Şimdi Ara

Başımıza gelenlerin hepsi 'şükretmemizden' dolayı geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müslüman "görünen" arkadaşların yorumlarını özellikle bekliyorum.
    Elin gavuru dediğiniz kişiler hiç durdu mu? Buna herkesin hayır dediğini düşünüyorum. Adamlar daha 1899'larda ilk arabaları üretirken yıl 1960'larda Devrim yapıldı daha sonra hiçbir şey yapılamadı. Daha yeni yapılacağı vaadedilen aracın yarısı yerli olacak dediler. Elimizdeki telefon ve sistemlere bakalım, telefonlarda işlemci Snapdragon Amerika, GPU Adreno Amerika, RAM sistemi Amerikadan, işletim sistemi Google'dan Amerika, ekranı gorilla glassı şusu busu HEP Amerika.
    Bilgisayar sistemlerinde işlemci İntel-AMD Amerika, GPU Nvidia-AMD A M E R İ K A.
    Peki biz son 20 yıl içinde ne ürettik? Ne diktikte hasat ettik? Organik hoşafı finale bıraktık, kalp pilinin elektriksiz şekilde çalışabilmesini üreten projeyi daha ilk elemede kabul etmedik(not:yabancı ülkelerden birinde(ismini unuttum) birinci seçildi), TÜBİTAK'ın birinci seçtiği projelerden biri olarak kapağı açtığınızda yabancı marka LED'lerin yanmasını sağlayan sistem seçildi. Veya Türk bilim adamı diye övündüğümüz kişilerin hepsinin yabancı ülkelerde okuduğunu görüyoruz.
    Hazır bu kadar yazmışım, bir de soru sorayım. Alın gavuru bunu yaparken hiç ŞÜKRETTİ Mİ? Cevap basit, hayır. Peki yetindi mi? Cevap basit, hayır.
    Peki bizim başımızdakiler ne diyor? Asgari ücretle 4 kişi 3 öğün simit yiyin asgari ücrete şükredin diyor.
    20 senedir yaptığımız en iyi şey CHP'nin sahip olduğu belediyelerdeki turistik yerlerin iyileştirilmesi oldu. Yıllardır İstanbul'un belediyesini yapan AKP'nin saray-sarnıç lokasyonlarını özelleştirdi. Ve şu an herhangi birisine gidin, suyu sorun 5 lira diyecektir. Havalimanında hani anlaşılır günde binlerce kişi gidip geliyor ve kiralar çok yüksek, afedersinde saray-sarnıçın etrafında ne var?
    Peki biz 20 senedir ne yaptık? Sürekli şükrettik. Sürekli ve sürekli yetindik. Ama oysaki başımızdaki biz yetinirken 3.sarayının temel atışını başlattı. Kemer sıkma politikasından bahsederken 3 milyar TL'ye uçak aldı ve hediye olduğunu söyledi.
    Umarım dediğimi anlatabilmişimdir.
    Okuyan herkese teşekkür ederim.
    Tabikide, bastıktan sonra aklıma geldi. 2002'de 2000cc üstü araçlar için olan ÖTV %40 civarlarındayken şu anda %140 civarlarında. Ağın Gavuğu 80.000 birimine Audi A8'in sıfırını alıyorken biz daha Polo'yu 100.000'e alıyoruz. Ancak 80.000'e A segmentinden i10 alabiliyoruz.
    Kafama tak etti, kendimi boşaltmak için yazdım. Umarım okuyup anlam çıkartırlar "müslümancılar"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 28 Nisan 2019; 13:19:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.