Şimdi Ara

Baska bir bilgisayarda iphone sync

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar yeni bilgisayar aldım,iphone'umu bu bilgisayarda kullanıcam artık.Update yapmak istiyorum ama yeni bilgisayarda yaparsam herşey silinicek doğal olarak,mesajlar,ajandadaki event'ler,resimler vs.Acaba bunları silmeden sync yapmanın yolu var mı?Eski bilgisayarımdakı back-up'ı yenisine nasıl taşıyabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream14 -- 11 Haziran 2010; 12:10:16 >

• yukarı
  • Bende yakında asıl bilgisayarıma geçeceğim(1 yıl aradan sonra).iki bilgisayar arasında geçerken verileri nasıl kurtaracağım bilmiyorum.Ama itunes'da home sharing diye birşey var.Belki o seçeneği kullanarak işimizi halledebiliriz.
  • MobileMe belki kullanılabilir. Bir araştırın derim 60 gunluk denemesi bedava..
  • Yeni PC'de back-up alırsan telefonundaki herşey bilgisayara yüklenmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Yeni PC'de back-up alırsan telefonundaki herşey bilgisayara yüklenmiş olur.

itunes'a baglar baglamaz nasıl hemen back-up alıcam ?
  • itunes ayarlarindan oncelikle otomatik senkronizeyi iptal et
    ardindan iphone'u baglayinca cikan isme sag tikla ve yedek al'i sec..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç gün önce laptopuma da itunes kurdum. Ben şöyle bir yol izledim.

itunes kurduktan sonra store sekmesinden Authorize Computer e basarak kendi kullanıcı adınızla bilgisayarı kaydediyorsunuz. Daha sonra iphonu bağlayınca kendisi yedeklemeyi yapıyor. Bu işlemden sonra (önce de olabilir tam emin değilim) File sekmesindeki Transfer Purchases from "iphone kullanıcı adınız" basarak tüm iphone içeriğini kurduğunuz diğer bilgisayardaki itunes içine kaydetmiş oluyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.