Şimdi Ara

Başkan Kim Olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Az önce Akşam gazetesinde okuduğum bir haberde Adnan POLAT'ın 28 Mart'ta baskın bir kongre yapacağı ve bunun için kendisine yakın üyelerin aidat durumlarını takip için Polat Hotel'de seçim ofisi kurduğu yazıyordu.(Not:Aidatlarını ödemeyen üyeler seçimde oy kullanamıyor.)
    Bu durum karşısında muhalefetin de harekete geçtiği ve seçime herkesin kabul edeceği bir başkanla girmeyi planlıyor.Şu ana kadar başkanlığını açıklayan tek isim C.ÖZGERKEY.

    Evet arkadaşlar düşünceleriniz nedir?
    Kont Adnan seçimi kazanır mı yoksa sandığa gömülür mü?



  • Benim şahsi fikrim Polat yine başkan olsun ama yönetim kadrosunda her kesimden insanlar olsun. Camiayı birleştirici bir kadrosu olsun.

    Futbolun başına birisini getirsin (Terim olabilir) ve tek yetkili olsun. Başarıda ve başarısızlıkta ne başkana ne de yöneticilere laf söylensin. Hesap futbolun başındaki adamdan sorulsun.

    Polat olmasa bile futbol konusu böyle olmalı. Hakemlere laf söylenecekse başkan değil bu kişi söylesin, medya bilgilendirilecekse bu adam bilgilendirsin.

    Polat bir dönem daha başkan olmayı hakediyor. Çünkü bu süreç çok iyi yönetilmeli, bu dönem mali açıdan sıçrama dönemi. Bunu Polat gerçekleştirdiyse sıçramayı en iyi o bilir. Başkası gelirse hemen başarılı olmak için paraları saçacak ve yine borçlanma artacak, mali yapının düzeni bozulacak.
  • hay mali yapınıza emi ortada hiç bir şey yok hala mali yapı mali yapı diye zırvalayıp duruyorsunuz...

    adnan başkan her sene 10 futbolcu alıp göndermekle o düzeldi dediğiniz mali yapıyı çoktan bitirdi hala mali yapı iyi demenizede bir anlam veremiyorum..
  • futboldan anlayan birisi gelsin yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.