok net bir sandık darbesi yemiştir türkiye bir kez daha(bir önceki seçimlerde ankarada mansur'a yapılanlar),( 7 haziran seçimleri)

aynı kurulla bu ülkenin başkanlık sistemi değişince sorun yok, aynı kurulla genel seçim yapınca sorun yok ama chp kazanınca şaibe, usulsüzlük

hadi madem iptal ediyorsun niye tüm oylar iptal edilmiyor da sadece akpnin kaybettiği ibb başkanlığı iptal ediliyor? Çünkü onlara akp itiraz etmedi? Allah allah bir akıllı sizsiniz zaten, millette salak.

Yani böyle demokrasi olmaz olsun

halka resmen deniyor ki bak ayağını denk al , adam akıllı bas oyunu kaydırma yapma sana bir şans daha veriyorum demek. Böyle DEMOKRASİ OLMAZZZZ.

Alıntıları Göster
    Çok melek gönüllüsün. Hayran oldum sana. Oysa Sen demokrasicilik oynuyorsun sadece. Dünya'nın efendileri planı çiziyor sen de konjoktüre göre safını belirleyip kölelik yapıyorsun.

• Diktatörlüğü hala eskisi gibi zannedenler var, tek adam, astığı astık kestiği kestik olacakmı zannediyorsunu. Asıl sözde demokrasi adı altında her kanunu, her kurumu ve her çalışanı kendine bağlayan kişi artık modern çağın diktatörüdür.

Devletin her kurumu bir kişiye bağlandıysa, partisi içinden tüm siyasetçiler bağımsız davranımıyor hatta yeri geldiği zaman kayıtsız şartsız görevini bırakıyorsa, tüm medya, sanatçı, gazeteci korku içinde yazamıyorsa ve en önemlisi halk gerek sosyal medya gerekse çevresinde düşündüklerini muhalif ilan edilir diye dile getiremiyorsa orada zaten diktatörlük başlamıştır. Hangi memur kişi bugün muhalif olarak seviyeli bir şekilde paylaşım yapabiliyor, hangi araştırmacı gazeteci gerçekleri ortaya çıkarabilmek için olayların üstüne gidebiliyor. Bunların hiç biri yok. Ozaman demokrasi sözde var. Son olarak seçimlerde de yeteri kadar görüldü, Ysk bile yönetiliyor ve yönlendiriliyor. Halkın iradesi elinden alındı. Şimdi burada diktatörlük değilde ne var.

Yalnız RTE, Esed'e katil diktatör diyor.
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    bop eş başkanı olduğu için suriye planı o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.