Oyunu bilen bilir böyleleri çok var oyunu bilen bilir.
sen olduğuna şüphesi olan var mı ki
quote:
Orijinalden alıntı: IIIKurtIII
sen olduğuna şüphesi olan var mı ki
"YARIN CRİTİCAL DAMAGE RUNE DİZİLİ"
Ayrıca o hesap o fiyat etmez. Oyunu bilen bilir
quote:
Orijinalden alıntı: Occhio Nero
"YARIN CRİTİCAL DAMAGE RUNE DİZİLİ"
Ayrıca o hesap o fiyat etmez. Oyunu bilen bilir
Alıntıları Göster
Benim adım Barış ATAK :D nickimde yazıyo zaten :D
quote:
Orijinalden alıntı: barisatak
Benim adım Barış ATAK :D nickimde yazıyo zaten :D
Alıntıları Göster
çok temiz bi ÇAR ben ikinci sahibiyim MERAKLISINA gerçekten temiz bi ÇAR FULL+FULL
quote:
Orijinalden alıntı: gangsta5959
çok temiz bi ÇAR ben ikinci sahibiyim MERAKLISINA gerçekten temiz bi ÇAR FULL+FULL
Alıntıları Göster
Oyunu bilen bilir Etkiliyeci
quote:
Orijinalden alıntı: CookieMonster
Oyunu bilen bilir Etkiliyeci
Alıntıları Göster
Dalga geçilecek birşey görmedim ? Hemen hemen bütün online oyunlarda hesap alış-satışı vardır. Hatta bilen bilen bundan 4-5 yıl evvel knight online adlı oyunda ki charlara araba verenler vardı. Oyuna para yatırdığınızda neden şaşırmıyorsunuz da hesabını satmak isteyen birini görünce şaşırıyorsunuz anlamadım..
quote:
Orijinalden alıntı: illet1
Dalga geçilecek birşey görmedim ? Hemen hemen bütün online oyunlarda hesap alış-satışı vardır. Hatta bilen bilen bundan 4-5 yıl evvel knight online adlı oyunda ki charlara araba verenler vardı. Oyuna para yatırdığınızda neden şaşırmıyorsunuz da hesabını satmak isteyen birini görünce şaşırıyorsunuz anlamadım..
Alıntıları Göster
Sende haklısın ama lol hani ne bileyim kinght,metin2 vs. tarzı oyun değil hadi ''abi geçen gün +9 warmog kastım 200 tl satıcam ohoho'' :D
quote:
Orijinalden alıntı: barisatak
Sende haklısın ama lol hani ne bileyim kinght,metin2 vs. tarzı oyun değil hadi ''abi geçen gün +9 warmog kastım 200 tl satıcam ohoho'' :D
Alıntıları Göster
öyle değil fakat bu oyunda da runes ve karakterler var, onlar para edebilir. Örneğin ben şu an Tryn için full crit dmg rune diziyorum hesapladım 26 k para gerekiyor yani günlerce oyun oynamam gerekecek bu para edebilir değil mi :)
quote:
Orijinalden alıntı: illet1
öyle değil fakat bu oyunda da runes ve karakterler var, onlar para edebilir. Örneğin ben şu an Tryn için full crit dmg rune diziyorum hesapladım 26 k para gerekiyor yani günlerce oyun oynamam gerekecek bu para edebilir değil mi :)
Alıntıları Göster
metin2 ye çevirmeyin len şunu
quote:
Orijinalden alıntı: Nickman
metin2 ye çevirmeyin len şunu
Alıntıları Göster
Oyunu bilen bilir bu fiyattan gidiyor hesaplar bu işler böyle oyunu bilen bilir
quote:
Orijinalden alıntı: Two Stroke
Alıntıları Göster
Komik olan ne ki? Yabancı forumlarda zaten lol üyelik satışı yapılıyor. Ayrıca adamlar elo satışıda yapıyor. 1 elo = 1 euro gibi bir fiyatı var.
quote:
Alıntıları Göster
lol de hesap satmak çok saçma oyunu bilen bilir
quote:
Orijinalden alıntı: erdemfb12
lol de hesap satmak çok saçma oyunu bilen bilir
Alıntıları Göster
oyunu bilen bilir
quote:
oyunu bilen bilir
Alıntıları Göster
Fiyatı uygunmuş.Alsam mı acaba ? Oyunu bilen bilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner
Fiyatı uygunmuş.Alsam mı acaba ? Oyunu bilen bilir.
Alıntıları Göster
Oyunu bilen bilir emek harcamadan fıstık gibi account bilen bilir. Oyunu bilen bilir beni tanıyan bilir Oyunu bilen bilir inleyen ölür...
quote:
Orijinalden alıntı: Krunk
Oyunu bilen bilir emek harcamadan fıstık gibi account bilen bilir. Oyunu bilen bilir beni tanıyan bilir Oyunu bilen bilir inleyen ölür...
Alıntıları Göster
Elo satışı ne la ?
Ilkkez mi gördün.
quote:
Orijinalden alıntı: PHXS
Ilkkez mi gördün.
O kadar RP çektim kendi hesabımı satsam daha pahalıya satardım oyunu bilen bilir