Şimdi Ara

Başımıza ne geldiyse Allah peygamber diyen adamlar geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izmir dualarla kurtuldu millet Atatürk kurtardı sanıyor.
    http://odatv.com/millet-de-zannediyor-ki-izmiri-bilmem-kim-kurtardi-2411161200_m.html

https://m.youtube.com/watch?v=xmKCEVElUms
    Vallahi Ben demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 30 Kasım 2016; 18:21:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah-u Ekber

tövbe et imana gel güzel kardeşim. Allah bağışlayıcıdır.

• Ateyistim, tank salmayı hiç düşünmedim, belki ateş salabilirim.

• Bi zamanlarda aynısını diğer kesim yapmıştı

Buda şunu açıklıyorki

Mesele kimin ne yaptığı değil

Kimin ne yaptırdığıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış düşünce. Allah deyip kafa kesen gerçek Müslüman değildir. Allah'a hakiki anlamda iman eden tecavüz etmez, hırsızlık yapmaz.

Hz. Ömer r.a şöyle buyuruyor. Bir insanın namazına niyazına bakma. Aklına ve doğruluğuna bak.

Burada namaz kılma demiyor. Ya da namaz önemsizdir demiyor. Çok anlamlı bir söz. İyi anlayıp kavranmak lazım.

Her müslümanım diyene inanmayın. İnsanların aklına ve doğruluğuna bakın.

• e günaydın yani yeni mi anladın. allah bana yeter derler anlamıyorum diye allahın gönderdiği kitabını okumazlar .. milyonlarca uyduruk hadisle yaşarlar sonra olaylar olaylar . dinden çıkanıda öldürürler namaz kılmayanıda keserler tecavüzde ederler sonra gerçek islam bu değil derler ulan sana mı sorucaz gerçek islamı senden daha iyi bilyoruz allahın izni ile islamı
  • Gercek islam bu degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neresinden tutsak elimizde kalıyor , hem müslümanım diyorsun hem Allah diyen adamlardan ne geldiyse geldi diyorsun.Şu halde ne geldiyse senin gibiler yüzünden geldi bu ülkeye.Yok sen Allah demiyorsan zaten müslüman olamazsın.

Önüne gelen İslam,Türk,Türkiye düşmanı konu açıyor arkadaş.
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    Asıl tezat olan müslümanım diyip tecavüze kafa kesmeye ses etmeyen insanlar İslamı bu insanlar getirdi.Kur'an da nasıl Hristiyanların,Yahudilerin pislikleri yazıyorsa,bunların sapkın yoldab çıktığı söylediyse Sen merak etme.Müslümanlara da sapıkınlıklarını bildirip cezalandıracak sen merak etme.Hristiyanlar Yahudiler sapkınsa Allah katında Müslümanlarda en az onlar kadar sapkındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizayı

Asıl tezat olan müslümanım diyip tecavüze kafa kesmeye ses etmeyen insanlar İslamı bu insanlar getirdi.Kur'an da nasıl Hristiyanların,Yahudilerin pislikleri yazıyorsa,bunların sapkın yoldab çıktığı söylediyse Sen merak etme.Müslümanlara da sapıkınlıklarını bildirip cezalandıracak sen merak etme.Hristiyanlar Yahudiler sapkınsa Allah katında Müslümanlarda en az onlar kadar sapkındır.

Kardeş yanlış biliyorsam Allah affetsin sen bu söylediklerinden sonra müslüman değilsin , eğer olmak istiyorsan tövbe edip kelime-i şehadet getirmen gerekir.

Tecavüze kafa kesmeye ses çıkarmayan kim onu da çözemedik.Yaş kaç bu arada.
  • Bunun İslam ile alakası yok, bunlar gerçek Müslüman değiller
  • benim anlamadığım bu sözde müslümanlar nasıl cennete girecek
    He kardeş 9-10 yaşındaki kızlarla evlenenler müslüman değil zerdüştler ateşe taptıklarını söylüyorlar.İşidde Yahudi terör örgütü zaten,Yahudiler katılıyor,Dinden çıkarılan öldürülür vaazlarını hristiyanlar verdi.Bumlar müslüman ben neden müslümanlar çocuklarla evleniyor dediğimde dinden çıktım.

• Sen Hz. Peygamber'imize sirk mi kosuyorsun?!
  • Bu yargıyı sınamak için 1950 öncesi ve sonrası Türkiye'ye bakmanızı tavsiye ederim. Bakın bakalım, "dinsiz Cehape" mi, yoksa elinde kitap, çarşaf çarşaf hadis uyduranlar mı başımıza çorap ördü?
  • adamlar o kadar kandrilmis ki ne yaparsan yap bunlara birsey anlatamazsin.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    iste bunlari gorup turkiyede musluman orani en fazla %10dur deyince kufur ediyorsunuz. ilk once aranizda tutarli olun.
    https://forum.donanimhaber.com/m_121879116//tm.htm#121879642

su konudan bak, kimlermis gorursun
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Ahan öbürü de geldi , yasa tecavüz yasası değildi hatta üstelik yazıda "cebir,hile vs. olmayacak" diye belirtiyordu her zaman olduğu gibi namussuz namuslular olarak en iyi bildiğiniz işi yaptınız.İftira,çamur,çirkefle boş teneke gibi çok ses çıkardınız , ha yasa geri çekildi iyi de oldu.Boş insanların var olan problemi çözmek için değil her durumda hiç bir şey yapmadan sağa sola saldırıp iftira atmak için yaşadıkları bir kez daha ortaya çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

iste bunlari gorup turkiyede musluman orani en fazla %10dur deyince kufur ediyorsunuz. ilk once aranizda tutarli olun.

Daha açığını yazayım Türkiye budur;

1-) %40 anti Tayyip Anti akp anti İslam

(Chp-Hdp ye oy veren eğitim seviyesi ortanın üzeri solcu, alevi vs. ağırlıklı kesim)

2-) %40 Tatlı Müslümanı veya Süslüman da denilen kesim, sözde müslümanlar deyimi bu kesim içinen makul olanıdır

(Buna Merkez sağ da denir, gelene ağam gidene paşam diyen, her dönemin adamı dedğimiz tiplerdir bi dönem Özalı, bi dönem Demireli bi dönem Reisi desteklerler, yani kısaca hep kazanan ata oynayan, güçlüyü destekleyip sürekli menfaat tırtıklamaya çalışan kesimdir)

3-) %10 Gerçek Müslüman olan kesimdir, tüm dini vecibelerin eksiksiz yerine getiren namazında orucunda İslama ve Kur'ana göre yaşayan kesim.

Erbakan hocayı severler, cihadcı ögütlere sempati beslerler, Osmanlıya, özel ilgi duyarlar, Müslüman kardeşlere, Hamasa, Çeçen ve Afgan direnişlerine, Filistin davasına ve büyük ihtimal IŞİDe de kalben sevgi ve saygi beslerler. İşte bu senin bahsettiğin %10 gerçek müslüman dediğin grup oluyor.

4-) Kalan %10 ise tamamen gayrimüslim olan ateist budist hristiyan, yahudi vs.

Etti mi sana %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 1 Aralık 2016; 0:37:0 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.