Şimdi Ara

Basit Bir Web Sitesi Nasıl Hazırlanır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
28.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar....
    içinde basitçe resimler, yazılar olacak.. animasyon vb olması gerekmiyor...
    böyle bir siteyi kodla falan uğraşmadan hazır kalıplarla oluşturabileceğim bir program var mıdır?
    ve bundan sonra siteyi yayına nasıl sokabiliriz...
    veya böyle bir siteyi hazırlatmaya çalışırsak masrafı ne olur?



  • Arkadaşın da dediği gibi Dreamweaver var ama o da bi ön bilgi gerektiriyor. Aslında koddan anlamadan site yapma derdim ama hevesini kırmayayım. :) İnternette hazır web tasarımlar var ücretsiz. Onlardan birini indirirsin. Dreamweaverde üzerinde biraz oynadıktan [yazıları değiştirip kendi resim, yazı içeriğini koyduktan] sonra tasarım hazır. Maliyet değişir sitenin türüne ve boyutuna göre. Ama en az 35-40 liraya güzel bir site yaparsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır Web Sitesi ile web sitesi hazırlamak
    Bilgisayar kullanmayı bilen herkes hazır site sihirbazı sayesinde dakikalar içerisinde web tasarımı yapabilir, word programında çalışır gibi sayfa içeriklerini düzenleyebilir ve çok kolay bir şekilde site içi arama motoru optimizasyonu yapabilir.
    Basit bir websitesi hazırlamak için burayı tıklayınız.
    Hazır site sihirbazında öne çıkan özellikler
    Hazır site sihirbazı herhangi bir kodlama bilgisi gerektirmeden word programında çalışır gibi web sitesi yapmanızı sağlar. Bir web sitesi temelde HTML, PHP, ASP gibi kodlardan oluşur ve hosting denilen bir sunucu içerisinde yayınlanır. Siz office programlarından alışık olduğunuz şekilde kopyala-yapıştır tekniği ile resim ve yazıları web sayfalarınıza eklerken hazır site sihirbazı arka planda gerekli kodları hazırlar. HTML bilgisi olanlar isterse bu kodları düzenleyebilir ve içerisine başka kodlar ekleyebilir.
    Hazır site sihirbazı oldukça esnektir ve kullanıcıya istediği her şeyi yapabilme imkanı verir. Hazır sitede binlerce şablon seçeneği vardır ancak şablonlarda sınır yoktur. Çünkü mevcut şablonları değiştirebileceğiniz gibi sıfırdan kendi şablonunuzu da çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.
    Hazır web sitesi hosting paketlerinde birden fazla site yapma imkanı vardır. İsterseniz hazır site ile firma tanıtım veya affiliate marketing sitenizi yaparken alt domain ile veya farklı alan adı ile wordpress ile blog, SMF ile forum veya PrestaShop ile eticaret sitesi yada istediğiniz site yazılımıya farklı farklı siteler kurabilirsiniz.
    Basit bir websitesi hazırlamak için burayı inceleyiniz.
  • DOĞRU HAZIR ŞABLONLARLA WEB SİTESİ YAPMAK

    Size Kendi kullandığım site sihirbazını öneriyorum kullanıyorum ve gayet memnunum.

    Web sitesi edinmek isteyen arkadaşlara Hazır Web sitesini tavsiye ederim bu husus da epey bir araştırmam oldu en ucuz nasıl web sayfasına sahip olabilirim diyenlere cevabım hazır web sitesi dir.http://www.xticaret.com/xticaret/?741_50647 Siteyi ziyaret eden arkadaşlar neden böyle dediğimi daha iyi anlayacak. İnternet üzerinde normal bir sitem olsun bana yeter diyenlere yeter yeter de artar diye özetleyebileceğimiz start paketini öneriyorum. Çünkü bu paketin fiyatı değişmeden kapasitesi iki katına çıkarılmış bir pakettir.

    HAZIR WEB SİTESİ İLE NELER YAPILABİLİR ?

    Şablonları kullanarak tamamen sıfırdan kendiniz site yapabileceğiniz gibi, yardım sayfamızda bulunan yapılmış bir siteyi hazır site alanına yükleyerek üzerinde çalışabilirsiniz. Domain ve host aldıktan sonra hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.

    PEKİ DOMAİN VE HOSTUN ÜCRETİ NE KADAR ?

    Start paket hazır site Hosting ücreti kdv dahil 23.60 domain ücreti :23,64 = toplam yıllık 47.24 lira. Bu fiyata Hem host hem domain hemde hazır site edinmek kolay değil, teknik desteği ile kaçırılmayacakhttp://www.xticaret.com/xticaret/?741_50647 paketler hepsi de.

    DOMAİN + HOST + HAZIR SİTE + TEKNİK DESTEK YILLIK ÜCRETİ = 47,24 TL.

    BU İŞİMİ GÖRMEZ DERSEN

    İkinci olarak size tavsiye edebileceğim hazır site ise bu da çok muhteşem diğerine oranla bunu fiyatı biraz daha yüksek bu da sunduğu eklentilerin fazla olmasından kaynaklanıyor.http://www.xticaret.com/xticaret/?414_50647
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgo_cr7

    Merhaba arkadaşlar....
    içinde basitçe resimler, yazılar olacak.. animasyon vb olması gerekmiyor...
    böyle bir siteyi kodla falan uğraşmadan hazır kalıplarla oluşturabileceğim bir program var mıdır?
    ve bundan sonra siteyi yayına nasıl sokabiliriz...
    veya böyle bir siteyi hazırlatmaya çalışırsak masrafı ne olur?

    bazı hosting paketleri hazır site hizmeti sunuyor baılarıda site içerik yön.sis. bir iki tıklamayla ayarlıyor böyle bir hizmet varsa mutlaka deneyin.

    ayrıca dreamweaver in dışında microsoft publisher birde xara firmasının çok basit bir web sitesi hazırlama programı var
  • Web Sitesi Nasıl Kurulur?
    Web sitesi kurmanın çok çeşitli yolları vardır,bazıları aylarını yıllarını verip kodlama ve tasarım öğrenip site kurar,kimi otomatik yazılımlar satın alarak site kurar,kimileri web tasarımcılara yüzlerce hatta binlerce TL ödeyerek site sahibi olurlar,bizim gibileri ise internetin olanaklarından faydalanarak dünyanın en kaliteli sitelerini dünyanın en kolay yöntemiyle hiç ücret ödemeden kurarlar! nasılmı? ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli

    http://www.kolaywebsitekurulumu.blogspot.com/
  • Ne aradığını biliyorum tıkla --->http://www.xticaret.com/xticaret/?414_59316
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3K HOOD

    dreamweaver tabiki de domain alırsın filezilladan yayına sokarsın maliyetide domain ücreti olur sadece

    dreamveaver ile bir satır kod yazmadan kaliteli siteler yapabilirsin. arkadasımın önerisini destekliyorum

    www.cmdyazilim.com
     Basit Bir Web Sitesi Nasıl Hazırlanır
     Basit Bir Web Sitesi Nasıl Hazırlanır
  • bu konuda en ayrıntılı bigi veren ve size wep site kurmasını ögreten bi kaynak tavsiye ederim arkadaşlar

    link:http://www.xticaret.com/xticaret/?414_68182
  • Adobe Muse çok daha iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.
  • Site Kurmak İçin Vaktinizi ve Paranızı Boşa Harcamayın!!
    Boşa vakit kaybetmeden,boşa para harcamadan yalnızca 1 gün içinde kendi sitenizi kurmak ister miydiniz?

    Merhabalar,

    Bir site kurmak, en azından site sahibi olmak istiyor ve bunu internet ortamında araştırıyorsanız, tahminimce ortaya çıkan sonuç; işe yaramaz sistemler, sen yapamazsın biz yapalım diyerek yüzlerce binlerce TL isteyen kişiler, karmakarışık dillerde anlatılmış boş bilgiler,uykusuz geceler,çaresizlik ve bu iş olmayacak vazgeçeyim hissi…

    Bunları Nereden Mi Biliyorum?

    Bunlar benim sadece birkaç ay öncesine kadar tam olarak yaşadığım ve içinde bizzat bulunduğum durumlardır,eminim size de çok tanıdık geliyordur.İşte bu yazıda sizleri bu dertten kurtaracak,benim yaptığım hataları yapmayarak hem paranızı hem de vaktinizi boşa harcamayacağınız bir yoldan bahsedeceğim.

    İnternette fazlaca zaman geçiren biri olarak bir süre önce hem işlerim açısından hem de ek gelir elde etmek adına site kurma fikrine kapıldım,ancak üstte bahsettiğim gibi,başkasına kurdurmak çok pahalı,internetteki bilgiler anlaşılmaz,ve bazı yöntemler çok işe yaramaz duruyordu.Umudumu kaybetmek üzereyken Web Sitesi Kurma Rehberi adında bir eğitim setiyle karşılaştım.

    İlk başta şüpheyle yaklaştım,çünkü ilk olarak daha önce böyle birkaç ürün satın almış ve boş yere para kaybetmiştim,ikinci olarak Web sitesi kurma rehberi adlı bu ürün,site kurma konusunda sıfır bilgiye sahip kişilerin birkaç saat içerisinde,yüksek kalite siteler kurabileceğini söylüyor ve yanında birçok ücretsiz bonus veriyordu.Gerçekten site kurmak bu kadar basit olabilir miydi?Hiçbir ön bilgiye sahip olmadan,binlerce TL harcamadan,sadece birkaç saat içinde site kurmak hem cazip geliyor hem de kafamı karıştırıyordu..Bu setin yazarı Serdar YÜKSEL ise,gerçekten bu işi bilen ve insanlara yardım eden biri miydi,yoksa insanların umutlarından para kazanmak isteyen biri mi?

    En sonunda ne kaybedebilirim ki deyip bu rehberi almaya karar verdim.Artık buda olmazsa bu işlerden tamamen vazgeçecektim.Ürünü aldıktan sonra bir üye alanına yönlendirildim ve e-kitap ve videolardan oluşan seti indirdim; okumaya ve videoları izlemeye başladığımda en temelden başlayarak adım adım bir anlatım,çok kolay ancak bir o kadar kaliteli bir yöntem öğretildiğini gördüm.Yaptığım tek şey anlatılanları takip ederek aynısını yapmaktı,sonuç mu?Birkaç saat olmasada yaklaşık 1 gece de sitemi kurduğumda gözlerime inanamadım.Bu siteyi ben mi kurmuştum gerçekten?Bu kadar zamanı boşuna mı harcamıştım?

    Web sitesi kurma rehberinin başlığını hala hatırlarım; Web sitesi kurmak istiyor ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Burada aradığınızdan fazlasını bulacaksınız!

    Bu fazlalık ise kesinlikle Ücretsiz BONUSLAR: Seo eğitimi,internet reklamcılığı,Google ın Sırrı,Ücretsiz domain ve benim aynı zamanda internet ortamında para kazanmamı sağlayan ve hala neden ücretsiz verildiğini anlamadığım Site kazançları adlı bonusla gerçekten aradığımdan ve beklediğimden çok daha fazlasını aldım…

    Web sitesi kurma rehberini almakla sadece bir eğitim seti almıyor,her zaman takıldığınız yerlerde size yardım edecek profesyonel bir insan oluyor,inanın bana işin en güzel tarafı bu.Sağda solda bilgi dilenmek yerine,ne zaman bir sorununuz olsa her zaman destek alabiliyorsunuz.

    Sonuç olarak arkadaşlar,yaptığım onca yanlıştan sonra,tek doğrum olan ve gerçekten harika bir ürün olan Web Sitesi Kurma Rehberi ile artık istediğim kadar site kurabiliyor,yönetiyor ve canım ne isterse onu yapıyorum.Eğer sizde site kurmanın en kolay yolunu öğrenmek isterseniz,boşuna para ve vakit kaybetmeden işe web sitesi kurma rehberi ile başlamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

    Birde unutmadan Web Sitesi Kurma Rehberi kampanya nedeniyle şuan % 50 indirimli olarak satılmaktadır,kampanya bitmeden ürünü indirimli olarak almak için acele edin,Web sitesi kurma rehberini buraya tıklayarak hemen indirebilirsiniz>>>http://www.xticaret.com/xticaret/?414_81586_=&ref=form
  • Bir şirketin internet sitesi hazırlanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenmek için okumanızı öneririm:https://www.interactivemedia.az/veb-saytlarin-hazirlanmasi/
  • peki nasıl ücretsiz yapabiliriz...
  • ücretsiz olmaz mı??????????????
  • Blogspot.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elektronik3171

    ücretsiz olmaz mı??????????????

    Google alt yapısını kullanabilirsiniz. Blogspot / Blogger.com




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustrank -- 17 Ocak 2021; 1:27:30 >
  • En basit şekilde ücretsiz bir yazılım olan wordpress (wordpress.org) ile kurulabilir. Youtube'da şu videoda takip etmesi oldukça kolay bi anlatım var:


     Basit Bir Web Sitesi Nasıl HazırlanırWPMAVIyoutube
    En basit ve kolay şekilde gerçekten profesyonel ve kurumsal bir web sitesi nasıl kurulur sorusuna bu site kurma rehberim ile yanıt üretmeye çalıştım. Hosting ve Domain alma linki: https://wpmavi.com/hostvedomain Elementor linki: https://wpmavi.com/elementor 0:00 Giriş 0:54 Site kurulumu için gerekenler 1:29 Hosting ve domain alımı 5:15 Domain adresi belirleme 10:30 Domain tescili 12:16 cPanel kurulumu 13:42 Wordpress kurulumu 18:38 Hazır site tasarımı yükleme (Starter Template) 22:09 Tasarımı düzenleme 26:33 Hazır sayfa tasarımı yükleme (Starter Template) 28:14 Hazır bölüm tasarımı yükleme (Starter Template) 29:00 Envato elements (hazır tasarım yükleme) 31:35 Elementor (hazır tasarım yükleme) 33:40 3 Sistemi birlikte kullanma 35:24 Site Üst ve Alt Kısmılarını düzenleme (Logo - Menü - Header - Footer)
    https://youtu.be/thAyJuMZaA8
  • E-ihracat Hizmetleri (Amerika, Avrupa, Asya, Arap ülkeleri için özel çalışma) 

    Web Tasarım, Programlama, SEO, Reklam Yönetimi, Devlet Teşvikleri, SSB, Nato Tedarikçi Kaydı, Marka İşlemleri

     Basit Bir Web Sitesi Nasıl Hazırlanırrauvas - web tasarım hizmetleri
    Rauvas - Web Tasarım Hizmetleri - Web Tasarım, SEO, Dijital Pazarlama, Reklamcılık
    https://www.rauvas.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.