Merhaba Arkadaşlar.. sadece resimlerden oluşacak bir web sitesi hazırlamak istiyorum... pek bir özellik ihtiyacım yok... resimler olacak üzerine tıkladığında büyüyecek vs... örnek olarak şu siteyi verebilirim... http://www.fotokritik.com/arama/foto%C4%9Fraf%20sitesi yani bu şekilde ürün resimlerinden oluşacak bir şey yapmak istiyorum... resim eklemede ve resim boyutlarında beni sınırlandırmaması önemli... bunu nasıl yapabilirim... office publisherle biraz uğraştım ama hazır tasarımlar içerisinde bu şekilde sadece fotoğraftan oluşturabileceğim bir şey bulamadım... ve sanırım fotoğraf boyutları sınırlı... nasıl yaparım bunu ?
Hocam bunun için çok hoş jquery eklentileri var kullanabilirsin. En üst tarafa fix & sabit bir menü ekledinmi tamamdır.
Yalnız bu iş için css'e kesinlikle el atman gerekicek.
Visual Studio kullan. Divlerle resimleri istediğin alanlara taşıyabilirsin.
bu attığın taş çatlasa 10 tl lık site birine yaptır uğraşma forumda yapanlar var
basit bir site;sadece html dili öğrenerek de kurulabilir. gerisi, ücret ile veya ücretsiz domain alırsın. veya detaylar için bana sorarsın :)
Bir ton hazır template (tema) var onlara bakıp düzenleyebilirsin
zamulmekan verdiğin linklerdeki siteleri sen mi yaptın ... kaç seneden beri uğraşıyorsun site yapımı ile ??