Şimdi Ara

basimiz sagolsun vatancomputer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artik haftasonu indirimleri yapmayacakmis. iki bin liraya pc topladiydim. az once aklimda bi soru vardi islemci sogutucu sigacakmi diye vatan gittim kontrol etmeye hemde su indirim gunleri felan ne zamanmis ogreneyim diye. Oem reyonundaki dombik dediki " bugun mail geldi , artik hafta sonu indirimleri olmayacak fakat firmanin ozel indirimleri devam ediyor" dedi. Basimiz sagolsun vatanbilgisayarin haftasonu ozel indirimleri bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun zamandir yok diye biliyorum.

• 1,5-2 senedir az sayıda ürün harici ciddiye alınacak indirim görmedim
  • Ben baya ucuza sistem toplamistim.Belki suan dolar kurumdan yuksek ama fx6300 i 290 tl mi ne aldim
    Gtx660 i 450 tl gibi rakama aldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten yoktu ki öyle bir şey. Sadece fiyatı şişirip indirim varmış gibi gösteriyorlardı
  • Tekel olmus bir firma neden indirim yapsin ki ? Yapmazlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan indirim mi yapıyordu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

Zaten yoktu ki öyle bir şey. Sadece fiyatı şişirip indirim varmış gibi gösteriyorlardı

Oyleydi biraz. Ama yinede 2000lirada 150 lira farkediyodu

• Daha çok internet indirimi yapıp internette alışverişi yaygınlaştırılmaya çalışılıyor gibi duruyor.

• Vatan'da indirim yapıldığı zaman ürünler normal fiyatına iniyordu zaten. İndirim yapmazlarsa ürünler ellerinde kalmazmı ?
  • Sanki indirim vardı bindirim yapıyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

Zaten yoktu ki öyle bir şey. Sadece fiyatı şişirip indirim varmış gibi gösteriyorlardı

+1

• Cuma gecesi etiketlere %50 zam yapıp 100 lira olan malı 150 liraya çıkarıp, sabah %25 indirimle 112 liraya satıyoruz diyen bir mağazanın kararına bu kadar üzülmeyin.
  • Başımız sağolsun değil , Allah bir daha göstermesin olacaktı o !

Kaale bile alınmayacak politilaydı gülüp geçiyodum
  • Rekabet kalmadı ki artık. Vatan Bilgisayar'ın indirim yapması için bir neden yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • g230u cmt günü aldım, hatta 323 ses sistemini alacaktım erteledim, keşke alsaydım
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Neden

• fiyatı artar şimdi
  • Dolar düstu sadece bikac kurus sapphire 280 dual x 636 liraydı dolar azcık dusuverdi.617lira oldu.

• şimdi ben bu topladıgım kasanın parçalarını 2000den daha aza maal edemezmiyim vatana göre ?

parçalar-> fx8350 // msi 970 gaming // msi gtx750ti // 4gb kingston red // corsaid spec01 550w 80+ // 100liralık bi işlemci soğutucu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.