Şimdi Ara

Başkanlık Sistemi Gelmeden Huzur Gelmeyecek !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm bu olayların ardında tek bir amaç var o da çok istedikleri başkanlık sistemi zırvalığıdır.
    Başkanlık sistemi gelmeden huzur gelmeyecek,tüm sorunların çözümünün bu sistem olduğu algısı yaratılmak isteniyor halk üzerinde.
    Muhtemelen bunun için ileri ki zamanlarda başkanlık sistemi getirilsin-getirilmesin sorusu ile halka gidilecek.
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küçük parçalar birleşince büyük resimde bunu görmemek imkansız . Ülke son 3-4 yılda iyice Ortadoğu ülkelerine döndü . Cahillik , terörün bu denli artması ve Suriyeliler .

İnsanların sokakta yürüyememesi , ışıklarda arabana 30 kişinin saldırması , biri bıçaklasa kimliği yok , çözüm süreci adı altında verilen şehitler , 2 seçim arası verilen 130 civarı şehit .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Küçük parçalar birleşince büyük resimde bunu görmemek imkansız . Ülke son 3-4 yılda iyice Ortadoğu ülkelerine döndü . Cahillik , terörün bu denli artması ve Suriyeliler .

İnsanların sokakta yürüyememesi , ışıklarda arabana 30 kişinin saldırması , biri bıçaklasa kimliği yok , çözüm süreci adı altında verilen şehitler , 2 seçim arası verilen 130 civarı şehit .

Bunlara ek istediği kişi sayısı için halkını tehtit eden cumhurbaşkanı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim zaten huzurumuz yok. baskanlik ugruna ulkeyi parcalayanlar ve onlarin destekcilerinin de olmasin.
  • Yani şimdi tüm bu olayların başkanlık için bilerek yapıldığını mı söylüyorsunuz ?

Şimdi içeride olayları ben sadece neye bakarak yorumluyorum biliyor musunuz ? Bakın, Suriye'ye, diğer etrafındaki ülkelere. Hepsine özgürlük gitmiş. Buraya da özgürlük ve özgür ifade getirilmek isteniyor.

Yani Filistin'de, Myanmar'da, Doğu Türkistan'da o kadar adam ölüyor ancak hiçbirinin umurunda değil. Gel gör ki bu ülkeler bizim içimizin kötü olduğunu ve adaletsiz davranıldığını söyleyerek bu ülkenin işlerine karışıyor. Canları yanıyor yavrucakların bizim durumumuz için! Vay be bu ülkeler değil miydi, yani çağdaş dediğiniz ülkeler değil miydi daha 100 yıl önce bu ülkeyi parçalamak için uğraşıyorlardı. Şimdi içimizdeki bazı kişiler Damat Ferit'e hain diyenler bunlarla dost olmuşta haberimiz yok.

Sadece bu olay üzerinden baksanız bile Hükümet'in dünya ile tek başına savaştığını görüp bu Hükümet ve devlet ile gurur duyardınız.

Şimdi Hükümet'i hain yerine koymayı bırakın size birkaç tweet atarım ama konu chp zarar gördü diye kapanır, bu yazdıklarım boşuna gider. Onun için paylaşmıyorum.

• istikrar istikrar istikrar bakınız dolar nekadar düştü halkımız havyar yiyip isviçrelere kayağa gidiyor herşey çok ucuz almanyada domatesin tanesi 1 euro yaşam satandartlarımız artık çok yüksek abd rusya batıyor yeni ottoman empire biziz lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ocak 2016; 12:10:02 >
  • Akp irtibat bürolarını tekrar açmayı başladı zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başkanlık gelse de huzur gelmez.
    Siyasi iktidarlar toplumun her kesimine saygı duymadıkça, toplumun her kesiminin haklarını gözetmedikçe huzur falan gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Yani şimdi tüm bu olayların başkanlık için bilerek yapıldığını mı söylüyorsunuz ?

Şimdi içeride olayları ben sadece neye bakarak yorumluyorum biliyor musunuz ? Bakın, Suriye'ye, diğer etrafındaki ülkelere. Hepsine özgürlük gitmiş. Buraya da özgürlük ve özgür ifade getirilmek isteniyor.

Yani Filistin'de, Myanmar'da, Doğu Türkistan'da o kadar adam ölüyor ancak hiçbirinin umurunda değil. Gel gör ki bu ülkeler bizim içimizin kötü olduğunu ve adaletsiz davranıldığını söyleyerek bu ülkenin işlerine karışıyor. Canları yanıyor yavrucakların bizim durumumuz için! Vay be bu ülkeler değil miydi, yani çağdaş dediğiniz ülkeler değil miydi daha 100 yıl önce bu ülkeyi parçalamak için uğraşıyorlardı. Şimdi içimizdeki bazı kişiler Damat Ferit'e hain diyenler bunlarla dost olmuşta haberimiz yok.

Sadece bu olay üzerinden baksanız bile Hükümet'in dünya ile tek başına savaştığını görüp bu Hükümet ve devlet ile gurur duyardınız.

Şimdi Hükümet'i hain yerine koymayı bırakın size birkaç tweet atarım ama konu chp zarar gördü diye kapanır, bu yazdıklarım boşuna gider. Onun için paylaşmıyorum.

Bravo ilk ve son cümlelerine baktım da yine algılama kabiliyetiniz maximum seviyeye çıkmış :)

Ne alakası var arkadaşım yazdığım ile bunun,az daha az düşünüp açık açık şöyle de diyebilirdin " devlet kasten yaptı pkk ya attı" bunu mu ima ediyorsun? diye.

Bu tür olaylar da ortaya çıkış anına değil tüm sürece bakılır,bu lanet olası olaylar bugün o örgütler tarafından rahatlıkla bak RAHATLIKLA diyorum,yapılıyor ise burada geçmişe bir dönüp bakacaksın bunlar nasıl bu kadar rahat bir şekilde büyük şehirlerde "ANKARA-İSTANBUL" bu eylemi gerçekleştirebiliyor.Şuan işteyim çok uzun yazamayacağım anlatmak istediğimi anlayacak insanlar az da olsa çıkar şu forumda.
    Size nasıl anlatsam bilemiyorum uzun uzadıya yazarak anlatılabilecek şeyler bunlar.Emek verip her şeyi(bir suça girer yazacaklarım)hatırı sayılır rakamda yazarsam ne okuyacak adam ne de algılayacak insan çıkar böyle bir riski alıp yazmayacağım.Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi azıcık parçaları birleştirin anlarsınız her şeyi,resme bakarken dümdüz bakmayın,biraz sağ geçin oradan bakın,biraz sol geçin oradan bakın.

Ben derdimi üstü kapalı anlatmaya çalışıyorum ama hiç anlaşılamıyorum,bu belki benim yazım ya da anlatım hatalarımdan dolayıdır belki de karşımdakilerinin algılama problemlerinden ötürüdür.

"Ne kadar bilirsen bil; söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır."
    Mevlânâ Celaleddin-i Rumi

Not:Yine klişe olan bir cümle ile bitireyim,bu olaylarda parmağı olan,uzaktan yakından alakası olan herkesin Allah belası versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne başkanlıkmış arkadaş cumhurbaşkasın başbakan emrinde orduyu istedigin gibi temizledin yargı bile senden tırsıyor daha ne istiyorsun hangi yetki lazım bişeyleri düzeltmek için pes dogrusu memleketin içine etti bu hukumet çıksın artık erdemli biri biz bu işi beceremiyoruz desin becereksizligine başkanlık kılıfını uyduracaklarına dürüst olsunlar akp ye çok oy verdim ama gözümde bitti artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Tüm bu olayların ardında tek bir amaç var o da çok istedikleri başkanlık sistemi zırvalığıdır.
    Başkanlık sistemi gelmeden huzur gelmeyecek,tüm sorunların çözümünün bu sistem olduğu algısı yaratılmak isteniyor halk üzerinde.
    Muhtemelen bunun için ileri ki zamanlarda başkanlık sistemi getirilsin-getirilmesin sorusu ile halka gidilecek.
    .

Yeni sınırlar çizilene kadar kan durmayacak bu işin Türkiye iç politikası ile alakası yok.
    SYKES-PİCOT anlaşması 1916 da imzalandı 2016 da yeni sınırlar belli olacak.
    Barzani: Yeni sınırlar kanla çiziliyor
    IKBY lideri Mesut Barzani, Ortadoğu’da Sykes-Picot anlaşmasıyla çizilen sınırların yapay olduğunu, Suriye ve Irak’ta yeni sınırların kanla çizildiğini söyledi.
     Başkanlık Sistemi Gelmeden Huzur Gelmeyecek !!!

http://www.aljazeera.com.tr/haber/barzani-yeni-sinirlar-kanla-ciziliyor

• Şu yazdığını 5 yaşındaki çocuk yazmaz . Biraz düşünüp yazın. Sultanahmet'teki patlamadan en zararlı çıkan kişi zaten rte.

• "tek başına iktidar olmazsa bu iş bitmeyecekti." "başkanlık sistemi olmazsa bu iş bitmeyecek." sonra ne isteyecekler merak ediyorum. Aklıma acaip fanteziler geliyor. kusuyorum!!!!
  • Patlama anında oradaki turist'ler ülkelerine gidip anlatacaklar. Haberlere çıkacak. Ondan sonra TR bomba patlayan bir ortadoğu ülkesidir denecek... Resmen Türkiye'nin geleceği ile oynandı, %50 oy yetmez %100 de verseniz bu ülke bölünene kadar bu tezgah bitmeyecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exodusium -- 12 Ocak 2016; 12:49:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

"tek başına iktidar olmazsa bu iş bitmeyecekti." "başkanlık sistemi olmazsa bu iş bitmeyecek." sonra ne isteyecekler merak ediyorum. Aklıma acaip fanteziler geliyor. kusuyorum!!!!

Başkanlık sitemine giden yol tek başına iktidar olmaktan geçiyordu,iktidar olamadıktan sonra başkanlık sistemini nasıl getirecekler?
    İlk etap tamamlandı yine tek başlarına iktidarlığa devam ediyorlar,şimdi haftalardır söyledikleri başkanlık sistemi yolunda ilerliyorlar.Millet henüz buna hazır değil,olmadıklarını zaten Haziran seçimlerinde gördüler,artık temkinli ve ağır adımlar ile ilerliyorlar.
    Bu olayın ucunda büyük bir amaç var,tek başına iktidarlık,başkanlık sistemi o amaç altında sadece birer basamak.
    Amaçlarına giden yolda çok fazla ayrımlar,engeller oldu onlar ile uğraşıyorlar.

Ben söyleyeceğimi konu başında söyledim,zamanı geldiğinde hortlanır görürsünüz,ama 3 yıl ama 5 yıl orasını bilemem.
    Konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım,malum ülkede düşünce özgürlüğü yok.
    Sizi düşünceleriniz ile baş başa bırakıyorum.Konu hakkında daha fazla yazmayacağım.
    Herkesin kendisine ait bir fikri-düşüncesi var sonuçta,benimkiler yaptığım derin araştırmalar sonucunda açık açık yazmasam da buna çıkıyor.
    Hadi eyvallah.

• Nasrettin hoca misali hırsızın hiç mi suçu yok ya..! Ulan pkk nın hiç mi suçu yok erdoğan düşmanlığı yüzünden pkk yi bile görmüyorsun çocukları bombalarla öldürüyorlar hay sizin insanlığınıza amma cok seviyorsunuz bu siyaseti yaa..1

• slobodno S kullanıcısına yanıt
    pkkyi kim bu hale getirdi?

kim kurdistan bayraklariyla dolastirdi?

kim aponun mektubunu diyarbakirda okuttu?

kim silah depolayan teroristlere dokunmayin emrini verdim dedi?
  • Süleyman Demirel, Turgut Özal, Alparslan Türkeş ve Bahçeli'de başkanlık sistemini istiyordu. Başkanlık sistemini Erdoğan istediği için azgın azınlık istemiyor.
  • Alakası yok bence bu tür olaylar hükümete olan güveni daha da azaltıyor, tabi bi tane hülooğcu çıkar ülkede canlı bomba patlıyor hepsi akp'yi düşürmek için, bunlar akp'yi düşürmeye çalışıyorsa akp doğru yoldadır der yine basar bunlara

Zorunlu not: Bu mesajda akp eleştirilmiştir,akp'yi eleştirenler genelde akp'li olmaz. Yani ben de akp'li olmuyorum bu durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 12 Ocak 2016; 13:42:26 >
  • Türkiye zaten başkanlık sistemiyle yönetiliyor. Ha tek eksiğimiz, eyalet.

Akp, abd talimatları doğrultusunda eyalet sistemini getirmek için kendini parçalıyor.

Akp'nin abd'ye taahhütü budur. Eyalet sistemi gelmezse akp gider. Akp bu planı taa 2005'ten beridir uyguluyor (bkz istinaf mahkemeleri).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 14 Ocak 2016; 0:11:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.