Şimdi Ara

BAŞINIZDAN GEÇEN KOMİK OKUL ANILARI OLAN YAZSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İLKİ BENDEN ARKADAŞIMIN BİRİ ELAZIĞ FIRAT ÜNİVERSTESİNDE OKUYOR.VE FİZİK DERSİNDE.HOLARI GÖBELKİ DİYE DALGA GEÇİYOLARMIŞ.

''Hocam az yemek yiyin bakın ne hale geldiniz demişler.''HOCADA DAYANAMAMIŞ BUNLARIN YAPTIKLARINA BİR KAÇ GÜN SONRA GELMİŞ VE OLUM SİZ BİLİRSİNİZ DEMİŞ.

''HIYARIN İYİSİ GÖLGEDE YETİŞİR.''

ARKADAŞA DEDİM BUDA SİZE KAPAK OLSUN.

• _____________________________
    EN BÜYÜK CİMBOM
  • hoca cocuga kıtabı verır cocuk soruları bulamazzz
  • lise 3 de okuyorum o sıralar dersler çoğunlukla boş geçiyor.bizlerde arkadaşlarla para topladık birşeyler alıp yiyecez okulda.bunun için parayı bana verdiler.bende pide felan aldım okula koşarak gidiyorum.hocalara yakalanmamam gerekli görürlerse alıyorlar elimizden.sonra elimde yiyicekler okula bir girdim bir de ne görüyüm bütün okul bana bakıyor.şok oldum yangın tatbikatyı için bütün okulu boşaltmışlar bir tek ben dışarıdayım.elimde pideler poşetler sonra okul müdürü bağırıyor elinde mikrofon ''lan olum geç yerine ne geziyon dışarıda'' ama bütün okul güldü bana şimdi duyuyorum hocalar hala anlatıyorlarmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: uhuvvet

lise 3 de okuyorum o sıralar dersler çoğunlukla boş geçiyor.bizlerde arkadaşlarla para topladık birşeyler alıp yiyecez okulda.bunun için parayı bana verdiler.bende pide felan aldım okula koşarak gidiyorum.hocalara yakalanmamam gerekli görürlerse alıyorlar elimizden.sonra elimde yiyicekler okula bir girdim bir de ne görüyüm bütün okul bana bakıyor.şok oldum yangın tatbikatyı için bütün okulu boşaltmışlar bir tek ben dışarıdayım.elimde pideler poşetler sonra okul müdürü bağırıyor elinde mikrofon ''lan olum geç yerine ne geziyon dışarıda'' ama bütün okul güldü bana şimdi duyuyorum hocalar hala anlatıyorlarmış.

oda bişey mi

sen bunu oku

lise 3 de okuyorum o sıralar dersler çoğunlukla boş geçiyor.bizlerde arkadaşlarla para topladık birşeyler alıp yiyecez okulda.bunun için parayı bana verdiler.bende pide felan aldım okula koşarak gidiyorum.hocalara yakalanmamam gerekli görürlerse alıyorlar elimizden.sonra elimde yiyicekler okula bir girdim bir de ne görüyüm bütün okul bana bakıyor.şok oldum yangın tatbikatyı için bütün okulu boşaltmışlar bir tek ben dışarıdayım.elimde pideler poşetler sonra okul müdürü bağırıyor elinde mikrofon ''lan olum geç yerine ne geziyon dışarıda'' ama bütün okul güldü bana şimdi duyuyorum hocalar hala anlatıyorlarmış
    "...Satılmışlığın, kahbeliğin, Riyakarlığın, Adiliğin ve Her Çeşit Yabancılaşmanın Karışımı Olan Karanlık Denizin Ortasında, Güneşi Batmayan Bir Ada, Ben Ne Şuralıyım Ne Buralı Adalıyım Adalı. Adam, Ormanlıktır. Dostluk, Yoldaşlık, Mertlik Ormanı. Bütün Adamı Kaplar Erdemin Güneşi, Yirmidört Saat Aydınlatır Adamı. Biz Ada Sakinleri Bilmeyiz KARANLIĞI..." MAHİR ÇAYAN.

• quote:

Orjinalden alıntı: non_stop

quote:

Orjinalden alıntı: uhuvvet

lise 3 de okuyorum o sıralar dersler çoğunlukla boş geçiyor.bizlerde arkadaşlarla para topladık birşeyler alıp yiyecez okulda.bunun için parayı bana verdiler.bende pide felan aldım okula koşarak gidiyorum.hocalara yakalanmamam gerekli görürlerse alıyorlar elimizden.sonra elimde yiyicekler okula bir girdim bir de ne görüyüm bütün okul bana bakıyor.şok oldum yangın tatbikatyı için bütün okulu boşaltmışlar bir tek ben dışarıdayım.elimde pideler poşetler sonra okul müdürü bağırıyor elinde mikrofon ''lan olum geç yerine ne geziyon dışarıda'' ama bütün okul güldü bana şimdi duyuyorum hocalar hala anlatıyorlarmış.

oda bişey mi

sen bunu oku

lise 3 de okuyorum o sıralar dersler çoğunlukla boş geçiyor.bizlerde arkadaşlarla para topladık birşeyler alıp yiyecez okulda.bunun için parayı bana verdiler.bende pide felan aldım okula koşarak gidiyorum.hocalara yakalanmamam gerekli görürlerse alıyorlar elimizden.sonra elimde yiyicekler okula bir girdim bir de ne görüyüm bütün okul bana bakıyor.şok oldum yangın tatbikatyı için bütün okulu boşaltmışlar bir tek ben dışarıdayım.elimde pideler poşetler sonra okul müdürü bağırıyor elinde mikrofon ''lan olum geç yerine ne geziyon dışarıda'' ama bütün okul güldü bana şimdi duyuyorum hocalar hala anlatıyorlarmış

??
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.. Evvela " Ben bu yolu nasıl aşarım ? " korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki yol zorda olsa aşılmış, yürünmüş ve gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar . . .
    Necm.Erb.

• Arkadasim : Hapşuuuu
    Edabiyat Hocasi(kılın onde gideni) : Geber ..
    Ben : Hep beraber !
    Edabiyat Hocasi(kılın onde gideni) : Hönk !!!
  • benim okulda degilde ew arkadaşlarımla bir anım oldu ben tokatta okuyorum biri trabzonlu biri sivaslı arkadaşla aynı ewde kalıyoruz trabzonlu arkadaşım gece saat 3 gibi odada elinde kibrit yakmış agıznda sigara odanın içinde bir şey arıyor ışıkları yakmamış rahatsız olmayalım diye neyse kalktım seslere ne arıyorsun dedin çakmak arıyorum sigara içecem dedi ben gülmaktan sabaha kadar uyuyamadım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.