Şimdi Ara

Basinizdan gecen paranormal olaylari anlatin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar basliktaki gibi ben basliyorum 100 de 100 gercektir.Hatta coluk cocuk okumasin yatamaz sonra

Edit: hikaye yalan beyler yok boyle olaylar inanmayin

Yazligimizda 6 oda var ama ben sadece terasta yatarim.Diger odalar bostur.O ruzgarin esmesi cok hosuma gider.2013 te temmuzdu cok net hatirliyom tv de semum vardi ama ben hic korkmadim.Cok sacmaydi bence.Bende bunlar hakkinda babamla konusuyorum falan.Sonra gece 1 oldu yattim.Sonra gece yarisi kalktim asagida kedi bagriyor bende salak gibi kosar adimlarla iniyorum cikiyorum.Sonra copun kenarinda karalti var ona bakinca ekran cizirdiyor boyle pervane sesi giriyor.Bir bakiyorum yataktayim hareket edemiyorum.Bir anda sirtustu donuyorum kulagimda hep bir ses orghh orghh diye ben yatakta titriyorum sirtustu sonra geciyor.Bir kalkiyorum heryerim yapis yapis.tum arkam sirilsiklam o gunden sonra 5 gun yatmadim gunduz uyudum hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valbilken -- 2 Eylül 2016; 16:39:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .
  • Rüya görmüşsün işte abartmaya gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pinek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Growlithe

Rüya görmüşsün işte abartmaya gerek yok.

He tabi ruya he tabi

• Valbilken kullanıcısına yanıt
    astral bedenin ile yaşadıkların fiziksel bedeninede yansır, sesler gitmiş olduğun diğer boyuttan geliyor. korkacak birşey yok normal, ama 3. farkındalık düzeyinde olduğun için 4'e 5'e yada diğerlerine tekamülün olsa bile güçlü olamassın. ama hiçbirşey için geç sayılmaz bir an önce uyan ve gerçek dünyaya gel, matrixi izle sana bu konuda epey fikir vericektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

astral bedenin ile yaşadıkların fiziksel bedeninede yansır, sesler gitmiş olduğun diğer boyuttan geliyor. korkacak birşey yok normal, ama 3. farkındalık düzeyinde olduğun için 4'e 5'e yada diğerlerine tekamülün olsa bile güçlü olamassın. ama hiçbirşey için geç sayılmaz bir an önce uyan ve gerçek dünyaya gel, matrixi izle sana bu konuda epey fikir vericektir.

Hocam matrix abartilmis bir balondur.
    Izlerken sIkildim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    senin yazdıklarından daha gerçek
  • quote:

senin yazdıklarından daha gerçek

Ateist laikci misin sen?

Deist Laikçi. Ama daha en başından pes ederseniz olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Evet arkadaslar basliktaki gibi ben basliyorum 100 de 100 gercektir.Hatta coluk cocuk okumasin yatamaz sonra

Yazligimizda 6 oda var ama ben sadece terasta yatarim.Diger odalar bostur.O ruzgarin esmesi cok hosuma gider.2013 te temmuzdu cok net hatirliyom tv de semum vardi ama ben hic korkmadim.Cok sacmaydi bence.Bende bunlar hakkinda babamla konusuyorum falan.Sonra gece 1 oldu yattim.Sonra gece yarisi kalktim asagida kedi bagriyor bende salak gibi kosar adimlarla iniyorum cikiyorum.Sonra copun kenarinda karalti var ona bakinca ekran cizirdiyor boyle pervane sesi giriyor.Bir bakiyorum yataktayim hareket edemiyorum.Bir anda sirtustu donuyorum kulagimda hep bir ses orghh orghh diye ben yatakta titriyorum sirtustu sonra geciyor.Bir kalkiyorum heryerim yapis yapis.tum arkam sirilsiklam o gunden sonra 5 gun yatmadim gunduz uyudum hep

Anladığım kadarıyla sana tecavüz etmişler

• quote:

Deist Laikçi. Ama daha en başından pes ederseniz olmaz

Sen simdi deistsin ve sacma boyutlardaki varliklarin seslerine mi inaniyorsun

• Hocam ustunuzun yapış yapış olması sıkıntı malum ortam kötü

• Mesaj dursun yazarım belki

• Bu kadar sacma bisi anlattim cogu kisi inandi neden hic biriniz sorgulamadiniz

deistin ne olduğunu bi araştırıp ona göre yorum yapınız. boyut kavramı sadece din ile ilgili mi sanıyorsunuz? cinler sadece müslümanlıkta mı var? yapmayın gözünüzü seveyim, lütfen yapmayın.

konu kilit, üye ban, ip block !!!
  • quote:

deistin ne olduğunu bi araştırıp ona göre yorum yapınız. boyut kavramı sadece din ile ilgili mi sanıyorsunuz? cinler sadece müslümanlıkta mı var? yapmayın gözünüzü seveyim, lütfen yapmayın.

konu kilit, üye ban, ip block !!!

Deist iste ne idugu belirsiz seytana tapan kedi kesen degil mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.