Şimdi Ara

Başka Uygulamaya ulaşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C# hakkında çok da ileri seviye de bilgim yok.
    Bundan dolayı bilgi ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Elimde bana ait olmayan (Kaynak kodları yok), Derlenmiş halde bulunan (exe) bir uygulama var. bu uygulamadaki bir ekranda veri giriş kontrolleri bulunmakta.(Textbox, datetime, checkbox, combobox vb.)Kaynak kodları elimde olmamasına karşın VisualBasic ve .NET dilini kullanıyor.

İstediğimse kendi yapacağım bir uygulama ile Yukarda izah ettiğim uygulamanın Veri giriş Ekranından (Penceresindeki kontrollerden) bilgileri nasıl kendi Yaptığım uygulamaya alabilirim.

• Arkadaşlar türkçe veya yabancı site kaynağı adresi verebilirsiniz. yada google'dan ne diye aratacağım en azından bu konuda yardım edin.
  • Anlatmaya çalıştığın şeyi tam anlayamadım ? Açık bir şekilde anlatabilirmisiniz.
  • örneğin :
    bir uygulama da ad, soyad, tarih girilen bir pencere olduğunu varsayalım. (Bana ait olmayan Derlenmiş VisualBasic ile yazılmış bir uygulama)
    ben bu penceredeki ad,soyad ve tarihe başka bir uygulamadan (kendi yazacağım uygulamadan c#) erişmek ve bu bilgileri almak istiyorum.

Tabi ki ad,soyad,tarih bilgileri aldığım uygulamanın Kaynak kodları olmadığından bu textbox gibi kontrollere Projede ne isim verildiğini ve erişim kısıtlaması olup olmadığını da bilmiyorum. Tüm bunların ışığında bu bilgileri nasıl erişebilirim ??

yada anlatamadığım tam olarak neresi ?? belirtirseniz daha düzgün anlatmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilmacbey -- 4 Eylül 2013; 20:09:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.